Nick64 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Θέλω να βρω μια αξιόπιστη ιστοσελίδα που να στέλνει όργανα γυμναστικής στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή ψάχνω να αγοράσω ένα AirTrack για ενόργανη γυμναστική και επειδή το συγκεκριμένο που θέλω με διαστάσεις 3x1x0,2 είναι δυσεύρετο και οι τιμές τους είναι απλησίαστες εδώ στην Ελλάδα, θα ήθελα να ψάξω και στο εξωτερικό. Βρήκα από Aliexpress στα 170€ αλλά χωρίς να στέλνεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη και για αυτό αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάποια σελίδα στην Ευρώπη που να στέλνει τέτοιου είδους εξοπλισμό. Edit: Αν υπάρχει κάποια ελληνική σελίδα που είναι το ίδιο αξιόπιστη ή φέρνει από το εξωτερικό δεν έχω πρόβλημα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Nick64
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Το antifitness θέμα έχει καθημερινή ενημέρωση ... επειδή πρόκειται για ογκώδη αντικείμενα μπορεί να υπάρχουν ακριβά μεταφορικά ... Αν η διαφορά είναι στα 30-40 ευρώ , τότε δεν αξίζει, αν η διαφορά είναι 100+ και η εγγύηση είναι άχρηστη ( χαλάει πχ το βαράκι ; ) τότε αγοράζεις από έξω. Θα υπάρχουν και άλλες μάρκες ή άλλου τύπου δάπεδο που θα βολεύει ....
denthnpalevw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Είχα αγοράσει εγώ το μακρυνό 2008 όργανα από Αγγλία. Ψάξουν με τα μεταφορικά. Ζητούσαν τα άντερα τους και έκανε την αγορά ασύμφορη. Όταν βρήκα άκρη μόνος μου έγινε και η αγορά.
Nick64 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, denthnpalevw είπε Είχα αγοράσει εγώ το μακρυνό 2008 όργανα από Αγγλία. Ψάξουν με τα μεταφορικά. Ζητούσαν τα άντερα τους και έκανε την αγορά ασύμφορη. Όταν βρήκα άκρη μόνος μου έγινε και η αγορά. Θυμάσαι από ποιο site; Τελικά παρήγγειλα από το amazon uk το AirTrack που ήθελα στα 145€ με τα μεταφορικά χωρίς όμως την ειδική τρόμπα που θα πάρω από εδώ. Περιμένω να δω ποιότητα και αν δεν μου κάνει θα επιστραφεί πίσω μιας και με το Amazon βγάζεις πιο εύκολα άκρη.
denthnpalevw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Αν σου πω ότι θυμάμαι θα σου πω ψέματα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν μεγάλο και ότι τα πήρα μισή τιμή από ότι Ελλάδα
panostza Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Nick64 είπε Θυμάσαι από ποιο site; Τελικά παρήγγειλα από το amazon uk το AirTrack που ήθελα στα 145€ με τα μεταφορικά χωρίς όμως την ειδική τρόμπα που θα πάρω από εδώ. Περιμένω να δω ποιότητα και αν δεν μου κάνει θα επιστραφεί πίσω μιας και με το Amazon βγάζεις πιο εύκολα άκρη. Το έψαξα λίγο αλλά δεν κατάλαβα τι στο καλό είναι ρε φίλε. Στρώμα είναι;
Nick64 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι φουσκωτό στρώμα γυμναστικής που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε μαθήματα ενόργανης (εξου και ο λόγος που χρειάζεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα