Προς το περιεχόμενο

Philips Beardtrimmer Series 5000 BT5515/15 @ Amazon ES 32.23€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς το παρόν, κάτι (και το μοναδικό) που μου φαίνεται λίγο "φθηνό" ή τέλος πάντων κακοφτιαγμενο στη συγκεκριμένη μηχανή, είναι το power button. Σου δίνει την αίσθηση ότι κάπως "παίζει", δεν είναι πολύ σταθερό και χρειάζεται να το πατήσεις δυνατά για να ανάψει το trimmer. Δηλαδή ενώ μερικές φορές νομίζεις ότι το πάτησες όσο χρειάζεται, στην πράξη δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να το πατήσεις λίγο πιο δυνατά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stark είπε

Προς το παρόν, κάτι (και το μοναδικό) που μου φαίνεται λίγο "φθηνό" ή τέλος πάντων κακοφτιαγμενο στη συγκεκριμένη μηχανή, είναι το power button. Σου δίνει την αίσθηση ότι κάπως "παίζει", δεν είναι πολύ σταθερό και χρειάζεται να το πατήσεις δυνατά για να ανάψει το trimmer. Δηλαδή ενώ μερικές φορές νομίζεις ότι το πάτησες όσο χρειάζεται, στην πράξη δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να το πατήσεις λίγο πιο δυνατά.

Εφόσον το κουμπί δεν χαλάσει εύκολα και απλά θέλει δύναμη για να πατηθεί για μένα θα ήταν κάτι θετικό. Γιατί στη μηχανή που έχω τώρα (Kemei) το κουμπί on-off είναι συρόμενο και δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνει το δάχτυλο μου. Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό απλά από κάποια στιγμή και μετά γίνεται εκνευριστικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...