sotiris123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Και εγω παρελαβα πολυ καλη. Το μονο κακο για μενα επεοδη εχω μικρα χερια μου φαινεται μεγαλη στο μεγεθος.
stark Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Προς το παρόν, κάτι (και το μοναδικό) που μου φαίνεται λίγο "φθηνό" ή τέλος πάντων κακοφτιαγμενο στη συγκεκριμένη μηχανή, είναι το power button. Σου δίνει την αίσθηση ότι κάπως "παίζει", δεν είναι πολύ σταθερό και χρειάζεται να το πατήσεις δυνατά για να ανάψει το trimmer. Δηλαδή ενώ μερικές φορές νομίζεις ότι το πάτησες όσο χρειάζεται, στην πράξη δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να το πατήσεις λίγο πιο δυνατά.
neosstoforum Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, stark είπε Προς το παρόν, κάτι (και το μοναδικό) που μου φαίνεται λίγο "φθηνό" ή τέλος πάντων κακοφτιαγμενο στη συγκεκριμένη μηχανή, είναι το power button. Σου δίνει την αίσθηση ότι κάπως "παίζει", δεν είναι πολύ σταθερό και χρειάζεται να το πατήσεις δυνατά για να ανάψει το trimmer. Δηλαδή ενώ μερικές φορές νομίζεις ότι το πάτησες όσο χρειάζεται, στην πράξη δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να το πατήσεις λίγο πιο δυνατά. Εφόσον το κουμπί δεν χαλάσει εύκολα και απλά θέλει δύναμη για να πατηθεί για μένα θα ήταν κάτι θετικό. Γιατί στη μηχανή που έχω τώρα (Kemei) το κουμπί on-off είναι συρόμενο και δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνει το δάχτυλο μου. Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό απλά από κάποια στιγμή και μετά γίνεται εκνευριστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις