vasilieor9 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια. Μετα απο δυο χρονια με το huawei mate 20 lite αποφασισα να παω σε αλλο κινητο! Ειμαι αναμεσα σε redmi note 9 pro, xiaomi mi note 10 lite, one plus nord και poco f2 pro! το μπατζετ ειναι μεχρι 300 -320 ευρω! Αγοραζω με τιμολογιο, για αυτο και ανεφερα τα 2 τελευταια κινητα Ποιο προτεινετε απο αυτα; η χρησησ μου ειναι απλη! browsing, email, φωτο οχι πολυ και κυριως netflix, οποτε με ενδιαφερει η ποιοτητα της οθονης! Την αποψη σας παρακαλω!!
najinblue3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Αν σε ενδιαφερει περισσοτερο η οθονη θα προτεινα το nord, στα συν οτι εχει το καλυτερο android skin αν και προσθεσε λιγο bloat τελευταια η oneplus αλλα παραμενει κορυφαιο skin, καμια σχεση με της xiaomi. Δεν ειναι το πιο δυνατο απο αυτα που αναφερες, αλλα και εγω στο nord θα πηγαινα κυριως λογω 90hz k oxygen 1
BlueBlade Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Συμφωνώ απόλυτα με najinblue3. Το δίλημμα πρακτικά είναι οθόνη vs Hardware. Αν σε ενδιαφέρει μια πολύ καλή οθόνη ρυθμού ανανέωσης 90hz (πίστεψε με, είναι τεράστια διαφορά από το κλασσικό 60hz) πας σε Nord. Αν σε ενδιαφέρει να έχεις τον κορυφαίο επεξεργαστή της αγοράς αυτήν την στιγμή, πας σε Poco.
vasilieor9 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 απλα το poco εχει και οθονη χωρις notch, οποτε νομιζω οτι ειναι ενα συν για το poco αυτο, ετσι;
greenpower22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Poco F2 pro το καλυτερο value for money απο τα κινητα που εχεις υποψιν.
SeNNinhA Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 2/9/2020 στις 11:59 ΜΜ, BlueBlade είπε Το δίλημμα πρακτικά είναι οθόνη vs Hardware. Προσωπικα ψηφιζω HARDWARE παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα