Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια σονι μπραβια, βαζω το γιουτιουμπ εκει και παιζει και μετα 3-4 μουσικα βιντεο μου λεει οτι "απαιτειται πολλη μνημη για την προβολη αυτης της σελιδας". Κλεινω την τιβι το ξαναβαζω και το ξανακανει μετα απο 3-5 βιντεο. Πτιν λιγους μηνες αυτο μου το εκανε μετα απο πολλα βιντεακια. Λιγο πιο παλια κρατουσε 6-8 ωρες μεχρι να το κανει. Τι μπορω να κανω αν ευθυνεται η μνημη? Υπαρχει καποιος τροπος να απελευθερωσω χωρο ή καποια οικονομικη αλλη λυση? 

Δημοσ.
2 hours ago, NiaUu said:

Εχω μια σονι μπραβια, βαζω το γιουτιουμπ εκει και παιζει και μετα 3-4 μουσικα βιντεο μου λεει οτι "απαιτειται πολλη μνημη για την προβολη αυτης της σελιδας". Κλεινω την τιβι το ξαναβαζω και το ξανακανει μετα απο 3-5 βιντεο. Πτιν λιγους μηνες αυτο μου το εκανε μετα απο πολλα βιντεακια. Λιγο πιο παλια κρατουσε 6-8 ωρες μεχρι να το κανει. Τι μπορω να κανω αν ευθυνεται η μνημη? Υπαρχει καποιος τροπος να απελευθερωσω χωρο ή καποια οικονομικη αλλη λυση? 

firmware update? 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, poulinos είπε

firmware update?

αν εννοεις τις ενημερωσεις της τηλεορασης τις εχω κανει ολες, δοκιμασα σημερα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν εκανα τις ενημερωσεις να δω μηπως φταιει το οτι οι ενημερωσεις εχουν πιασει πολυ μνημη αλλα μου κανε παλι το ιδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...