MySql Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα, επειδη έκανα φορματ στο λαπτοπ και ψαχνομαι για μια ολοκληρωμένη λύση προστασίας θα ήθελα τα φώτα σας! Μέχρι τωρα ειχα στο μυαλο μου πως η πιο total value for money λύση ήταν free bitdefender και premium malwarebytes. Ψάχνοντας ομως λιγο σε 2020 update reviews βλέπω ότι το malwarebytes δεν είναι και οτι καλύτερο σαν second line protection και βλέπω να προτείνουν ή bitdefender total security ή bitdefender free με κάποια άλλα antimalware. Τι θα προτείνατε εσείς? Ευχαριστω
MySql Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε τσεκαρε to zonealarm σε ευχαριστω για την απαντηση εχω διαβασει καλα reviews και γιαυτο αλλα δεν βλεπω κατι που να το ξεχωρίζει απο το bitdefender ουτε σε τιμη ουτε σε featues γιατι μου το πρότεινες μπορει να κανει καλυτερα την δουλεια του malwarebytes σε σχεση με το bitdefender? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από MySql
logvphys Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 To malwarebytes δεν ηταν ποτε καλο για online protection και κατα καιρους μονο προβληματα δημιουργουσε. Βαλε ενα free antivirus, προτεινω kaspersky και με την αναλογη προσοχη δε θα εχεις ποτε προβλημα οπως και το γενικο συνολο που πραττει καπως ετσι. 1
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Kaspersky Internet Security στο cdkeys.com, μπορεις να βρεις ετησια συνδρομη στα 15e. 1
MySql Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε Kaspersky Internet Security 20 λεπτά πριν, KilliK είπε Kaspersky Internet Security στο cdkeys.com, μπορεις να βρεις ετησια συνδρομη στα 15e. H αλήθεια ειναι οτι στο παρελθον δεν ειχα τοσο καλη εμπειρια με kaspersky οχι λογο κενου ασφαλείας αλλα λογο του οτι ηταν πολυ βαρύ και ειχα βρει την υγεια μου με το bitdefender αλλα θα το σκεφτω να το δοκιμασω αφου το λετε τοσο απόλυτα! ευχαριστω!
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 εχει γινει πλεον πολυ ελαφρυ το Kaspersky. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Ανάμεσα σε Bitdefender και Kaspersky ποιο θεωρείτε καλύτερο και ποιο ελαφρύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα