Kaliopi111 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Αν ξέρει κανείς εδώ θα ήθελα να ξέρω πόσο εύκολα μπορώ να γίνω δεκτή σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΟΠΑ . Τι βαθμό θελει η και τι αλλα κριτήρια αξιολόγησης είναι σημαντικά. Έχω ακούσει ότι θέλει πολύ μέσο για να μπεις, ισχύει ;
Mvpgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν έχω ακούσει κάτι για μέσο. Όσους ξέρω, συμπεριλαμβανομένου εμού, κανείς δεν είχε "μέσον". Τώρα για τις απαιτήσεις εξαρτάται το μεταπτυχιακό. Κάποια είναι πιο περιζήτητα από άλλα. Βαθμός παίζει ρόλο, συστατικές από προηγούμενους καθηγητές σου, ξένη γλώσσα αν είναι απαιτούμενο, τυχόν δημοσιεύσεις ή σχετική εργασιακή εμπειρία καθώς και η παρουσία σου στη συνέντευξη. Γενικά όσο πιο ενδιαφέρον το βιογραφικό τόσο καλύτερα. Και φυσικά σημαντικό είναι το να τους πείσεις ότι έχεις να πληρώσεις τελικά.
tasanton Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και μπορείς πάντα να μπεις στη σχετική ιστοσελίδα και να βρεις τις πληροφορίες που θέλεις για τα κριτήρια αποδοχής. Νομίζω το μέσο δεν ισχύει, εκτός αν λες διαφορετικά το θέμα των συστατικών επιστολών.
Kaliopi111 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Mvpgr είπε Δεν έχω ακούσει κάτι για μέσο. Όσους ξέρω, συμπεριλαμβανομένου εμού, κανείς δεν είχε "μέσον". Τώρα για τις απαιτήσεις εξαρτάται το μεταπτυχιακό. Κάποια είναι πιο περιζήτητα από άλλα. Βαθμός παίζει ρόλο, συστατικές από προηγούμενους καθηγητές σου, ξένη γλώσσα αν είναι απαιτούμενο, τυχόν δημοσιεύσεις ή σχετική εργασιακή εμπειρία καθώς και η παρουσία σου στη συνέντευξη. Γενικά όσο πιο ενδιαφέρον το βιογραφικό τόσο καλύτερα. Και φυσικά σημαντικό είναι το να τους πείσεις ότι έχεις να πληρώσεις τελικά. Βαθμός πτυχίου στα οικονομικά κοντά στο 8 είναι καλά; Γιατί έχω ακούσει ότι έχουν και λίγες θέσεις τα μεταπτυχιακά στα οικονομικά εκεί..
Mvpgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Το λίγες ή πολλές θέσεις είναι σχετικό. 25 π.χ. τις θεωρείς λίγες ή πολλές; Δεν ξέρω για οικονομικές σχολές για να σου πω αν το "κοντά στο 8" είναι καλός βαθμός ή όχι, εξαρτάται από το τι βαθμοί παίζουν γενικότερα στη σχολή σου. Καλός πάντως ακούγεται. 1
agnostos13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν έχεις τα λεφτά είσαι σε καλό δρόμο... Συνήθως τα βύσματα παίζουν κυρίως στα δωρεάν μεταπτυχιακά (από όσο ξέρω δεν έχει το ΟΠΑ τέτοια) που στέλνει λαός... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από agnostos13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα