TechnoV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Παλεύω κανά 3ωρο να ρυθμίσω τον εκτυπωτή μου. (cm2320nf MFP) με USB εγκατέστησα το τελευταίο hplip, βγήκε system tray icon της hp, εκτυπώνω κανονικά, σάρωση ΠΟΤΕ. Μου γράφει ότι χρειάζεται ένα plugin, πατάω να το πάρω από τους server της HP(recommended), κολλάει και δε γίνεται τιποτα. Να ξανακάνω εγκατάσταση τα ubuntu; είναι φρέσκια η εγκατάσταση. Ομορφιές τα ubuntu.
mphxths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγκατεστησες κανα scan προγραμμα να δεις αν βλεπει το scanner του εκτυπωτη ? π.χ. simple-scan . To οτι χρειαζεται plugin ποιος το βγαζει ? Το hplip ? τραβα ενα σκρινσοτ να δουμε τι γινεται... Tρεξε το hp-setup , δες στα μηνυματα εκει περα πως λεγεται το plugin και κατεβασε το χειροκινητα. Δες εδω στο περιπου τι γινεται με το plugin. (βαλε να το μεταφρασει το γοογλε) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από mphxths
gakos1112 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 για να εχεις πληρη προσβαση στον σαρωτη πρεπει ο χρηστης να εχει τα αναλογα δικαιωματα. sudo usermod -a -G scanner ΟΝΟΜΑΧΡΗΣΤΗ
TechnoV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mphxths είπε Εγκατεστησες κανα scan προγραμμα να δεις αν βλεπει το scanner του εκτυπωτη ? π.χ. simple-scan . To οτι χρειαζεται plugin ποιος το βγαζει ? Το hplip ? τραβα ενα σκρινσοτ να δουμε τι γινεται... Tρεξε το hp-setup , δες στα μηνυματα εκει περα πως λεγεται το plugin και κατεβασε το χειροκινητα. Δες εδω στο περιπου τι γινεται με το plugin. (βαλε να το μεταφρασει το γοογλε) Δούλεψε αλλά δε θυμάμαι καν πως. Το scanner το έβλεπε αλλά μόλις πατούσα σάρωση έβγαζε σφάλμα. Αύριο θα επανέλθω με την λύση. Είμαι μακρυά τώρα από το μηχάνημα. Εντωμεταξύ μου έκανε τον home φάκελο μαντάρα. Τα πέταξε όλα χύμα μέσα. Έφτιαξα ένα φάκελο hp και τα χωσα μέσα. Το φακελάκι hplip είναι κλειδωμένο. Δεν μετακινείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα