Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήραν οι γονείς μου φούρνο με εστίες και πήγα να το συνδέσω και επειδή το δικό μου είναι με φις νόμιζα ότι θα ήταν το ίδιο αλλά δεν είναι. Οι εστίες είναι ρυθμιζομενες από την εστία. Κάποια βοήθεια. 

1599058328504-1044693892.jpg

1599058434055-509200998.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να συνδεθούν ανεξάρτητα. Πόσες γραμμές φτάνουν πίσω από τον φούρνο; Πόσες φάσεις η κάθε γραμμή;

Δημοσ.
Just now, hp8 said:
  Reveal hidden contents

στην πρώτη φωτο υπάρχει και ενα μαύρο καλώδιο σε αυτήν λείπει 

το μαύρο καλώδιο είναι για να συνδέσει μια επιπλέον φάση σε περίπτωση που έχει τριφασικό

ο ts φαίνεται ότι έχει μονοφασικό, οπότε αρκεί να συνδέσει τη φάση του σπιτιού και να γεφυρώσει τα (1) κ (2)

στον τοίχο θα συνδέσει μια κλέμα από την οποία θα φεύγουν χωριστά καλώδια για εστίες κ φούρνο (αν και ιδανικά θα μπορούσε να έχει χωριστές γραμμές)

το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι αν δεν το έχει ο ts, 
πρόκειται για μια από τις περιπτώσεις που καλύτερα να μην ασχοληθεί ο ίδιος

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KoreanW είπε

το μαύρο καλώδιο είναι για να συνδέσει μια επιπλέον φάση σε περίπτωση που έχει τριφασικό

ο ts φαίνεται ότι έχει μονοφασικό, οπότε αρκεί να συνδέσει τη φάση του σπιτιού και να γεφυρώσει τα (1) κ (2)

στον τοίχο θα συνδέσει μια κλέμα από την οποία θα φεύγουν χωριστά καλώδια για εστίες κ φούρνο (αν και ιδανικά θα μπορούσε να έχει χωριστές γραμμές)

το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι αν δεν το έχει ο ts, 
πρόκειται για μια από τις περιπτώσεις που καλύτερα να μην ασχοληθεί ο ίδιος

συμφωνώ Στη δική μου  επειδή ο φούρνος είχε σουκο  με 2,5 καλώδιο  και δεν ήθελα να το κόψω για την εγγύηση έβαλα ξεχωριστό πινακακι με 16Α

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...