Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

αν δεις είναι ο ίδιος, και το δικό μου vid είναι 3 χρόνια πιο πρόσφατο. 😁

Μακριά από fast sync tbh ακόμα και αν κρατάς 280-300 fps συνέχεια (που αμφιβάλω), πάλι κάνει dupe/frame skiping καμιά φορά. Στο δικό μου 75ri monitor, που κρατάω για πλάκα 150min και πάλι είναι πολύ χειρότερο σαν αίσθηση to fast sync από ότι vsync off capped 75 ή vsync+freesync 72 in game cap.

ναι αλλα δεν μετράει στο βιντεο το Lag ανάμεσα σε 144synced και 240 unsynced.

δεν βάζω καθόλου sync και για μένα ειναι καλύτερη η αισθηση. βέβαια με τις ελληνικές συνδέσεις των 50+ms ολα αυτα ειναι να χαμε να λέγαμε....

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Το ερώτημα μου είναι, τι rank είσαι στο overwatch? :P 

Γιατί και εγώ παλεύω με τα input lags και τα refresh rates στην dota αλλά στην ξεφτίλα πάω high divine - immortal κάθε season με 2-3 accounts. Αν είσαι τίποτα silver - gold - platinum ασχολείσαι με λάθος πράματα

ειμαι με δανεικο wifi γιατι ο οτε δεν μου δινει γραμμή σχεδόν ενα χρονο οπότε το μαξ που έχω φτάσει ειναι 3200. έπαιζα και πιο πανω αλλα δεν μπορω πλέον. ειμαι με wifi απο repeater σε σύνδεση 10mbps που άλλοι 4-5 χαζεύουν βιντεο στο fb... Παίζω στο παρελθόν βασικα. 😅

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Για το παλικάρι που ψάχνεται με τα frames μιλάω

Ναι το κατάλαβα, απλά γράφω για να μη νομίζεται ότι ήμουν και εγώ τίποτα super pro .😁

Casuals είμασταν, με ένα φίλο να είναι diamond να μας κάνει carry τότε λίγο τα τομάρια μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Ναι το κατάλαβα, απλά γράφω για να μη νομίζεται ότι ήμουν και εγώ τίποτα super pro .😁

Casuals είμασταν, με ένα φίλο να είναι diamond να μας κάνει carry τότε λίγο τα τομάρια μας.

Ίδια φάση και εγώ, αλλά είμαι η κουβαλίστρα. Απλά τώρα χώσανε smurf detection στη dota και σε 5 - 10 games μου δίνει 3k mmr και πάπαλα, δεν μπορείς να παίξεις με φίλους αν έχετε μεγάλη διαφορά στο mmr...οπότε αναγκάζομαι και φτιάχνω πολλαπλά accounts :P 

Σε FPS , στην ηλικία μας, δύσκολο να ανέβεις πάντως. Απλά αντανακλαστικά γιοκ

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Ίδια φάση και εγώ, αλλά είμαι η κουβαλίστρα. Απλά τώρα χώσανε smurf detection στη dota και σε 5 - 10 games μου δίνει 3k mmr και πάπαλα, δεν μπορείς να παίξεις με φίλους αν έχετε μεγάλη διαφορά στο mmr...οπότε αναγκάζομαι και φτιάχνω πολλαπλά accounts :P 

Σε FPS , στην ηλικία μας, δύσκολο να ανέβεις πάντως. Απλά αντανακλαστικά γιοκ

ξέρω hanzo Main t500 45 ετών οπότε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ξέρω hanzo Main t500 45 ετών οπότε...

Πόσοι είναι πάνω από 25 στα υψηλά mmr και πόσοι κάτω από 25? Ποσοστιαία. Δεν λέω οτι δεν γίνεται, αλλά αυτός που ξέρεις αν ήταν και 20 χρόνια μικρότερος θα ήταν ακόμα ψηλότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

32 λεπτά πριν, Herald είπε

Όσα περισσότερα frames τόσο πιο recent το κάθε frame που δείχνει η οθόνη. 

δεν εχει σημασια...,  αφου η οθονη εχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ HZ και input lag.....!!!     

Οποιος εχει τετοιες "υπερδυναμεις" ωστε να διακρινει τα 144fps απο τα 244, και τα 0.25ms απο τα 0,15............ τι να πω...???  παω πασο και υποκλινομαι.....!!!!!!! 

https://www.kitguru.net/peripherals/monitors/joao-silva/asus-is-launching-the-worlds-first-360hz-gaming-monitor-next-month/ 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Πόσοι είναι πάνω από 25 στα υψηλά mmr και πόσοι κάτω από 25? Ποσοστιαία. Δεν λέω οτι δεν γίνεται, αλλά αυτός που ξέρεις αν ήταν και 20 χρόνια μικρότερος θα ήταν ακόμα ψηλότερα.

καλα και πόσοι παιζουν ομως κάτω απο 25 σε σχέση με πάνω απο 25. σαφώς και έχεις πλεονέκτημα στην μικρή ηλικία αλλα αν κρίνω απο τους pro players χάνεται γρήγορα, κοντά στα 25-26 είσαι πολύ μακριά απο τους 19χρονους.

1 ώρα πριν, cabdik είπε

δεν εχει σημασια...,  αφου η οθονη εχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ HZ και input lag.....!!!     

Οποιος εχει τετοιες "υπερδυναμεις" ωστε να διακρινει τα 144fps απο τα 244, και τα 0.25ms απο τα 0,15............ τι να πω...???  παω πασο και υποκλινομαι.....!!!!!!! 

https://www.kitguru.net/peripherals/monitors/joao-silva/asus-is-launching-the-worlds-first-360hz-gaming-monitor-next-month/ 

απο 144 σε 240 δεν βλέπεις διαφορά. ειναι πολύ μικρη γιαυτο και δεν προτείνουν γενικως να δωσεις λεφτα για tn240. καλύτερα να πας σε ips144 να έχεις και ωραια χρωματα σε όλα τα games. οπως και να το κάνεις το tn πανελ ειναι άθλιο..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

απο 144 σε 240 δεν βλέπεις διαφορά. ειναι πολύ μικρη γιαυτο και δεν προτείνουν γενικως να δωσεις λεφτα για tn240. καλύτερα να πας σε ips144 να έχεις και ωραια χρωματα σε όλα τα games. οπως και να το κάνεις το tn πανελ ειναι άθλιο..

αλλο θεμα το ειδος του πανελ,   και αλλο θεμα η ταχυτητα του (HZ, Input Lag).....!!  

τελος παντων ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα του Bottleneck..!   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια CRT 24άρα αν θέλετε, 2000x 1200 κάτι ανάλυση στα 100hz

κάτω δεξία γωνία δεν έχει χρώμα, ακούμπησε μαγνήτης από subwoofer

Επεξ/σία από Sakiz105

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...