Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

τα εχω κανει ΟΛΑ αυτα. δες το βιντεο που εβαλα πριν. 1060 κολλημενη στα 290fps ακομα και σε Junk tyre.

εγω εδω πεφτω στα 140... lol

Ποιο ίδιο setup όμως, αυτός έχει 8600k..

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παλι δεν καταλαβαινω.... αφου εχεις 144HZ μονιτορ, τι σε νοιαζει να πιασεις 240FPS...?    που θα τα δεις..... ετσι κι αλλιως?    εσενα σε ενδιαφερουν τα 144Fps.....!! αν τα πιανεις ανετα, που πρεπει να τα πιανεις, εισαi ΟΚ.    

To overwatch -δεν το εχω παιξει- βλεπω οτι θελει Recomended Requirements, λιγοτερα απο αυτα που εχεις εσυ. και σε CPU, και σε RAM , και σε VGA. αρα πρεπεει να το παιζεις αρκετα ανετα....!!! 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cabdik είπε

εγω παλι δεν καταλαβαινω.... αφου εχεις 144HZ μονιτορ, τι σε νοιαζει να πιασεις 240FPS...?    που θα τα δεις..... ετσι κι αλλιως?    εσενα σε ενδιαφερουν τα 144Fps.....!! αν τα πιανεις ανετα, που πρεπει να τα πιανεις, εισαi ΟΚ.    

To overwatch -δεν το εχω παιξει- βλεπω οτι θελει Recomended Requirements, λιγοτερα απο αυτα που εχεις εσυ. και σε CPU, και σε RAM , και σε VGA. αρα πρεπεει να το παιζεις αρκετα ανετα....!!! 

Αδερφέ την ίδια απορία έχω κ εγώ. Αφού έχει μόνιτορ στα 144hz τι θα θέλει τα 200 και 300 frames.  

Δεν καταλαβαίνω γιατί με τόση πληροφόρηση και μέσο ίντερνετ υπάρχει τόση άγνοια ρε γαμώτο! 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Αδερφέ την ίδια απορία έχω κ εγώ. Αφού έχει μόνιτορ στα 144hz τι θα θέλει τα 200 και 300 frames.  

Δεν καταλαβαίνω γιατί με τόση πληροφόρηση και μέσο ίντερνετ υπάρχει τόση άγνοια ρε γαμώτο! 

γιατί δεν ψάχνει να δει πόσα πρέπει να έχει αλλά ψάχνει να βρει γιατί δεν έχει τόσα όσα του είπε κάποιος. 

Δημοσ.

Αν έχεις ξεμείνει με single channel <2400mhz πας εδω .Θες και dual channel και mhz αν κυνηγας frames στο OW. Σου μένει και για future upgrade. 
Και OC στον 6600k αν έχεις όρεξη.
Το game έχει φάει τα updates του και λογικό είναι να αλλάζουν κάπως οι απαιτήσεις. 

Spoiler

Και ασε τους ταλιμπαν να νιαουρίζουν που τολμάς και θες τα μέγιστα frames που μπορεί να αποδώσει η κάρτα σου.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, cabdik είπε

γιατι πλήρωσα μια 1070 και εδωσα την 480 4g και εχω σχεδον τα ιδια fps?

16 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

γιατί δεν ψάχνει να δει πόσα πρέπει να έχει αλλά ψάχνει να βρει γιατί δεν έχει τόσα όσα του είπε κάποιος. 

εχω γραψει ηδη οτι η καρτα ήταν πολύ πανω απο αυτα που βλέπω σήμερα.

15 ώρες πριν, johnpopexi είπε

Αν έχεις ξεμείνει με single channel <2400mhz πας εδω .Θες και dual channel και mhz αν κυνηγας frames στο OW. Σου μένει και για future upgrade. 
Και OC στον 6600k αν έχεις όρεξη.
Το game έχει φάει τα updates του και λογικό είναι να αλλάζουν κάπως οι απαιτήσεις. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Και ασε τους ταλιμπαν να νιαουρίζουν που τολμάς και θες τα μέγιστα frames που μπορεί να αποδώσει η κάρτα σου.

δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι με μνημες. παντα αυτες ειχα. ουτε εχουν errors, ναι μεχρι και αυτες τσεκαρα. oc δοκιμασα, παλι τον μαξαρει και μικρη διαφορά εχει. με χαλάει που παιζω medium και τρωω drop μεχρι και στα 125. ψιλοτραγικο. να είχε ενα ευρος 250-200 θα ειμουν οκ αλλα 240-120 ειναι too much. μαλλον θα πρεπει να ζησω με αυτο δεν βρισκω ακρη.

Δημοσ.
Στις 8/9/2020 στις 12:41 ΜΜ, cabdik είπε

Στις 8/9/2020 στις 12:46 ΜΜ, panoskatos είπε

https://blurbusters.com/faq/benefits-of-frame-rate-above-refresh-rate/#:~:text=Higher frame rates do reduce,GPU cards greatly reduce lag.

Δημοσ.
Στις 7/9/2020 στις 4:30 ΠΜ, panoskatos είπε

Την ζημιά την έχουν ξεκινήσει κάποιοι youtubers . Είναι ανόητο να κυνηγαει κάποιος frames παίζοντας σε low settings. 

Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής για τα περισσότερα τουλάχιστον παιχνίδια με αυτήν την κάρτα. 

Το φάουλ είναι το μόνιτορ στα 240 Hz. Συγνώμη αν γίνομαι κακός αλλά αυτή είναι η αλήθεια. 

Το κυνήγι των frames δεν έχει σχέση με την διασκέδαση που μπορεί να σου προσφέρει ένα παιχνίδι.  Τα καλά γραφικά είναι κάτι που δίνει ένα μπόνους σε ένα παιχνίδι.  

Βλέπω να παίζουν low settings με 2080ti και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. 

Η ζημιά γίνεται από ανθρώπους που δεν είχαν εμπειρία από CRT και νομίζουν ότι φταίνε τα 144Hz των gaming LCD για το όποιο input lag και ghosting/blur. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με black frame insertion η παρόμοια τεχνική και ταχύτερα chip στο εσωτερικό της οθόνης.

Άλλωστε οι καλές LCD έχουν τόσο υψηλή φωτεινότητα που ακόμα και με πτώση στο μισό(εξαιτίας αυτών των τεχνικών) πάλι είναι αρκετά υψηλή.

Το να λέμε ότι υπάρχει ανάγκη για 240HZ, 480Hz, 1000 Hz monitors(τόσο ghosting περίπου βγάζει ένα 120Hz CRT), επειδή οι LCD έχουν κάποια εγγενή ελαττώματα, είναι αχαρακτήριστο. Για να μην πω τίποτα πιο βαρύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι όμως βρήκα το πρόβλημα. εχω πλέον στα Low σταθερα 230+fps και το μεγαλύτερο drop ήταν στα 165 ενω το αμέσως επόμενο στα 190.  εκει δηλαδη που έπαιζε πριν σχεδον για όλο το game. ηταν οι μνήμες που απο κάποιο παλιο fail safe boot είχαν βγει απο xmp και παιζαν στα 1066 αντι για 1500. δεν φαντάστηκα οτι μπορεί να κάνει τέτοια διαφορά αλλα οντως κάνει. σε κατασταση ηρεμίας πλέον αντι για 230-240 βλέπεις 290! τωρα θα δοκιμάσω και με medium αλλα υποθετω και εκει θα ειμαι +50fps.

σας ευχαριστω όλους

σε αυτο το game το μεγαλυτερο drop ήταν 190fps

ScreenShot_20-09-10_00-32-15-000.jpg

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, amiga500 είπε

δεν συμφωνω με αυτο. μιλαει για lag, που το οποιο lag, μπορει να προερχεται και παο αλλες αιτιες, πχ ping ιντερνετ.   

σε απλα μαθηματικα, οταν το πισι σου μπορει να υπερβει τα Καρε, που μπορει να σου δειξει η οθονη σου, δεν κερδιζεις τπτ παραπανω.....!!!!  

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cabdik είπε

δεν συμφωνω με αυτο. μιλαει για lag, που το οποιο lag, μπορει να προερχεται και παο αλλες αιτιες, πχ ping ιντερνετ.   

σε απλα μαθηματικα, οταν το πισι σου μπορει να υπερβει τα Καρε, που μπορει να σου δειξει η οθονη σου, δεν κερδιζεις τπτ παραπανω.....!!!!  

Καλημέρα , 

δεν μιλάει για network lag αλλά για input lag, εξάλειψη shuttering και tearing , και αύξηση του χρόνου αντίδρασης.

Το άρθρο αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι έχεις πλεονέκτημα με τα υψηλοτερα fps ακόμα και αν η οθόνη σου είναι 60hz.

Tο αν  έχουν σημασία αυτά για τον μέσο χρήστη είναι άλλη συζήτηση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, amiga500 είπε

Καλημέρα , 

δεν μιλάει για network lag αλλά για input lag, εξάλειψη shuttering και tearing , και αύξηση του χρόνου αντίδρασης.

Το άρθρο αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι έχεις πλεονέκτημα με τα υψηλοτερα fps ακόμα και αν η οθόνη σου είναι 60hz.

Tο αν  έχουν σημασία αυτά για τον μέσο χρήστη είναι άλλη συζήτηση.

και το Input Lag της οθονης υπαρχει, ειτε 144fps, ειτε 240, ειτε 360,  αφου.......  οσα Fps και να δινει το συστημα, η οθονη διαβαζει και προλαβαινει να παιξει 144.....!!!! Αρα... ποια η διαφορα...?  

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...