Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια εχω ενα θεμα εδω και καιρο. Εχω ενα gaming pc με 8g ram και εναν ssd. Τιποτε αλλο πανω. Παιζει η 1070 να χανει επιδοσεις λογω του 6600? Καποτε βαραγε ανετα 250φπς αλλα τωρα για σταθερα φπς εχω κατεβει στα 180. Εχω και φρεσκα windows και με καθε drivers τα ιδια αποτελεσματα. Παιζω overwatch ολα low και δεν καταφερνει σταθερα πανω απο 200! Τι να κοιταξω?

Επειδή σκέφτομαι να παω σε 2080 συντομα, ειναι απαραιτητος ο νεος επεξεργαστης?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Βρε παιδια εχω ενα θεμα εδω και καιρο. Εχω ενα gaming pc με 8g ram και εναν ssd. Τιποτε αλλο πανω. Παιζει η 1070 να χανει επιδοσεις λογω του 6600? Καποτε βαραγε ανετα 250φπς αλλα τωρα για σταθερα φπς εχω κατεβει στα 180. Εχω και φρεσκα windows και με καθε drivers τα ιδια αποτελεσματα. Παιζω overwatch ολα low και δεν καταφερνει σταθερα πανω απο 200! Τι να κοιταξω?

Επειδή σκέφτομαι να παω σε 2080 συντομα, ειναι απαραιτητος ο νεος επεξεργαστης?

Άμα πας σε ρτχ 2080 ναι θα χρειαστείς καινούριο επεξεργαστή , με την γτχ 1070 δεν έχεις πρόβλημα η μπορεί να έχεις σε παιχνίδια που στρεσαρουν πολυ τους πυρήνες αλλά και πάλι όχι κάτι σοβαρό !

Δημοσ.

Έχεις μια 8αρα ή 2x4? Πάντως ναι σε κάποιες περιπτώσεις στα 1080p είναι λογικό να έχεις, κάποτε είχα κι εγώ αυτό το συνδυασμό με 6600k στα 4.4 ghz. Για 2080 ναι είναι απαραίτητος. Όπως και τα 16 gb ram για σύγχρονα aaa games. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Άμα πας σε ρτχ 2080 ναι θα χρειαστείς καινούριο επεξεργαστή , με την γτχ 1070 δεν έχεις πρόβλημα η μπορεί να έχεις σε παιχνίδια που στρεσαρουν πολυ τους πυρήνες αλλά και πάλι όχι κάτι σοβαρό !

το θέμα ειναι οτι βλέπω ακομα και με τον δικο μου 6600 χωρις oc να βαράνε 140φπσ σε ultra και εγω εχω stable 160-170 σε low! κάτι βρομάει εδω. σε ultra που δοκίμασα έπαιζε πολύ πανω κατω μέχρι και στα 70φπσ. δεν εχω λογο να κάνω αναβάθμιση αν βρω το πρόβλημα. ασε που εχω και 550w psu και δεν ειμαι για αναβάθμιση και σε αυτο.

6 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Έχεις μια 8αρα ή 2x4? Πάντως ναι σε κάποιες περιπτώσεις στα 1080p είναι λογικό να έχεις, κάποτε είχα κι εγώ αυτό το συνδυασμό με 6600k στα 4.4 ghz. Για 2080 ναι είναι απαραίτητος. Όπως και τα 16 gb ram για σύγχρονα aaa games. 

2x4g tridentz 3200 η 3400 δεν θυμάμαι ακριβώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

το θέμα ειναι οτι βλέπω ακομα και με τον δικο μου 6600 χωρις oc να βαράνε 140φπσ σε ultra και εγω εχω stable 160-170 σε low! κάτι βρομάει εδω. σε ultra που δοκίμασα έπαιζε πολύ πανω κατω μέχρι και στα 70φπσ. δεν εχω λογο να κάνω αναβάθμιση αν βρω το πρόβλημα. ασε που εχω και 550w psu και δεν ειμαι για αναβάθμιση και σε αυτο.

2x4g tridentz 3200 η 3400 δεν θυμάμαι ακριβώς

Για αρχή θες 16 gb ram.
Κατά 2ον βάλε Msi  afterburner και παρακολούθησε το usage cpu & gpu.
Έτσι θα καταλάβεις αν θες cpu.

Ps: όλοι περιμένουν την σειρά 3xxx και εσύ θες να πας σε 2080 ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Για αρχή θες 16 gb ram.
Κατά 2ον βάλε Msi  afterburner και παρακολούθησε το usage cpu & gpu.
Έτσι θα καταλάβεις αν θες cpu.

Ps: όλοι περιμένουν την σειρά 3xxx και εσύ θες να πας σε 2080 ? 

για καμια μετοχειρη με λιγα χρηματα. δεν εχω λεφτα για πισι τωρα αλλα μου εχει σπασει τα νευρα. θα το δοκιμασω και θα επανελθω

Δημοσ.

Την ζημιά την έχουν ξεκινήσει κάποιοι youtubers . Είναι ανόητο να κυνηγαει κάποιος frames παίζοντας σε low settings. 

Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής για τα περισσότερα τουλάχιστον παιχνίδια με αυτήν την κάρτα. 

Το φάουλ είναι το μόνιτορ στα 240 Hz. Συγνώμη αν γίνομαι κακός αλλά αυτή είναι η αλήθεια. 

Το κυνήγι των frames δεν έχει σχέση με την διασκέδαση που μπορεί να σου προσφέρει ένα παιχνίδι.  Τα καλά γραφικά είναι κάτι που δίνει ένα μπόνους σε ένα παιχνίδι.  

Βλέπω να παίζουν low settings με 2080ti και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, panoskatos είπε

Την ζημιά την έχουν ξεκινήσει κάποιοι youtubers . Είναι ανόητο να κυνηγαει κάποιος frames παίζοντας σε low settings. 

Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής για τα περισσότερα τουλάχιστον παιχνίδια με αυτήν την κάρτα. 

Το φάουλ είναι το μόνιτορ στα 240 Hz. Συγνώμη αν γίνομαι κακός αλλά αυτή είναι η αλήθεια. 

Το κυνήγι των frames δεν έχει σχέση με την διασκέδαση που μπορεί να σου προσφέρει ένα παιχνίδι.  Τα καλά γραφικά είναι κάτι που δίνει ένα μπόνους σε ένα παιχνίδι.  

Βλέπω να παίζουν low settings με 2080ti και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. 

Φαουλ τα 240hz..?μάλιστα..Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...Που να ανεβούν κ τα hz...

Εγώ να δεις πως κλαίω κ γελάω όταν βλέπω κάτι 50-60 fps...

Και γιατί να μην ρίξουν settings όταν θέλουν περισσότερα fps? Οι ιδιοκτήτες τέτοιων καρτών βλέπουν κ διαλέγουν...low για multi fps games ...ultra κ κάτω από 80-70 fps σε single games..

Να στείλεις στους κατασκευαστες panel mail  αν είναι..Να σταματήσει το R&D high refresh panels..

Κονσόλες παιδιά...Go for it..

• Confused 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, panoskatos είπε

αρχικα εχω 144 μονιτορ. το πρόβλημα ειναι οτι όλοι παιζουν με το δικο μου σεταπ σε high η και Medium. γραφικα που εγω ΔΕΝ μπορω να τα παιξω οποτε παω Low.

παράδειγμα. αυτος εχει την 1060 με λίγο καλυτερο επεξεργαστη. εγω σηκωσα την συχνοτητα του επεξεργαστη και ειμαι απο αυτον εδω 70fps κάτω με καλύτερη καρτα!

στο θεμα μας. η καρτα συνεχιζει να δουλευει στο 50-80% ενω ο cpu 85-100. αν βάλω 140% render scale τοτε έρχονται και οι δυο στα ιδια περιπου γυρω στο 90%

παραδοξως σε medium settings εχω τα ίδια ακριβως frames και η καρτα ανεβαζει στροφες ενω ο cpu κατεβαζει. εκανα τα παντα. πριν λίγο ανοιξα και το pc για καθαρισμα ετσι για χαβαλε. εψαξα bios, drivers... τπτ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

στο θεμα μας. η καρτα συνεχιζει να δουλευει στο 50-80% ενω ο cpu 85-100. αν βάλω 140% render scale τοτε έρχονται και οι δυο στα ιδια περιπου γυρω στο 90%

παραδοξως σε medium settings εχω τα ίδια ακριβως frames και η καρτα ανεβαζει στροφες ενω ο cpu κατεβαζει. εκανα τα παντα. πριν λίγο ανοιξα και το pc για καθαρισμα ετσι για χαβαλε. εψαξα bios, drivers... τπτ

Η παραπάνω συμπεριφορά δείχνει bottleneck από επεξεργαστή.  Για αρχή δοκίμασε να ανεβάσεις τα settings από low/medium σε high / ultra και μετέπειτα κλείδωσε με το Riva Tuner τα καρέ κάπου στο 80 για να ρίξεις χρήση επεξεργαστή και να ανεβάσεις χρήση κάρτας γραφικών. 

Δοκίμασε το παραπάνω και πες μου τι βλέπεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδώ βλέπω ο 8600k βαράει 70-80% ο 6600 δηλαδή ρίχνει τρελό μπουκάλι. Επίσης με τα πρόσφατα update τα windows βαράνε περισσότερη χρήση ram και λογικά θα τρώς και από εκεί κάποια κολλήματα όσο περνάει η ώρα στο game και ανεβαίνει η χρήση ram.

το πρώτο που πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις κάτι άλλο είναι να πάρεις 2 4άρες ram ακόμα. (η δώσε αυτές και πάρε 2 8αρες)

κάτι άλλο ακόμα, ποια μητρική έχεις? γιατί μπορεί να σε κόβουν και οι ram στα 1080p λόγο ταχύτητας. (λίγο δύσκολο, γιατί λες 6600k αλλα δεν ξέρεις)

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

εδώ βλέπω ο 8600k βαράει 70-80% ο 6600 δηλαδή ρίχνει τρελό μπουκάλι. Επίσης με τα πρόσφατα update τα windows βαράνε περισσότερη χρήση ram και λογικά θα τρώς και από εκεί κάποια κολλήματα όσο περνάει η ώρα στο game και ανεβαίνει η χρήση ram.

το πρώτο που πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις κάτι άλλο είναι να πάρεις 2 4άρες ram ακόμα. (η δώσε αυτές και πάρε 2 8αρες)

κάτι άλλο ακόμα, ποια μητρική έχεις? γιατί μπορεί να σε κόβουν και οι ram στα 1080p λόγο ταχύτητας. (λίγο δύσκολο, γιατί λες 6600k αλλα δεν ξέρεις)

gigabyte z170 gaming 7

Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

gigabyte z170 gaming 7

θα με βάλεις να κατεβάσω το game από περιέργεια :P

δοκίμασε λίγο αυτά

render scale 100%, limit fps off, κλείσε chrome, discord κτλ από πίσω να μην τρέχει τίποτα εκτός από το afterburner και πες μου λίγο cpu/gpu usage και ρολόγια. Επίσης άνοιξε και το power του gpu να δούμε το limit πόσο πάει (πχ, στην 1060 εμένα είναι 110% από μόνο του όσο είναι κάτω από 78 βαθμούς)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...