Bitbit Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Πριν κάποιο καιρό αναγκάστηκα να καλέσω οδική (πρώτη φορά) για το μηχανάκι μου. Η οδική ήρθε, το φόρτωσε και το μετέφερε εκεί που ζήτησα. Μου είπαν όμως ότι δε μπορούνε να πάρουν κι εμένα μαζί. Στην περίπτωση μου δεν είχα πρόβλημα διότι το περιστατικό έγινε μέσα σε πόλη και το service ήταν 2km απόσταση και σε 500 μέτρα είχα 2ο όχημα δικό μου. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν όλες οι οδικές; Δηλαδή αν είχα βλάβη πάνω σε κανένα βουνό, θα παίρνανε τη μηχανή και θα μου λέγανε κόψε το λαιμό σου για το πως θα φύγεις; Θα μου πείτε τώρα ψάξε τους όρους........
bezan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 ειναι λογο κοροναιου φιλε, την επαθα και εγω, αλλιως καβαλα πισω μεσα στο αμαξι, στην δικη σ περιπτωση λιγο δυσκολο. εκει θα πονταρα στην ανθρωπια του οδηγου
zx1234r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν στο είπαν από το τηλέφωνο ότι δεν μπορείς να μπεις στην καμπίνα για την ασφάλεια τη δική σου και του οδηγού λόγω covid-19?
Bitbit Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Το περιστατικό έγινε αρχές Ιούλη. Νομίζω τότε δεν είχαμε και ιδιαίτερο θέμα με τον ιό. Δε μου είπαν κάτι από το τηλέφωνο. Με ρώτησαν μόνο που ήθελα να πάνε τη μηχανή και μόλις ήρθε το αυτοκίνητο μου είπαν ότι δε μπορούν να με πάρουν μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς και να ζητούσαν να πάω μαζί τους, δε θα πήγαινα διότι δε με βόλευε. Υπό άλλες συνθήκες όμως ; Αν η μηχανή χαλούσε σε κανένα κατσικοχωρι και όχι σε κέντρο πόλης; Δηλαδή αυτό έγινε λόγω του ιού;
Salvation81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Bitbit είπε Το περιστατικό έγινε αρχές Ιούλη. Νομίζω τότε δεν είχαμε και ιδιαίτερο θέμα με τον ιό. Δε μου είπαν κάτι από το τηλέφωνο. Με ρώτησαν μόνο που ήθελα να πάνε τη μηχανή και μόλις ήρθε το αυτοκίνητο μου είπαν ότι δε μπορούν να με πάρουν μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς και να ζητούσαν να πάω μαζί τους, δε θα πήγαινα διότι δε με βόλευε. Υπό άλλες συνθήκες όμως ; Αν η μηχανή χαλούσε σε κανένα κατσικοχωρι και όχι σε κέντρο πόλης; Δηλαδή αυτό έγινε λόγω του ιού; Απο τον Απριλιο εχουμε θεμα, τον Μαιο εγινε το Μπαμ, φυσικα και Ιουλιο ειχαμε θεμα μεγαλο.
SaFiS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Οδική μέσω ασφάλειας ή απλά κάλεσες μια?? Εγώ έχω οδική / ταξιδιωτική μέσω της ασφάλειας μου, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις και εφόσον είμαι π.χ. σε κάποιο κατσικοχώρι ή στην μέση του πουθενά, καλούν ταξί / μεταφορικό μέσο το οποίο μπορείς να διαλέξεις να σε πάει στον προορισμό σου ή να σε γυρίσει στην βάση σου... Όσο για το γιατί δεν σε πήρε μαζί του, ισχύει ότι σου είπαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα