xrist0s4 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα, μπορω να εχω 2 ιδιες σιμ(με τον ιδιο αριθμο) ετσι ωστε να εχω και στο ταμπλετ ιντερνετ χωρις να χρειαζεται να κανω φορητο σημειο το κιν.. και την αλλη στο κινητο? Ας χτυπανε κ τα δυο δε με νοιαζει.
Dinos1973 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 ναι μπορεις, το ειχα στην cosmote, με κόστος 10 ευρώ (1 φορα) και μου δωσανε καινουργιες sim. 1
SeNNinhA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε Καλησπερα, μπορω να εχω 2 ιδιες σιμ(με τον ιδιο αριθμο) ετσι ωστε να εχω και στο ταμπλετ ιντερνετ χωρις να χρειαζεται να κανω φορητο σημειο το κιν.. και την αλλη στο κινητο? Ας χτυπανε κ τα δυο δε με νοιαζει. Στην Vodafone πληρωνεις 2,5€/μηνα και σου δινουν. Προσοχη! Δεν μπορουν να ειναι ενεργοποιημενες και οι δυο. Ενα χρησιμοποιεις το tablet το κινητο δεν θα εχει σημα και το αντιστροφο. Στην ουσια μενει ενεργοποιημενη η καρτα της συσκευης που χρησιμοποιηθηκε τελευταια. Δηλαδη μπορεις να τα εχεις ανοιχτα και τα δυο αλλα ενα χρησιμοποιεις το Tablet δεν μπορεις να κανεις ή να δεχθεος κληση στο τηλεφωνο. Εαν πας να καλεσεις απο το τηλεφωνο δεν θα τα καταφερεις με την πρωτη κληση. Αλλα αυτη η πρωτη προσπαθεια κλησης θα ενεργοποιησει την καρτα του τηλεφωνου και στην δευτερη προσπαθεια θα καλεσει κανονικα. Η αληθεια ειναι οτι εαν εχεις και τις δυο συσκευες ενεργοποιημενες πολλες φορες θα γινεται μπερδεμα στο ποια καρτα ειναι ενεργη και ποια οχι οποτε μπορει να χασεις καποιες κλησεις. Εμενα με βολευει και το εχω χρονια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα