Προς το περιεχόμενο

Ποιο κατάστημα από τα δύο θα επιλέγατε;

kyrios_aristos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

image.png.df176ed1d1ac04191baa4ed398ec6859.png

Αφορά την αγορά ενός Lenovo λάπτοπ. Θέλω να επιλέξω την πρώτη επιλογή επειδή είναι πιο φθηνή αλλά:

1) Στον τίτλο του πρώτου γράφει ότι είναι 15.6 ίντσες ενώ στις πληροφορίες του προϊόντος ότι είναι 14 και ενώ τους έστειλα email και τους ρώτησα πόσο είναι τελικά δεν μου απάντησαν ποτέ

2) Φοβάμαι αν πάθει κάτι το λάπτοπ με την εγγύηση στο πρώτο γιατί σαφέστατα στο δεύτερο θα έχω πιο γρήγορη ανταπόκριση και σιγουριά από τη στιγμή που είναι το επίσημο σάιτ της Λενοβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις να δώσεις λιγότερα λεφτά αλλα με αμφίβολη την ικανοποίηση σε περίπτωση χρήσης της εγγύησης πας στο buychoise αν και οι αξιολογήσεις του δεν ειναι (επιεικώς) οι καλύτερες

Αν θέλεις εγγύηση οτι αν συμβεί κάτι δε θα τρέχεις να δεις που και πως θα σε εξυπηρετήσουν πας στο 2ο

Γενικώς το οτι πληρώνεις παίρνεις ισχύει και εδω!

Η (μη) απάντηση στο email που έστειλες δείχνει και αυτη το ίδιο νομίζω.

Εγω πριν λίγες ημέρες αγόρασα μια φρυγανιέρα πάντως και επέλεξα άλλο κατάστημα που ηταν πιο ακριβή για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Βεβαίως μιλάμε για τελείως άλλα μεγέθη αξίας αλλα απλα το αναφέρω

Επεξ/σία από dimitris_sal

Από το Lenovo Exclusive έχω αγοράσει αρκετές φορές χωρίς προβλήματα. Αν δεν σε ζορίζει η διαφορά στο 100άρικο αγόρασε από εκεί για σιγουριά.

Παρήγγειλα τελικά από Lenovo Exclusive να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αλλά και το Digital Pen που δίνει μαζί με το λάπτοπ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...