Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ vs Benfica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και ειμαι αρρωστος Ολυμπιακος θελω πολυ να περασει ο ΠΑΟΚ αυτην την ομαδουλα. Ευκολο πιστευω ειναι. Φυσικα ο Ολυμπιακος ειναι ηδη στους ομιλους αυτο δεν το συζηταμε.

• Confused 1
Δημοσ.

Νομίζω πως η ομαδούλα που λες δεν είναι η Μπενφίκα. Άσχετα που θέλω να περάσει ο Παοκ σαν Έλληνας φίλαθλος.

Είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα τις Πορτογαλίας που πίστεψε με, το πρωτάθλημα τις είναι ίσως 2 σκαλιά και όχι 1 πάνω από το δικό μας.

Μπορείς να το καταλάβεις εύκολα απλά κοιτώντας το budget και τα έσοδα που έχει η κάθε ομάδα τις Πορτογαλίας σε σχέση με κάθε ομάδα τις Ελλάδας.

Για την Μπενφίκα τώρα σκέψου ότι δίνει 24 εκατομμύρια. ευρώ για να πάρει 21 ετών Ουρουγουανό παίκτη. Τόσα νομίζω είναι το budget όλης τις ομάδας(26-28 παίκτες) του Παοκ.

Οπότε η έκπληξη θα είναι άμα περάσει ο Παοκ και όχι η Μπενφίκα. :) 

• Like 3
Δημοσ.

Δύσκολο αλλά όχι απίθανο να περάσει ο Παοκ. Και εγώ θέλω να περάσει γιατί έχει συμπαθητική ομάδα και επίσης θέλω επιτέλους να ξαναδώ δύο ομάδες στους ομίλους.

Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα παίζοντε οι αγώνες χωρίς φιλάθλους? είναι τρελή βαρεμάρα αυτό το πράγμα αν και κάπως το χουν φτιάξει με διάφορα εφέ που έχουν βάλει.

Δημοσ.

Από τον πρόσφατο τελικό κυπέλλου με την Πόρτο η Μπενφίκα έχει αλλάξει; Αν δεν έχουν γίνει ριζικές αλλαγές θα περάσει ο ΠΑΟΚ.

Δημοσ.
Στις 6/9/2020 στις 11:11 ΜΜ, naimore είπε

μέχρι να φύγει ο ιός

Στην αγγλια υπαρχει πιθανοτητα απο οκτωβριο να υπαρχει περιορισμενος αριθμος θεατων σε καθε αγωνα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Από τον πρόσφατο τελικό κυπέλλου με την Πόρτο η Μπενφίκα έχει αλλάξει; Αν δεν έχουν γίνει ριζικές αλλαγές θα περάσει ο ΠΑΟΚ.

Εχει ριξει ενα 80αρι εκατομμυρια για ενισχυση. Εννοειται περναει ο ΠΑΟΚ. Τι να πουν τα 80, μπροστα στα 800 του ΠΑΟΚ (χιλιαρικα :P).

Δημοσ.

Πολύ δυσκολος αγώνας που δεν έχει καμια σχέση με το πως αντιμετωπιζόταν παλαιότερα απο άλλους η Μπενφικα. Πολυ δυνατη ομάδα φέτος.

Οσο για τον Ολυμπιακό, δεν θεωρω οτι έχει περάσει ευκολα. Έχει χάσει βασικούς παίχτες και απ οτι διαβάζω θα φυγει και βασικος αμυντικος του.

Δημοσ.

Πριν κανα διμηνο παντως στον τελικο κυπελλου της χωρας της  δεν υπηρχε, ηταν ενα χαλι μαυρο. Θα μου πεις ενας αγωνας ηταν αλλα ετυχε και το ειδα νομιζω το ειχε το ant1. Για αυτο ρωτησα τι αλλαξε απο τοτε αλλιως ειναι 50-50.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Πριν κανα διμηνο παντως στον τελικο κυπελλου της χωρας της  δεν υπηρχε, ηταν ενα χαλι μαυρο. Θα μου πεις ενας αγωνας ηταν αλλα ετυχε και το ειδα νομιζω το ειχε το ant1. Για αυτο ρωτησα τι αλλαξε απο τοτε αλλιως ειναι 50-50.

Εχμ μόνο που τότε ήταν τελικός μετά από απραξία λόγω του covid-19 και αντίπαλος δεν ήταν η Δόξα Κατωκοπιάς,  αλλά η Πόρτο που δίψαγε για το νταμπλ που είχε να το κατακτήσει 10 χρόνια. Έστω και με 10 παίκτες από το 38..

Σίγουρα έχει λίγες ελπίδες ο Πάοκ γιατί παίζει εντός έδρας στην τούμπα, αλλά πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να περάσει.

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό που μας δίνει κάποιες παραπάνω ελπίδες, είναι το γεγονός πως ο αγώνας είναι μονός και σε μονό αγώνα όλα μπορούν να γίνουν

Στους διπλούς περνάει συνήθως η πιο δυνατή ομάδα, αφού και τελείως να στραβώσει ο πρώτος αγώνας (π.χ. κόκκινη, πέναλτι) υπάρχει πάντα ο επαναληπτικός

• Like 1
Δημοσ.

O ΠΑΟΚ δεν έχασε τον καλύτερο του παίχτη από κορονοιό? (λημνιός?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...