Vasilis_nakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια εχω κατεβάσει το dev c++ για να ξεκινήσω λίγο να πειραματιζομαι με την γλώσσα. Αλλά όταν παω να κάνω compile η save αυτό που έχω γράψει μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Τι να κάνω; Εχω δει αρκετά βίντεο αλλά τίποτα δεν δουλεψε.
panmitz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Στο filepath δείχνει κάποιους χαρακτήρες με ερωτηματικά. Μήπως έχεις ονομάσει κάποιο φάκελο με ελληνικούς χαρακτήρες και δε μπορεί να τους διαχειριστεί το IDE? Δοκίμασε αν θες να το αποθηκεύσεις σε κάποιο άλλο directory (πχ στο desktop).
Vasilis_nakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, panmitz είπε Στο filepath δείχνει κάποιους χαρακτήρες με ερωτηματικά. Μήπως έχεις ονομάσει κάποιο φάκελο με ελληνικούς χαρακτήρες και δε μπορεί να τους διαχειριστεί το IDE? Δοκίμασε αν θες να το αποθηκεύσεις σε κάποιο άλλο directory (πχ στο desktop). Οχι δεν υπάρχουν ελληνικοι χαρακτήρες. Δοκίμασα να το κάνω save σε άλλο φάκελο η στο desktop αλλά βγάζει το ίδιο σφάλμα παλι.
panmitz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δε γνωρίζω τότε τι όνειρο είδε και στο κάνει αυτό... Μπορείς αν θες να χρησιμοποιήσεις άλλο IDE για να μην παιδεύεσαι. Πχ αυτό http://www.codeblocks.org/
marios28 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δες εδώ: https://stackoverflow.com/questions/57288663/how-to-fix-cannot-save-file-error-in-dev-c μήπως είναι δεσμευμένο το αρχείο λόγω συγχρονισμού (onedrive κ.τ.λ.). Κάνε παύση/διακοπή του συγχρονισμού, επανεκκίνηση και ξανά δοκίμασε. Δοκίμασε και την πρόχειρη λύση που αναφέρεται στο link. 1
Vasilis_nakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Τα έχω δοκιμάσει ολα που αναφέρατε αλλά δεν δουλεψε κάτι. Εκανα παυση τον συγχρονισμό με onedrive επανεκκίνηση αλλά παλι δεν έγινε τίποτα.
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Εναλλακτικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το Visual Studio και όχι ένα IDE του οποίου το τελευταίο stable release ήταν πριν από 5 χρόνια. 1
Vasilis_nakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ παιδια για την βοήθεια σας. Τελικά το έλυσα το προβλημα που προεκυπτε επειδή είχα οτιδήποτε αποθηκεύεται στον υπολογιστή να πηγαινει στο onedrive. Τώρα δουλευει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα