Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Στο όνομα της αρραβωνιαστικιάς μου όπως το IBAN

Την ΔΕΗ την έχεις διακόψει η όταν πληρώσεις την εκκρεμότητα ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Την ΔΕΗ την έχεις διακόψει η όταν πληρώσεις την εκκρεμότητα ?

Όταν πληρώσω τίς υποχρεώσεις θ το κόψω υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Όταν πληρώσω τίς υποχρεώσεις θ το κόψω υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

ΟΧΙ.

Μπορείς να ζητήσεις ένα απλό χαρτί ότι δεν τους οφείλεις τίποτα πλέον.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΟΧΙ.

Μπορείς να ζητήσεις ένα απλό χαρτί ότι δεν τους οφείλεις τίποτα πλέον.

Το γνωρίζω αυτό αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το χαρτί αυτό δεν αρκεί πρέπει να μπει στο taxisnet ο ιδιοκτήτης και να κάνει τη λύση συμφωνίας ηλεκτρονικά,

από ότι μου έχουν πει στο μεσιτικό ο ιδιοκτήτης είναι από τη Συρία και δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για αυτό το έχουν αναλάβει αυτοί,

αν δεν γίνει λύση συμφωνίας θα φαίνεται στην εφορία και όταν θα νοικιάσω νέο σπίτι θα φαίνεται ότι έχω δύο αυτό νομίζω είναι πρόβλημα,

ζήτησα να σπάσω το συμβόλαιό για να αποχωρήσω για λόγους υγιεινής το σπίτι είναι χάλια αλλά και για πράγματα τα οποία δεν έχουν φτιαχτεί εντός του ενώ είναι καταγεγραμμένα στο συμβόλαιο,μένουν υπόλοιπο εννέα μήνες ακόμη άρα αν δεν γίνει λύση όταν νοικιάσω νέο σπίτι στην επόμενη φορολογική δήλωση τού χρόνου θα φαίνεται ότι έχω δύο σπίτια.

εγώ δεν το διευκρίνισα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giannismarianna είπε

Το γνωρίζω αυτό αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το χαρτί αυτό δεν αρκεί πρέπει να μπει στο taxisnet ο ιδιοκτήτης και να κάνει τη λύση συμφωνίας ηλεκτρονικά,

από ότι μου έχουν πει στο μεσιτικό ο ιδιοκτήτης είναι από τη Συρία και δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για αυτό το έχουν αναλάβει αυτοί,

αν δεν γίνει λύση συμφωνίας θα φαίνεται στην εφορία και όταν θα νοικιάσω νέο σπίτι θα φαίνεται ότι έχω δύο αυτό νομίζω είναι πρόβλημα,

ζήτησα να σπάσω το συμβόλαιό για να αποχωρήσω για λόγους υγιεινής το σπίτι είναι χάλια αλλά και για πράγματα τα οποία δεν έχουν φτιαχτεί εντός του ενώ είναι καταγεγραμμένα στο συμβόλαιο,μένουν υπόλοιπο εννέα μήνες ακόμη άρα αν δεν γίνει λύση όταν νοικιάσω νέο σπίτι στην επόμενη φορολογική δήλωση τού χρόνου θα φαίνεται ότι έχω δύο σπίτια.

εγώ δεν το διευκρίνισα.

Εγώ κατάλαβα ότι η άλλη πλευρά ΣΥΜΦΩΝΕΙ αν πληρώσεις την εκκρεμότητα. Ισχύει αυτό ?

Γιατί θα μπορούσε να πει: έχεις συμβόλαιο άλλους τόσους μήνες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εγώ κατάλαβα ότι η άλλη πλευρά ΣΥΜΦΩΝΕΙ αν πληρώσεις την εκκρεμότητα. Ισχύει αυτό ?

Γιατί θα μπορούσε να πει: έχεις συμβόλαιο άλλους τόσους μήνες.

Ναι συμφωνεί με αυτό αλλά ο ιδιοκτήτης για μένα είναι φάντασμα δεν τον έχω δει ποτέ οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι τύπος είναι μπορεί να μήν μπει καν στην διαδικασία αυτή κ να μην κάνει την λύση,

αν γίνει αυτό θα φαίνεται και δεύτερο σπίτι στη φορολογική μου κ επίσης ίσως να θέλει να διεκδικήσει και τα υπόλοιπα ενοίκια των 9 μηνών 2.000 ευρώ είναι,

θα μπλέξω μετά κ δεν είμαι για τέτοια τώρα

τι να πω..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Ναι συμφωνεί με αυτό αλλά ο ιδιοκτήτης για μένα είναι φάντασμα δεν τον έχω δει ποτέ οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι τύπος είναι μπορεί να μήν μπει καν στην διαδικασία αυτή κ να μην κάνει την λύση,

αν γίνει αυτό θα φαίνεται και δεύτερο σπίτι στη φορολογική μου κ επίσης ίσως να θέλει να διεκδικήσει και τα υπόλοιπα ενοίκια των 9 μηνών 2.000 ευρώ είναι,

θα μπλέξω μετά κ δεν είμαι για τέτοια τώρα

τι να πω..

Αυτό ρωτάω !

Τα υπόλοιπα ενοίκια, δεν το έχετε ξεκαθαρίσει ?

ΕΣΥ, διακόπτοντας την ΔΕΗ από το όνομα σου, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ότι έφυγες από το σπίτι. Για αυτό σου είπα ότι και ένα απλό χαρτί σου κάνει που να λέει ότι ΟΥΔΕΜΙΑ απαίτηση έχει από σένα.

Αν το πάμε τώρα στο τι λέει ο νόμος:

ΜΠΟΡΕΙ να διεκδικήσει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ μόνο τους μήνες που θα μείνει ξενοικιαστο. Πρακτικά, και ξενοικιαστο να μείνει 1-2 μήνες ΔΕΝ τον συμφέρει να σε κυνηγήσει δικαστικά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό ρωτάω !

Τα υπόλοιπα ενοίκια, δεν το έχετε ξεκαθαρίσει ?

ΕΣΥ, διακόπτοντας την ΔΕΗ από το όνομα σου, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ότι έφυγες από το σπίτι. Για αυτό σου είπα ότι και ένα απλό χαρτί σου κάνει που να λέει ότι ΟΥΔΕΜΙΑ απαίτηση έχει από σένα.

Αν το πάμε τώρα στο τι λέει ο νόμος:

ΜΠΟΡΕΙ να διεκδικήσει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ μόνο τους μήνες που θα μείνει ξενοικιαστο. Πρακτικά, και ξενοικιαστο να μείνει 1-2 μήνες ΔΕΝ τον συμφέρει να σε κυνηγήσει δικαστικά.

Όχι μου είπε ότι δεν ζητάει κάτι ο ιδιοκτήτης εκτός από αυτά που είναι σε εκκρεμότητα νερό νοίκι τίποτα άλλο,

κ επίσης βρήκα μία αντίφαση όταν τον ρώτησα αν θέλει ιδιοκτήτης κάποια στιγμή να διεκδικήσει τα υπόλοιπα ενοίκια μου είπε δεν ξέρω..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Όχι μου είπε ότι δεν ζητάει κάτι ο ιδιοκτήτης εκτός από αυτά που είναι σε εκκρεμότητα νερό νοίκι τίποτα άλλο,

κ επίσης βρήκα μία αντίφαση όταν τον ρώτησα αν θέλει ιδιοκτήτης κάποια στιγμή να διεκδικήσει τα υπόλοιπα ενοίκια μου είπε δεν ξέρω..

Τι να σου πει για άλλο πρόσωπο ?

Με ένα απλό χαρτί είσαι οκ .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι να σου πει για άλλο πρόσωπο ?

Με ένα απλό χαρτί είσαι οκ .

Ένα χαρτί και τέλος ωραία ευχαριστώ για την βοήθεια σού τό εκτιμώ πολύ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giannismarianna είπε

Αντιμετωπίζω κ εγώ κάποιο θέμα με τό μεσιτικό κ έχουμε συμφωνήσει να γίνει λύση της μίσθωσης αφού ξεχρεωσω το νερό κ ένα ενοίκιο,

υπάρχει περίπτωση να μην κάνει λύση μισθώσης ο ιδιοκτήτης για να διεκδικήσει τόυς υπόλοιπους 9 μήνες;

τι πρέπει να προσέξω εγώ τώρα για να μήν τη φάω πισώπλατα γιατί μου είπαν ότι θα υπογράψουμε ένα χαρτί μόνο..

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που περιγράφεις.

Ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο είναι να έχεις στα χέρια σου κάτι που να αποδεικνύει ότι εσύ και ο ιδιοκτήτης (όχι ο μεσίτης) από κοινού λύσατε τη μίσθωση.

3 ώρες πριν, Giannismarianna είπε

επίσης πληρώνουμε μέσω τραπέζης τα ενοίκια χρειάζεται αποδείξεις από τόν μεσίτη για να είμαστε σίγουροι;

Είμαστε δυο στο συμβόλαιο εγώ κ η αρραβωνιαστικιά μου.

ευχαριστω για το χρόνο σας!

Ο μεσίτης τι δουλειά έχει?

Οι αποδείξεις της τράπεζας αρκούν ως απόδειξη για τα ενοίκια που έχετε πληρώσει.

1 ώρα πριν, Giannismarianna είπε

Κάνεις λάθος, το χαρτί αυτό αρκεί και περισσεύει, εφόσον βέβαια υπογραφεί από ιδιοκτήτη και ενοικιαστές. Ο μεσίτης δεν έχει δικαίωμα να υπογράψει εκτός βέβαια και αν είναι πληρεξούσιος.

Τώρα αν αυτό δεν γίνεται λόγω απόστασης πχ, τότε εναλλακτικά σου κάνει και η λύση της μίσθωσης μέσα από το taxis. Αν την κάνει φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Όλο αυτό το διάστημα που έχουμε το σπίτι ο ιδιοκτήτης δεν φάνηκε πουθενά με το μεσίτη είχαμε να κάνουμε ο οποίος και αυτός πρόσφατα άλλαξε και πήρε τη θέση του κάποιος άλλος μεσίτης στο ίδιο γραφείο πράγμα που σημαίνει ότι αν χρειαστείς κάτι απλά σε παίζουν μπάλα ο ένας με τόν άλλον(θα το μεταφέρω στον ιδιοκτήτη και ότι μου πει κλάιν μάιν) υπάρχουν αρκετές ζημιές αξίας 300 ευρώ από την αρχή που μπήκαμε μέσα και μας είπαν ότι θα τα φτιάξουν αυτά υπάρχουν αναγράφονται και στο συμβόλαιο και δεν έχουν φτιάξει τίποτα μέχρι τώρα και έχουν περάσει τόσοι μήνες για αυτό το λόγο φεύγω συν την υγρασία τίς κατσαρίδες τη φασαρία που γίνεται από το πάνω διαμέρισμα και τις φασαρίες από έναν σερίφη γείτονα από απέναντι για το σκύλο..

(αυτά τα λέω γιατί έχω φορτώσει)

προφανώς και έχει δικαιώματα να διαχειρίζεται το σπίτι αλλά τίποτα σίγουρο για εμένα..

ο μόνος τρόπος μου λέτε είναι να γίνει η λύση μέσω taxis ώστε για να σιγουρευτώ να γίνει η λύση και την ίδια στιγμή να κάνω την αποδοχή και να του δώσω χρήματα /κλειδιά.

Edit1: κ χειρόγραφη λύση κ λύση στο taxis ή αυτός ή ο ιδιοκτήτης αλλιώς δεν δίνω τίποτα..

Edit 2:του είπα θα τα πάρει όλα τέλος του μήνα, για το νερό τόν καίει πιο πολύ τα θέλει άμεσα, αυτό τί σημαίνει..

βλέποντας κ κάνοντας..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. Την Κυριακή παρέδωσα τα κλειδιά από ένα σπίτι που μίσθωνα. Πρέπει να κάνω ή να κάνει ο ιδιοκτήτης μέσω του taxis?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...