NickTG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 15 minutes ago, asmilon said: To αντιπαλο στρατοπεδο παρεχει παρεχει συμβατοτητα στην πλειοψηφια των παιχνιδιων απο το πρωτο Xbox, το 360 και το One στην νεα γενια, οποτε σιγουρα εινα ενα σημειο μειον του PS5. Σε καποιον που μπαινει για πρωτη φορα στις κονσολες δεν εχει πολυ σημασια, αν καποιος ομως εχει χτισει συλλογη με τα χρονια ειναι κατι που σιγουρα θα εκτιμησει. Μα και εγώ θα ήθελα να παίζει και τα πιο παλιά ώστε να μην έχω ακόμα έξω το PS3 να γλιτώσω και λίγο χώρο. Το γεγονός όμως παραμένει πως η Sony δεν είχε πει κάτι σχετικό. Η Microsoft ευτυχώς μας έχει βολέψει στον τομέα αυτό. Δεν είχα χώρο για one και 360 μαζί! 3
ELMastas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Thresh είπε Ναι αλλά το PS3 είχε τον εξωγήινο Cell και είναι τρομερά δύσκολο το compatibility σε κάτι τέτοιο. 😛 Και κάποιοι μη γνωρίζοντας gaming "ιστορία" ξεχνάνε οτι σε πρώτες εκδόσεις PS3 έτρεχαν όλες τις προηγούμενες εκδόσεις και που μετά απο λίγο επίτηδες τις σταμάτησαν κάνοντας "αναβαθμίσεις" ! Τέλος πάντων αυτά τα ξέραμε απο καιρό για την πολιτική τους στο θέμα του combatibility,έτσι και αλλιώς,απλά επιβεβαιωθήκε. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από ELMastas 5 2
Retromaniac Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, ELMastas είπε Και κάποιοι μη γνωρίζοντας gaming "ιστορία" ξεχνάνε οτι σε πρώτες εκδόσεις PS3 έτρεχαν όλες τις προηγούμενες εκδόσεις και που μετά απο λίγο επίτηδες τις σταμάτησαν κάνοντας "αναβαθμίσεις" ! Τέλος πάντων αυτά τα ξέραμε απο καιρό για την πολιτική τους στο θέμα του combatibility,έτσι και αλλιώς,απλά επιβεβαιωθήκανε. Το ps2 emu δεν μπορούσε να γίνε με software. Είχαν βάλει ένα mini ps2 μέσα στα πρώτα ps3. Μετά το έκοψαν και άφησαν μόνο ps1 emu που μπορούσε να γίνει software... Δεν θυμάμαι αν το έκοψαν και αυτό μετα
asmilon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, ELMastas είπε Και κάποιοι μη γνωρίζοντας gaming "ιστορία" ξεχνάνε οτι σε πρώτες εκδόσεις PS3 έτρεχαν όλες τις προηγούμενες εκδόσεις και που μετά απο λίγο επίτηδες τις σταμάτησαν κάνοντας "αναβαθμίσεις" ! Τέλος πάντων αυτά τα ξέραμε απο καιρό για την πολιτική τους στο θέμα του combatibility,έτσι και αλλιώς,απλά επιβεβαιωθήκανε. Για να γινει αυτο ειχαν την emotion engine του PS2 μεσα στο PS3, πρακτικα δεν εκανε εξομοιωση αλλα τα PS2 games ετρεχαν native. Φυσικα ειχε αυξημενο κοστος, οποτε στις επομενες εκδοσεις κοπηκε προς χαρην των remaster.
basilis5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, IceMatrix είπε Remasters λέγονται φίλε. Πρόσεχε μην ιδρώσεις. Ο φιλος εννοει: ποιος σε αναγκασε να τα ξαναγορασεις αν τα εχεις ηδη. ανοιγεις την παλια σου κονσολα τα βαζεις και παιζεις. αν δεν θες να την ψαχνεις και θες να τα παιξεις σε αυτη που εχεις, οκ τα αγοραζεις, αλλα ο εξαναγκασμος εδω ερχεται απο την βεραμαρα σου να ανοιξεις το ντουλαπι που εχεις αποθηκευμενη την παλια κονσολα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από basilis5 6
music_lover Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Για να μην μιλάμε στον αέρα, για πείτε, ποιοί θέλετε να παίξετε παιχνίδια του ps1,ps2 και ps3 στο ps5, ποια είναι αυτά τα παιχνίδια και γιατί δεν μπορείτε να το κάνετε τώρα? 4
Nos20VT Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απαξιωνουν τα παιχνιδια τους ετσι...το κερδος απο το legacy θεωρω θα ηταν μεγαλυτερο με την παροδο των ετων. Και μπορει να το κανει..τουλαχιστον για τα 2 πρωτα μοντελα σιγουρα..Upscale και smoothing..."απλα"..Ειναι απαραδεκτο αν μην θελουν να φτιαξουν εναν emulator In house οταν εχουν ολο τον κωδικα στα ποδια τους για μηχανηματα 20ετιας με δυναμη 300 mhz... Να μπορεις να δειξεις κατι που προοριζοταν για 640Χ480 σε 1080p που υποστηριζεται σημερα..αυτο ειναι το κερδος μας. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Nos20VT 2 1
ELMastas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, basilis5 είπε Ο φιλος εννοει: ποιος σε αναγκασε να τα ξαναγορασεις αν τα εχεις ηδη. ανοιγεις την παλια σου κονσολα τα βαζεις και παιζεις. αν δεν θες να την ψαχνεις και θες να τα παιξεις σε αυτη που εχεις, οκ τα αγοραζεις, αλλα ο εξαναγκασμος εδω ερχεται απο την βεραμαρα σου να ανοιξεις το ντουλαπι που εχεις αποθηκευμενη την παλια κονσολα. Δεν έχουν όλοι τις παλιές κονσόλες ούτε και κάνουν συλλογές η λειτουργούν μετά τόσα χρόνια όλες καλά(εγω πχ έχω μόνο μία)αν έπαιζε τα παιχνίδια του PS3/Ps2 το 5 θα μου έδινε σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο αγοράς,ιδιαίτερα εφόσον είχα στήν κατοχή μου η μπορούσα να βρω σχεδόν τζάμπα,κάποια αγαπημένα παιχνίδια η απλά κάποια που δεν είχα προλάβει τότε να παίξω. Τα remastered όπως είδαμε κατάκλυσαν σε μεγάλο βαθμό τήν τωρινή γενιά και στήν πλειοψηφία τους δεν ήταν παρά απλά ένας τρόπος να βγεί εύκολο χρήμα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από ELMastas
basilis5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, ELMastas είπε Δεν έχουν όλοι τις παλιές κονσόλες ούτε και κάνουν συλλογές η λειτουργούν μετά τόσα χρόνια όλες καλά(εγω πχ έχω μόνο μία)αν έπαιζε τα παιχνίδια του PS3/Ps2 το 5 θα μου έδινε σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο αγοράς,ιδιαίτερα εφόσον είχα στήν κατοχή μου η μπορούσα να βρω σχεδόν τζάμπα,κάποια αγαπημένα παιχνίδια η απλά κάποια που δεν είχα προλάβει τότε να παίξω. Τα remastered όπως είδαμε κατάκλυσαν σε μεγάλο βαθμό τήν τωρινή γενιά και στήν πλειοψηφία τους δεν ήταν παρά απλά ένας τρόπος να βγεί εύκολο χρήμα. Οκ μαζι σου, ο εξαναγκασμος να αγορασεις παλι τονπαιχνιδι δεν καταλαβαινω που ειναι. επειδη θα ηταν πιο πρακτικο να βαλεις το δισκακι του ps2 στο 5; οκ ναι γαμω. Αλλα δεν το κανει, γιατι σου κεει δεν θελω να βαλω επιπλεον developmwt/κοστος στην κονσολα και επισηα θα βγαλω απο αυτον που καιγεται να ξαναπαιξει το χ. μαλακια, αλλα δεν βλεπω πουθενα εξαναγκασμο. Ας ειχε ο καθενας μας μια λειτουργικη παλια κονσολα ευκαιρη. δεν θεωρω πως σε εξαναγκαζει η sony οσο οτι η microsoft για να γινει πιο δελεαστικη λογω ελλειψης τιτλων, λεει θα κανω την ζωη σου πιο ευκολη με τοννα σου δωσω ψηφιακα οτι ειχες δισκακι. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, music_lover είπε Για να μην μιλάμε στον αέρα, για πείτε, ποιοί θέλετε να παίξετε παιχνίδια του ps1,ps2 και ps3 στο ps5, ποια είναι αυτά τα παιχνίδια και γιατί δεν μπορείτε να το κάνετε τώρα? Demon Souls , Eternal Sword και ενω σωρό jrpg που θα τα θυμηθώ οταν δω τα κουτια θα μπορούσα να βάζω και να παίζω οπως το xbox 1
music_lover Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Demon Souls , Eternal Sword και ενω σωρό jrpg που θα τα θυμηθώ οταν δω τα κουτια θα μπορούσα να βάζω και να παίζω οπως το xbox Και γιατί δεν μπορείς να το κάνεις τώρα?
NickTG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 6 minutes ago, music_lover said: Για να μην μιλάμε στον αέρα, για πείτε, ποιοί θέλετε να παίξετε παιχνίδια του ps1,ps2 και ps3 στο ps5, ποια είναι αυτά τα παιχνίδια και γιατί δεν μπορείτε να το κάνετε τώρα? Δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί δεν έχει βγει το PS5 και επίσης δεν θα τα υποστηρίζει. Εγώ πάντως θα ήθελα να μπορώ να βάλω τα Sly Collection, Jak and Daxter Trilogy, Killzone, Resistance, Puppeteer, ότι έχει σε Ratchet and Clank, κάποια JRPGs, γενικά παιχνίδια που δεν βρίσκεις αλλού. Όμως δεν θα είχα και πρόβλημα να βγουν σε ένα καλό remaster ή και remake αν και σε αυτά που έγραψα το remaster μου αρκεί.
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιααατι εχω ενα ps4 slim μαζι μου και ενα switch . Θα πρέπει να κουβαλάω και ps3 και ps2 ? 6 λεπτά πριν, music_lover είπε Και γιατί δεν μπορείς να το κάνεις τώρα? Σημειώστε ότι στο hacked μια χαρά τρέχει pkg του ps2 , ps1 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
mikevchq Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Σε επιλεγμένους τίτλους; Δε θα ισχύει δηλαδή για όλους;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 50 minutes ago, music_lover said: και γιατί δεν μπορείτε να το κάνετε τώρα? Αν ένας είναι καινούριος console gamer και θέλει να παίξει και παλιά, αν αγόραζε μια κονσόλα που θα είχε backwards compatibility προηγούμενων, δεν θα τον χάλαγε να μην χρειαζόταν να πάρει έστω και μεταχειρισμένες τις προηγούμενες. Σπάνια περίπτωση βέβαια, που αναρωτιέσαι τι βαρύτητα πρέπει να δώσει μια εταιρεία σε κάτι τέτοιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα