Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παίδες, σήμερα το πρωί πήγα στην Vodafone για να κάνω φορητότητα από COSMOTE σε cu ρώτησα αν δίνουν τα έξτρα πχ διπλός χρόνος ανανέωσης και κάποια λεπτά και μβ που έδιναν... Και μου λέει εκεί ο υπάλληλος αυτά έχουν σταματήσει από της αρχές τι φάση; Ισχύει όντος; Επίσης το κόστος τις κάρτας από 5 πήγε 7€ σαν τα μούτρα τους τα έχουν κάνει.
prometheas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια χαρά ειναι το CU. Εχω περάσει από όλες τις καρτοκινητές στην Ελλάδα (μενοντας αρκετό χρονικό διάστημα στην καθε μια) και το θεωρώ το καλύτερο value for money Οι προσωπικές προσφορές που σου στέλνουν είναι πολύ καλύτερες από τον διπλασιασμό του χρόνου ανανεωσης που ετσι και αλλιως ισχύει μόνο για τρεις μήνες Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από prometheas
spectaculator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Τα χάλια του CU μ' έκαναν να πάω στη καρτοκινητή της Wind. Μακρυά από τη Vodafone! Τη μια βάζω 12€ μέσω της εφαρμογής και δεν πέρασε ούτε σεντ στο λογαριασμό μου και η Voda ακόμα κάνει την πάπια ψάχνοντάς το. Την άλλη, μετά από 4 μέρες από την ενεργοποίηση το CU Combo έληξε! Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα της Voda!
prometheas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ολες μου οι ανανεώσεις και οι ενεργοποιήσεις πακέτων γίνονται online. Ποτέ κανένα πρόβλημα. μεχρι στιγμής.
spectaculator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, prometheas είπε Ολες μου οι ανανεώσεις και οι ενεργοποιήσεις πακέτων γίνονται online. Ποτέ κανένα πρόβλημα. μεχρι στιγμής. Κι εγώ online τις έκανα για τα έξτρα. Μου κάτσανε πολλά όμως και η vodafone δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα. Τα χρήματα όμως τα τσέπωσε κανονικότατα!
BlueBlade Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, spectaculator είπε Τη μια βάζω 12€ μέσω της εφαρμογής και δεν πέρασε ούτε σεντ στο λογαριασμό μου και η Voda ακόμα κάνει την πάπια ψάχνοντάς το. Μου έχει συμβεί και εμένα το ίδιο. Ευτυχώς μετά από μερικές ώρες φάνηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό. Γενικά και εγώ λέω μακριά από CU. Το App της είναι γενικά προβληματικό και το σήμα της εκτός Αθήνας είναι αισχρό.
spectaculator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Μου έχει συμβεί και εμένα το ίδιο. Ευτυχώς μετά από μερικές ώρες φάνηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό. Γενικά και εγώ λέω μακριά από CU. Το App της είναι γενικά προβληματικό και το σήμα της εκτός Αθήνας είναι αισχρό. Σ' εμένα δεν φάνηκαν ποτέ. Της χάρισα μια (που δεν έπρεπε), δυο (γιατί είμαι βλάξ), αλλά τρεις θα πήγαινε πολύ...
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, prometheas είπε Μια χαρά ειναι το CU. Εχω περάσει από όλες τις καρτοκινητές στην Ελλάδα (μενοντας αρκετό χρονικό διάστημα στην καθε μια) και το θεωρώ το καλύτερο value for money Οι προσωπικές προσφορές που σου στέλνουν είναι πολύ καλύτερες από τον διπλασιασμό του χρόνου ανανεωσης που ετσι και αλλιως ισχύει μόνο για τρεις μήνες Δεν λέω καλή εταιρία και vfm αλλά έχουν πάει της χρεώσεις αυτές εκεί που γουστάρουν χωρίς κανένας να τους βάζει χέρι. 41 λεπτά πριν, spectaculator είπε Τα χάλια του CU μ' έκαναν να πάω στη καρτοκινητή της Wind. Μακρυά από τη Vodafone! Τη μια βάζω 12€ μέσω της εφαρμογής και δεν πέρασε ούτε σεντ στο λογαριασμό μου και η Voda ακόμα κάνει την πάπια ψάχνοντάς το. Την άλλη, μετά από 4 μέρες από την ενεργοποίηση το CU Combo έληξε! Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα της Voda! Σε αυτό φίλε μου, στέλνεις το αποδεικτικό πληρωμής και λύνεται το θέμα σου... απορώ πόσο δύσκολο ήταν να το κάνεις πια. 😛
korakios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 One click PayPal και refund άμεσα σε περίπτωση στραβής . Πάντως δεν έχω ξανακούσει για φορητότητα κάρτας , μόνο κάτι καρτοσυμβόλαια (μακρυά) Και συνεχίζοντας το oftopic δε χρειάζεται 12€ κάρτα , με 10€ βάζω 7.06€ talk aboard με 200 λεπτά χρόνο . 3
spectaculator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Δεν λέω καλή εταιρία και vfm αλλά έχουν πάει της χρεώσεις αυτές εκεί που γουστάρουν χωρίς κανένας να τους βάζει χέρι. Σε αυτό φίλε μου, στέλνεις το αποδεικτικό πληρωμής και λύνεται το θέμα σου... απορώ πόσο δύσκολο ήταν να το κάνεις πια. 😛 Εσύ γιατί νομίζεις πως δεν το έκανα; Και ηλεκτρονικά και σε μαγαζί και πήρα...
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, spectaculator είπε Εσύ γιατί νομίζεις πως δεν το έκανα; Και ηλεκτρονικά και σε μαγαζί και πήρα... Ναι και πάλι όμως πως δεν έβγαλες άκρη;
spectaculator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Mikelpcpro_GR είπε Ναι και πάλι όμως πως δεν έβγαλες άκρη; Επειδή η vodafone είναι καλή μόνο στο να τσεπώνει.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, spectaculator είπε Επειδή η vodafone είναι καλή μόνο στο να τσεπώνει. Έπρεπε να προσφύγεςι μετά σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, παθών και εγώ με υπερβολικές χρεώσεις σε παλαιό καρτοπρόγραμα κάνω καταγγελία και σε 20 κάτι μέρες εξαφανίστηκε το ποσό που μου έβαλαν να πληρώσω δίχως να υπερβαίνω κανένα όριο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Mikelpcpro_GR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα