rapro1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Θέλω να επιχειρήσω να καθαρίσω λίγο τα μπροστινά φανάρια στο αμάξι. Ξέρει κάποιος κανένα καλό κιτ στην αγορά που να κάνει δουλίτσα; Βρίσκω διάφορα άλλα δεν ξέρω ποιο να επιλέξω Έχετε δοκιμάσει κάποιο;
filarhos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ντουκόχαρτο με νερό (280άρι -> 500άρι -> 1000άρι) μέχρι να καθαρίσει. Μετά primer πλαστικών (2-3 ελαφριά χέρια πέρασμα), αφού στεγνώσει καλά πολύ λίγο τρίψιμο-χάιδεμα με 1000άρι ντουκόχαρτο (εγώ το κάνω χωρίς νερό με καινούριο ντουκόχαρτο). 4-5 χέρια βερνίκι για πλαστικά με προστασία uv. Θα κρατήσει 2 με 4 χρόνια αν το έχεις έξω και το βλέπει ο ήλιος. Εγώ τελευταία είχα φτιάξει καλύμματα και έβαζα...
phanispal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Επίσης ο μηχανικός μου μού είχε πει ότι παίζουν και μεμβράνες προστασίας, είτε διάφανες είτε χρωματισμένες. Δεν το είχα ψάξει τότε, είχαμε και το lockdown αμέσως μετά, αλλά νομίζω ότι πρέπει να το κοιτάξω γιατί δε λέει να μπαίνεις σε διαδικασία να τρίβεις με γυαλόχαρτα και να περνάς βερνίκια.
bezan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, filarhos είπε Ντουκόχαρτο με νερό (280άρι -> 500άρι -> 1000άρι) μέχρι να καθαρίσει. Μετά primer πλαστικών (2-3 ελαφριά χέρια πέρασμα), αφού στεγνώσει καλά πολύ λίγο τρίψιμο-χάιδεμα με 1000άρι ντουκόχαρτο (εγώ το κάνω χωρίς νερό με καινούριο ντουκόχαρτο). 4-5 χέρια βερνίκι για πλαστικά με προστασία uv. Θα κρατήσει 2 με 4 χρόνια αν το έχεις έξω και το βλέπει ο ήλιος. Εγώ τελευταία είχα φτιάξει καλύμματα και έβαζα... Η καλυτερη απαντηση μεχρι τωρα που εχω διαβασει σε διαφορα ποστς. το ιδιο εκανα κ εγω σε προιγουμενα αμαξια. 2
meletis_m Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, rapro1 είπε Θέλω να επιχειρήσω να καθαρίσω λίγο τα μπροστινά φανάρια στο αμάξι. Ξέρει κάποιος κανένα καλό κιτ στην αγορά που να κάνει δουλίτσα; Βρίσκω διάφορα άλλα δεν ξέρω ποιο να επιλέξω Έχετε δοκιμάσει κάποιο; Το καλύτερο είναι με αλοιφαδόρο . Περνάς διαδοχικά απο το πιο χοντρό σε πιο λεπτό , και του ρίχνεις και νερό να μην ανάψει. Έπειτα περνάς βερνίκι και προστασία Εγώ τήν διαδικασία σε αμάξι δεκαετίας το είχα κάνει με το χέρι Έπειτα έβαλά το εξής προιόν Meguiar's Plast-X Clear Plastic Cleaner & Polish 296ml Ρώτησε και σε κατάστημα με γυάλισμα επαγγελματία , εκτός εάν θές να προσπαθήσεις μόνος σου πάνω κάτω τα υλικά θα σου βγούν όσα θα δώσεις και στο μαγαζί.
thanasisxask Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, filarhos είπε Ντουκόχαρτο με νερό (280άρι -> 500άρι -> 1000άρι) μέχρι να καθαρίσει. Μετά primer πλαστικών (2-3 ελαφριά χέρια πέρασμα), αφού στεγνώσει καλά πολύ λίγο τρίψιμο-χάιδεμα με 1000άρι ντουκόχαρτο (εγώ το κάνω χωρίς νερό με καινούριο ντουκόχαρτο). 4-5 χέρια βερνίκι για πλαστικά με προστασία uv. Θα κρατήσει 2 με 4 χρόνια αν το έχεις έξω και το βλέπει ο ήλιος. Εγώ τελευταία είχα φτιάξει καλύμματα και έβαζα... Το 280 μου φαίνεται λίγο χοντρό 🤔 εγώ ξεκινούσα με 800αρι.
filarhos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, thanasisxask είπε Το 280 μου φαίνεται λίγο χοντρό 🤔 εγώ ξεκινούσα με 800αρι. Μπορείς να ξεκινήσεις και με 800άρι, αλλά αν είναι τόσο χάλια όπως ήταν ενός φίλου μου το yaris το 280άρι ήταν αυτό που άρχισε να καθαρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα