Προς το περιεχόμενο

HUAWEI P20 64GB Dual SIM 175 Ευρώ @Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, t-shock είπε

Πήρα τηλέφωνο και εγώ να δω τι γίνεται που έκανα την παραγγελία μου την Παρασκευή. Μου είπε τα εξής:
1. Το "διαθέσιμο" που γράφει στο site μπορεί να είναι λίγα κομμάτια εκθεσιακά
2. Δεν το έχουμε "άμεσα" διαθέσιμο και έχουμε κάνει παραγγελία από τον προμηθευτή 
3. Στην ερώτηση μου, πότε μπορώ να το περιμένω, μου είπε μέσα σε 1-2 βδομάδες 

Εάν είναι εκθεσιακό κομμάτι όμως οφείλει να το αναφέρει στο site.

• Like 1
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mary-blackrose είπε

Εάν είναι εκθεσιακό κομμάτι όμως οφείλει να το αναφέρει στο site.

Του είπα οτι κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναφέρεται στο site και μου λέει τα κομπιούτερ δεν έχουν αυτην την δυνατότητα να ξεχωρίσουν εκθεσιακά από τα κανονικά. Μου έπεσαν τα αυτιά όταν το άκουσα αυτό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιθανότερο λοιπόν είναι να πάρουμε τα παπάκια μας. Μακάρι να βγω ψεύτης καθώς μου έχει ξανασυμβεί με το συγκεκριμένο κατάστημα και ακόμα περιμένω (μήνες) κωδικό έκπτωσης εκείνου του λάθους και της ταλαιπωρίας.

Απλά τώρα ήταν πολλές ημέρες ενεργή η "προσφορά" επομένως δεν έχουν δικαιολογία καμία, είναι απλά απαράδεκτοι που δεν την κατέβασαν άμεσα αλλά την άφησαν για κράχτη.

Αν πέσουν μαζικές ακυρώσεις θα πρέπει να πέσει και το μαζικό μαύρισμα εκεί που πρέπει, αν και από ότι φαίνεται δεν θα χαλάσει το ποσοστό τους που ούτως ή άλλως είναι τραγικό. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι...αν κάνει σήμερα κάποιος παραγγελία του εν λογω μοντέλου στα 349 ευρώ...εαν θα προχωρησει η παραγγελία και σε ποσό χρονικο διάστημα θα παραδοθεί😕

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mary-blackrose είπε

Εγώ αναρωτιέμαι...αν κάνει σήμερα κάποιος παραγγελία του εν λογω μοντέλου στα 349 ευρώ...εαν θα προχωρησει η παραγγελία και σε ποσό χρονικο διάστημα θα παραδοθεί😕

Δεν μένει παρά να δοκιμάσει κάποιος. 

Δημοσ.

Μόλις μίλησα μαζί τους. Η απάντηση είναι πως ΔΕΝ το είχαν σε STOCK, μίλησαν με τον προμηθευτή ο οποίος τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει απόθεμα. Θεωρώ ότι η πλειοψηφία που το παρήγγειλε δεν θα το πάρει. Εγώ θα κινηθώ προς την "Προστασία του Καταναλωτή". Το κακό είναι πως το πλήρωσα μέσου Paypal. Ελπίζω να πάρω σύντομα τα χρήματα πίσω.  Τους κάλεσα 2 φορές και η γραμμή μετά από 20 λεπτά αναμονής εφόσον είδαν την παραγγελία μου "έπεσε...".   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις μπηκα να γραψω επ αυτου μιας και η κοπελα μου εκανε ενα τηλ στο καταστημα.

Της ειπαν οτι στον φιλο πανω- οτι περιμενουν ενημερωση απο προμηθευτη και οτι υπαρχει λυση για κινητο ιδιων δυνατοτητων στα ιδια λεφτα. Ακα περιμενουν ειτε να ακυρωσουμε εμεις και αντιπροτασεις οταν "δεν παει αλλο".

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Ε; 

Προφανως και δεν μπορουν να βρουν στοκ σε συσκευη που δεν παραγεται εδω και χρονια...

Επεξ/σία από xoldboyx
Δημοσ.

Μαύρισμα στο skroutz και όπου αλλού. Δεν πάει άλλο με τη συγκεκριμένη αλυσίδα, το έχουν κάνει σύστημα σε ανύπαρκτες "προσφορές¨

• Like 1
Δημοσ.

καλα προφανως και θα πεσει μαυριλα, αλλα αυτο δεν λυνει το γεγονος οτι ειμαι χωρις τηλεφωνο μια βδομαδα τωρα, οποτε χωρις να θελω να ρημαξω το θεμα, εαν καποιος που βρισκεται ΟΜΗΡΟΣ της καταστασης μας και βρει μια καποια λυση (συσκευη στο ιδιο ευρος τιμης με παρομοιες δυνατοτητες) , τη ριχνει εδω μπας και κανουμε και τη δουλεια μας....

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

καλα προφανως και θα πεσει μαυριλα, αλλα αυτο δεν λυνει το γεγονος οτι ειμαι χωρις τηλεφωνο μια βδομαδα τωρα, οποτε χωρις να θελω να ρημαξω το θεμα, εαν καποιος που βρισκεται ΟΜΗΡΟΣ της καταστασης μας και βρει μια καποια λυση (συσκευη στο ιδιο ευρος τιμης με παρομοιες δυνατοτητες) , τη ριχνει εδω μπας και κανουμε και τη δουλεια μας....

Μην πας μακρια.

P40 lite

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

ε δεν τα λες και "συγκρίσιμα" :P

39 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

Sorry αλλα είπες:

"συσκευη στο ιδιο ευρος τιμης με παρομοιες δυνατοτητες"

Δεν ανεφερες για μεγεθος.

Εαν θελεις καλη και μικρη συσκευη πας σε κατι ενδιαμεσο στο Nova 5t

Τοσο μικρη συσκευη όσο το P20 δεν παιζει πια ουτως ή αλλως (εκτος απο Apple και Pixel).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Sorry αλλα είπες:

"συσκευη στο ιδιο ευρος τιμης με παρομοιες δυνατοτητες"

Δεν ανεφερες για μεγεθος.

Εαν θελεις καλη και μικρη συσκευη πας σε κατι ενδιαμεσο στο Nova 5t

Τοσο μικρη συσκευη όσο το P20 δεν παιζει πια ουτως ή αλλως (εκτος απο Apple και Pixel).

σορι, δεν το ειπα για να σε προσβαλω, απλως το χα αναφερει αρκετες φορες στο νημα :) my bad!

anyway, ασχημα τα πραγματα φιλοι και φιδοι!

Επεξ/σία από xoldboyx
Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα,

Εκανα οταν βγηκε η προσφορα και εγω μια παραγγελια και ακομα περιμενω το email του καταστηματος οτι εσταλει το κινητο.

Υπαρχει καμια πιθανοτητα να το λαβουμε εστω και καθυστερημενα?

Αν οχι τα χρηματα που πληρωσα μεσω καρτας (ειπα ειναι μεγαλη αλυσιδα ας παραγγειλω αφοβα :/) θα επιστραφουν ή θα παρω κανα αχρηστο πιστωτικο στο καταστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, PiXeLiZeD είπε

Καλησπερα και απο εμενα,

Εκανα οταν βγηκε η προσφορα και εγω μια παραγγελια και ακομα περιμενω το email του καταστηματος οτι εσταλει το κινητο.

Υπαρχει καμια πιθανοτητα να το λαβουμε εστω και καθυστερημενα?

Αν οχι τα χρηματα που πληρωσα μεσω καρτας (ειπα ειναι μεγαλη αλυσιδα ας παραγγειλω αφοβα :/) θα επιστραφουν ή θα παρω κανα αχρηστο πιστωτικο στο καταστημα?

Aν πέσει άκυρο και έχεις πληρώσει με κάρτα σε δόσεις, τότε να πας στην Τράπεζά σου και να ζητήσεις ωρίμανση δόσεων καθώς θα σου επιστραφούν δόση-δόση σε χ μήνες. 

Αν έχεις πληρώσει με κάρτα εφάπαξ θα σου επιστραφούν λογικά σε 3 με 5 εργάσιμες ημέρες από την ακύρωση.

Με τον ένα ή τον άλλον όμως μαύρισμα όπου πρέπει καθώς ταλαιπωρούν το κόσμο άδικα. 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...