Προς το περιεχόμενο

HUAWEI P20 64GB Dual SIM 175 Ευρώ @Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Φυσικά και ισχύσει και το βλέπω στο webanking μου. Η πρώτη δόση-χρεωση είναι προς έγκριση και θα μεινει εκεί για πάντα εάν ακυρώσουν ή δεν παραδώσουν πότε.

Μην παραπληροφόρεις σε παρακαλώ γιατί αυτά που λες δεν ισχύουν , τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα κατάστημα 

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες. Την έχω πατήσει με αντίστοιχο πιστόλιασμα και οι δόσεις έρχονται κανονικά και την επομένη μέρα γίνεται αντιλογισμός (επιστροφή) έκαστης δόσης.

Επιβεβαιώνω! Αυτό ακριβώς έχει συμβεί και σε μένα με τον Κωτσο!

Για την ωρίμανση δόσεων δεν το ήξερα, αλλά σιγά μην τρέχω τώρα στην τράπεζα... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, omitziz είπε

Φυσικά και ισχύσει και το βλέπω στο webanking μου. Η πρώτη δόση-χρεωση είναι προς έγκριση και θα μεινει εκεί για πάντα εάν ακυρώσουν ή δεν παραδώσουν πότε.

Μην παραπληροφόρεις σε παρακαλώ γιατί αυτά που λες δεν ισχύουν , τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα κατάστημα 

Μη συνεχίζεις, το ποιος παραπληροφορεί άστο καλύτερα.  Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. 

Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, από την στιγμή που αγοράζεις με πιστωτική με X δόσεις και ολοκληρώνεται η διαδικασία επιτυχώς έχει γίνει ήδη η έγκριση από την Τράπεζά σου διαφορετικά δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία και σου βγάζει μήνυμα να επικοινωνήσεις με τον εκδότη της κάρτα σου (=ανεπαρκές υπόλοιπο).

Το αν παραλάβεις ή όχι ΔΕΝ ενδιαφέρει την Τράπεζα. Μετά αυτό επαφίεται σε σένα να το τρέξεις αλλιώς καταλήγεις να έχεις δεσμεύσει με ένα Χ ποσό την κάρτα σου η οποία θα χρεώνεται και θα αντιλογίζεται κάθε μήνα με ένα Ψ ποσό ισοδύναμο με τις δόσεις που έχεις βάλει και μέχρι να τελειώσουν αυτές. ;) 

Με το που ολοκληρώνεται η παραπάνω διαδικασία, αν μπεις μετά από λίγο στο internet banking σου (web banking) και πας στις κινήσεις της κάρτα σου, φαίνεται η έγκριση της πρώτης δόσης (1/X δόσεις) η οποία και χρεώνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ή σε κάποιες περιπτώσεις την μεθεπόμενη εργάσιμη. 

Over n Out. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα δύο σήμερα. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει αν έρθουν και σε ένα μηνα.

Απλά τα έβαλα αντικαταβολή.

Αν δεν έρθουν δεν θα πάρουν τίποτα. 

Τώρα για κάποιον που δεν έχει κινητό είναι ζόρι. Πάντος μου είπαν από βδομάδα θα τα έχω. Τώρα το γίνετε δεν ξερω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lionheart75 είπε

....

Για όποιον θέλει καλή αν και παλιά συσκευή, παίζει το Mate 10 black στο amazon.es στα 214€ τελική με δωρεάν μεταφορικά από τρίτο πωλητή.

Δεν είναι τρελή προσφορά αλλά είναι μια εναλλακτική για όποιον ενδιαφέρεται και δεν δίνει βάση σε ότι πιο τελευταίο κυκλοφορεί.  

Ίδιο chipset, αντίστοιχη κάμερα, μεγάλη 16:9 οθόνη QHD ανάλυσης με ppi πολύ υψηλό 499, παίρνει micro sd, έχει μεγάλη 4000mah μπαταρία και έχει πάρει επίσημα android 10. 

https://www.amazon.es/gp/product/B076JK67WS/ref=ox_sc_act_title_1

Το παραπάνω κινητό (Mate 10 black) για όποιον ενδιαφέρεται crazysundays στο e-shop με 219 ευρώ. Τι λέτε; Αξίζει;

https://www.e-shop.gr/kinito-huawei-mate-10-64gb-4gb-black-p-TEL.091270

Τέλος offtopic

Επεξ/σία από viman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Για όποιον θέλει καλή αν και παλιά συσκευή, παίζει το Mate 10 black στο amazon.es στα 214€ τελική με δωρεάν μεταφορικά από τρίτο πωλητή.

Δεν είναι τρελή προσφορά αλλά είναι μια εναλλακτική για όποιον ενδιαφέρεται και δεν δίνει βάση σε ότι πιο τελευταίο κυκλοφορεί.  

Ίδιο chipset, αντίστοιχη κάμερα, μεγάλη 16:9 οθόνη QHD ανάλυσης με ppi πολύ υψηλό 499, παίρνει micro sd, έχει μεγάλη 4000mah μπαταρία και έχει πάρει επίσημα android 10. 

https://www.amazon.es/gp/product/B076JK67WS/ref=ox_sc_act_title_1

Το Mate 10 στα 219€ σε Crazy Sunday Offer στο e-shop.gr για αγορά από Ελλάδα :

Με πρόλαβε ο φίλος από πάνω!

Επεξ/σία από spyridop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, viman είπε

Το παραπάνω κινητό (Mate 10 black) για όποιον ενδιαφέρεται crazysundays στο e-shop με 219 ευρώ. Τι λέτε; Αξίζει;

Τέλος offtopic

Παλιό όμως για κάποιον που δεν αρέσκεται να κυνηγάει ότι νέο βγαίνει, δεν βλέπω κάτι μεμπτό πέραν του γεγονότος ότι είναι ήδη στο τέλος της ζωής του και λογικά θα σταματήσει η υποστήριξή του. Όμως είναι μια καλή συσκευή, ποιοτική με καλή κάμερα, μεγάλη μπαταρία και για όσους αρέσκονται στο παλιό format 16:9 της οθόνης το οποίο πλέον δεν υπάρχει δεν έχουν επιλογές σε καινούργια συσκευή. Επιπλέον αν και ips το panel είναι QHD ανάλυσης με πολύ υψηλό ppi 499 που πάλι δεν βρίσκεις εύκολα τη σήμερον. Για μένα αξίζει μόνο υπό προϋποθέσεις που ανέφερα. 

9 λεπτά πριν, spyridop είπε

Το Mate 10 στα 219€ σε Crazy Sunday Offer στο e-shop.gr για αγορά από Ελλάδα :

Με πρόλαβε ο φίλος από πάνω!

Eναλλακτικά για όποιον ενδιαφέρεται στο ιταλικό Amazon το mate 10 στα 210€ τελική (έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα) από Τρίτο πωλητή αλλά με την προστασία του Αmazon. 4€ φθηνότερα από το Ισπανικό που έβαλα πιο πίσω. ;) 

https://www.amazon.it/gp/product/B076H2CFBR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2D4WVAS4N8LDK&psc=1

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Πριν δύο βδομάδες αγόρασα το xiaomi redmi note 9. Το προηγούμενο μου ήταν το LG G4, παρ' ολα αυτά το xiaomi μπροστά σε ναυαρχίδα του 2015 δείχνει και πάλι φτηνό. Ας ελπίσουμε να παραλάβουμε το p20 και με το καλό να σουτάρω το xiaomi με συνοπτικές διαδικασίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Πριν δύο βδομάδες αγόρασα το xiaomi redmi note 9. Το προηγούμενο μου ήταν το LG G4, παρ' ολα αυτά το xiaomi μπροστά σε ναυαρχίδα του 2015 δείχνει και πάλι φτηνό. Ας ελπίσουμε να παραλάβουμε το p20 και με το καλό να σουτάρω το xiaomi με συνοπτικές διαδικασίες.

προφανως ενα προπερσινο κινητο των 550 του 2018  - τιμη λανσαρισματος - θα στελνει οτιδηποτε budget mid range 2020 για τσαι.

και εγω επειδη το ηθελα μικρο και λογω τιμης - αρχικα κοιταγα για S10 :P -

οσο για το mate ειναι +50 € σχεδον και "παλιοτερο" os/release.

Επεξ/σία από xoldboyx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

προφανως ενα προπερσινο κινητο των 550 του 2018  - τιμη λανσαρισματος - θα στελνει οτιδηποτε budget mid range 2020 για τσαι.

Το s10 δεν το συμπαθω καθολου, εχει και απαραδεκτη μπαταρια. Για παραλαβη μου το αφησαν ανοιχτο παντως, λενε οποτε βρουνε αποθεμα.

10 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

προφανως ενα προπερσινο κινητο των 550 του 2018

Μωρε γι αυτο και παω στο p20. Εδω το G4 του 15΄ με ολα τα προβληματα του, σε καμερες, εμπειρια χρησης, κρατημα και οριακα οθονη ειναι ανωτερο απ το xiaomi. Ειδικά σε pro mode, ειχα απ τις χειροτερες εμπειριες. Αυξάνεις iso και βγαινει λιγοτερη φωτεινη η φωτο, βγαζεις ουρανο και πεταει μπλε κοκκινα λευκα διασπαρτα pixel σαν αστερια, τραβας raw, το raw βγαινει με ψευτικα αστερια το jpeg κανονικα.

Επεξ/σία από ideal09
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

Nαι είναι παλιότερο release αλλά έχει το ίδιο chipset με το P20 (Kirin 970), καλύτερη/μεγαλύτερη οθόνη 5,9" QHD με 499 ppi (IPS και των δύο), 3,5 mm headphone jack (που δεν έχει το P20), IR blaster (που δεν έχει το P20) και μεγαλύτερη μπαταρία (4000 mah έναντι 3400mah του P20 που εξισώνεται λόγω της QHD ανάλυσης του Mate 10). Στα 210-219€ (35-44€ πάνω σε σχέση με το P20) δεν είναι άσχημη επιλογή. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lionheart75 είπε

Nαι είναι παλιότερο release αλλά έχει το ίδιο chipset με το P20 (Kirin 970), καλύτερη οθόνη 5,9" QHD με 499 ppi (IPS και των δύο), 3,5 mm headphone jack (που δεν έχει το P20), IR blaster (που δεν έχει το P20) και μεγαλύτερη μπαταρία (4000 mah έναντι 3400mah του P20 που εξισώνεται λόγω της QHD ανάλυσης του Mate 10). Στα 210-219€ (35-44€ πάνω σε σχέση με το P20) δεν είναι άσχημη επιλογή. 

ανεβαινεις σε τιμη+ διαστασεις αρα οχι απο μενα αλλα ο,τι ειπες ισχυει, δεν αντιλεγω επ αυτου.

Επι του θεματος, εγω εχω πληρωσει με πεηπαλ και ειμαι χωρις συσκευη μια βδομαδα ηδη. Πολυ "amateur" κινηση απο μερους της Mediamarkt.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xoldboyx είπε

ανεβαινεις σε τιμη+ διαστασεις αρα οχι απο μενα αλλα ο,τι ειπες ισχυει, δεν αντιλεγω επ αυτου.

Επι του θεματος, εγω εχω πληρωσει με πεηπαλ και ειμαι χωρις συσκευη μια βδομαδα ηδη. Πολυ "amateur" κινηση απο μερους της Mediamarkt.

Μακάρι να παραλάβεις/ παραλάβουμε όλοι. Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με paypal. Αν ακυρώσουν θα σου επιστραφούν στην κάρτα ή στο λογαριασμό που έχεις συνδέσει με το paypal σε διάστημα 3-5 ημερών. Το πρόβλημα όπως ανέφερα είναι με τραπεζική κατάθεση που παίρνει πολλές μέρες μέχρι να επιστραφούν ή με δόσεις μέσω πιστωτικής όπου θα πρέπει να γίνει ωρίμανση των δόσεων κατόπιν επίσκεψης στην Τράπεζα. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλύτερη επιλογή το Mate 10.Ratio οθόνης 16:9, ότι καλύτερο.HDR 10, micro sd, καλύτερο διάφραγμα κύριας κάμερας f/1.6 VS f/1.8, stereo speakers, θύρα ακουστικών και μεγαλύτερη μπαταρία, μόνο στην μπροστινή κάμερα υστερεί, αδιάφορο πιστεύω για τους περισσότερους.Μέχρι και υπέρυθρες έχει.Επίσης καλύτερα bezel πάνω για ομοιομορφία που έχει και λόγο ύπαρξης για τα stereo speakers παρά το notch.

Αυτό που δε δεν γνωρίζω, είναι ποιός απο τα 2 θα πάρει η αν έχει πάρει Android 10.Αξίζει πιστεύω η διαφορά τιμής.

Εγώ αν θα είχα παραγγείλει το P20 θα το ακύρωνα και θα έπαιρνα το Mate 10 και ας ήταν σίγουρο πως θα παραλάμβανα το P20, μόνο σίγουρο δεν είναι απο τα Media.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8877&idPhone2=9107

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Πολύ καλύτερη επιλογή το Mate 10.Ratio οθόνης 16:9, ότι καλύτερο.HDR 10, micro sd, καλύτερο διάφραγμα κύριας κάμερας f/1.6 VS f/1.8, stereo speakers, θύρα ακουστικών και μεγαλύτερη μπαταρία, μόνο στην μπροστινή κάμερα υστερεί, αδιάφορο πιστεύω για τους περισσότερους.Μέχρι και υπέρυθρες έχει.

Εγώ αν θα είχα παραγγείλει το P20 θα το ακύρωνα και θα έπαιρνα το Mate 10 και ήταν σίγουρο πως θα παραλάμβανα το P20, μόνο σίγουρο δεν είναι απο τα Media.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8877&idPhone2=9107

Σαν συσκευή το mate 10 είναι ξεκάθαρα ανώτερη από το P20.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...