Προς το περιεχόμενο

HUAWEI P20 64GB Dual SIM 175 Ευρώ @Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα 3 χρονια κρητη δε μου έχουν παραδοσει καμια απο 5 παραγγελίες ουτε απαντατε σε mail

οπότε θα έλεγα ότι είστε consistant με no AI ... Aν θες μπορω να στειλω τον αρ παραγγελιας 

29 λεπτά πριν, AiWaaa είπε

Δεν ειναι media markt πλεον παιδια... Ειναι Retail World aka Public.. Μην σας κανουν εντυπωση αυτη την περιοδο τα λαθοι σε τιμες καθυστερησεις και αλλα ευτραπελα.. Απο τοτε που εγινε η συγχωνευση το συστημα των media markt(aka του γερμανου) εφαγε πεταμα μαζι με ολα τα δεδομενα(αποθεματα,παραγγελειες,λογαριασμους πελατων κτλ) και μπηκε στην θεση του του Public το οποιο οπως λεγαν ολοι δεν κανει για τα καταστηματα των Media.. Οι τιμες στο σαιτ περνανε αυτοματα απο τον λεγομενο αυτοκρατορα ai που κανει παραγγειλεις προσφορες κτλ δεν μπαινει ανθρωπινο χερι.. Οποτε οταν εχεις ενα συστημα που δυσλειτουργει ειναι λογικο να εχει χαθει η μπαλα οποιος δεν εχει υπομονη καλυτερα να κοιταει γενικα αλλου μεχρι να στρωσουν τα πραγματα..(Logistic Manager Warehouse). Καλη υπομονη παιδες και μην μας βριζεται πολυ.. Οποιος γενικα θελει βοηθεια για καποια παραγγελεια εας μου στειλει ενα πμ απλα μην σπαμμαρετε :D

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Εμένα 3 χρονια κρητη δε μου έχουν παραδοσει καμια απο 5 παραγγελίες ουτε απαντατε σε mail

οπότε θα έλεγα ότι είστε consistant με no AI ...

Δεν ξερω τι γινοταν φιλε μου πριν 3 χρονια φρεσκος ειμαι..

Δημοσ.

Τι μαυρο να τους ριξετε ρε παιδια. Στο skroutz εχουν τοσες αρνητικες κριτικες που ειναι χωρις καθολου αστερακια :D

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, AiWaaa είπε

Δεν ειναι media markt πλεον παιδια... Ειναι Retail World aka Public.. Μην σας κανουν εντυπωση αυτη την περιοδο τα λαθοι σε τιμες καθυστερησεις και αλλα ευτραπελα.. Απο τοτε που εγινε η συγχωνευση το συστημα των media markt(aka του γερμανου) εφαγε πεταμα μαζι με ολα τα δεδομενα(αποθεματα,παραγγελειες,λογαριασμους πελατων κτλ) και μπηκε στην θεση του του Public το οποιο οπως λεγαν ολοι δεν κανει για τα καταστηματα των Media.. Οι τιμες στο σαιτ περνανε αυτοματα απο τον λεγομενο αυτοκρατορα ai που κανει παραγγειλεις προσφορες κτλ δεν μπαινει ανθρωπινο χερι.. Οποτε οταν εχεις ενα συστημα που δυσλειτουργει ειναι λογικο να εχει χαθει η μπαλα οποιος δεν εχει υπομονη καλυτερα να κοιταει γενικα αλλου μεχρι να στρωσουν τα πραγματα..(Logistic Manager Warehouse). Καλη υπομονη παιδες και μην μας βριζεται πολυ.. Οποιος γενικα θελει βοηθεια για καποια παραγγελεια εας μου στειλει ενα πμ απλα μην σπαμμαρετε :D

Όντως , έχει χαθεί ο λογαριασμός μου ΜΜ.

Δημοσ.

Να μου συγχωρέσετε  το offtopic, αλλά τόσα χρόνια που κάνω ηλεκτρονικές παραγγελίες προϊόντων,είναι η πρώτη φορά που μου τηλεφωνούν απο το ΜΜ και με ρωτούν αν παρέλαβα το προϊόν! που δεν έστειλαν....αυτοκρατορα ai ????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, AiWaaa είπε

Δεν ξερω τι γινοταν φιλε μου πριν 3 χρονια φρεσκος ειμαι..

Καλό κουράγιο γιατί έχει χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα.

Απ την άλλη τόσες μέρες ενεργή προσφορά; Απανωτά τηλεφωνήματα απο κόσμο που περιμένει μια βδομάδα ενημέρωση για την παραγγελία του;

Και δεν κάνει κανείς τίποτα; Να την κατεβάσει αλλά εκεί την αφήνει ενεργή; Kαι στο skroutz σαν την χαμηλότερη τιμή; Mια ολόκληρη εβδομάδα; 

Mην τα ρίχνουμε όλα στο κακό καιρό, το μάτι, τον αυτοκράτορα ai κλπ.

Υπάρχουν θέματα που απαιτούν λύση χτες, αλλιώς δεν λειτουργείς e-shop μέχρι να το φτιάξεις. ;) 

Τα υπόλοιπα είναι λόγια. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Οράτιος είπε

Να μου συγχωρέσετε  το offtopic, αλλά τόσα χρόνια που κάνω ηλεκτρονικές παραγγελίες προϊόντων,είναι η πρώτη φορά που μου τηλεφωνούν απο το ΜΜ και με ρωτούν αν παρέλαβα το προϊόν! που δεν έστειλαν....αυτοκρατορα ai ????

Oι παραγγελεις απο προμηθευτες η διαχειρηση αποθεματος οι προσφορες στο σαιτ ελεγχονται ολα απο μια Ai η οποια ονομαζεται Αυτοκρατορας.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Καλό κουράγιο γιατί έχει χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα.

Απ την άλλη τόσες μέρες ενεργή προσφορά; Απανωτά τηλεφωνήματα απο κόσμο που περιμένει μια βδομάδα ενημέρωση για την παραγγελία του;

Και δεν κάνει κανείς τίποτα; Να την κατεβάσει αλλά εκεί την αφήνει ενεργή; Kαι στο skroutz σαν την χαμηλότερη τιμή; Mια ολόκληρη εβδομάδα; 

Mην τα ρίχνουμε όλα στο κακό καιρό, το μάτι, τον αυτοκράτορα ai κλπ.

Υπάρχουν θέματα που απαιτούν λύση χτες, αλλιώς δεν λειτουργείς e-shop μέχρι να το φτιάξεις. ;) 

Τα υπόλοιπα είναι λόγια. 

Προφανως και υπαρχουν θεματα ειπα το αντιθετο ? Δεν μπηκα στο θεμα για να υπερασπιστω τον εργοδοτη μου χεσμενο τον εχω σχωρα με κιολας αλλα να ενημερωσω τον κοσμο για την κατασταση μεχρι που ειπα να κοιταξουν και αλλου.. Να την κατεβασει ποιος ? Δεν εχει καποιος υπαλληλος η προισταμενος προσβαση... 

Μόλις τώρα, lionheart75 είπε

Επίσης και οι λογαριασμοί με τις παραγγελίες που είχαμε στο Mediamarkt club, bye bye χαθήκανε όλα.

Τα μεγαλα κεφαλια της Public αποφασισαν οτι δεν χρειαζονται αυτα τα δεδομενα οπως ενα σωρο αλλα οπως αποθεματα κωδικων.. 

• Sad 1
Δημοσ.

Φυσικά και ο απλός υπάλληλος δεν φταίει κάτι κι εγώ προσωπικά ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πουλήσει μαγκιά σε κάποιον κι ούτε θα το κάνω ποτέ. 

Αλλά με αυτά που έχω διαβάσει σε κριτικές ούτε ο ηλίθιος με τον πανηλίθιο να ήταν γενικοί διευθυντές με πρόεδρο τον MR Bean, δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο χάος.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Christos84# είπε

Φυσικά και ο απλός υπάλληλος δεν φταίει κάτι κι εγώ προσωπικά ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πουλήσει μαγκιά σε κάποιον κι ούτε θα το κάνω ποτέ. 

Αλλά με αυτά που έχω διαβάσει σε κριτικές ούτε ο ηλίθιος με τον πανηλίθιο να ήταν γενικοί διευθυντές με πρόεδρο τον MR Bean, δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο χάος.

Δεν θες να ξερεις πως γινονται διευθυντες εκει περα... Οποιος λεει σε ολα ναι ειναι μελλοντικος υποψηφιος δεν εχει σχεση η μορφωση και τα πτυχια

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

To θεμα ειναι πως ακομα και με 0 αστερακια κανει 500 παραγγελιες τη βδομαδα μονο απο σκρουτζ,που βλεπουν κιολας τη βαθμολογια.

Μου αρεσει που εχει και το greca trustmark.Σιγουρακι οτι δε θα παραλαβετε μαλλον.

Δε μου μπαινει καν στη σελιδα πλεον...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AiWaaa είπε

Oι παραγγελεις απο προμηθευτες η διαχειρηση αποθεματος οι προσφορες στο σαιτ ελεγχονται ολα απο μια Ai η οποια ονομαζεται Αυτοκρατορας.. 

Spoiler

luwL1UpRWqhs9Qi5LvwgAAeYQMJ.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...