PiXeLiZeD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Τελεια. Τουλαχιστον θα επιστραφουν τα χρηματα στην χειροτερη καθως στις τιμες που ειναι τα υπολοιπα κινητα εκει μεσα δεν αξιζει κανενα να πεις οτι παιρνεις κατι αλλο. Μαυρισμα 100% παντου αμα δεν εμφανιστει τιποτα. Ευχαριστω πολυ. 1
ipal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, t-shock είπε Πήρα τηλέφωνο και εγώ να δω τι γίνεται που έκανα την παραγγελία μου την Παρασκευή. Μου είπε τα εξής: 1. Το "διαθέσιμο" που γράφει στο site μπορεί να είναι λίγα κομμάτια εκθεσιακά 2. Δεν το έχουμε "άμεσα" διαθέσιμο και έχουμε κάνει παραγγελία από τον προμηθευτή 3. Στην ερώτηση μου, πότε μπορώ να το περιμένω, μου είπε μέσα σε 1-2 βδομάδες Στην Αγία παρασκευή έβγαζε διαθέσιμο όλες αυτές τις μέρες και ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΠΟΤΕ εκθεσιακό εκεί. Και κόσμος πήγε την επόμενη μέρα και έψαχνε να το αγοράσει επί τόπου και φυσικά δεν υπήρχε. Η αντιπρόταση σε μας ήταν το p30 lite. Χαχα. Βασικα ότι να ναι. Ανύπαρκτο προϊόν και πλασματική διαθεσιμότητα.
lionheart75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, ipal είπε Στην Αγία παρασκευή έβγαζε διαθέσιμο όλες αυτές τις μέρες και ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΠΟΤΕ εκθεσιακό εκεί. Και κόσμος πήγε την επόμενη μέρα και έψαχνε να το αγοράσει επί τόπου και φυσικά δεν υπήρχε. Η αντιπρόταση σε μας ήταν το p30 lite. Χαχα. Βασικα ότι να ναι. Ανύπαρκτο προϊόν και πλασματική διαθεσιμότητα. Kαι στην Αργυρούπολη που εξυπηρετεί εμένα το ίδιο, όλες τις μέρες το έδειχνε διαθέσιμο και τώρα ακόμα διαθέσιμο το δείχνει. Θέλουν καταγγελία ξεκάθαρα.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, t-shock είπε Του είπα οτι κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναφέρεται στο site και μου λέει τα κομπιούτερ δεν έχουν αυτην την δυνατότητα να ξεχωρίσουν εκθεσιακά από τα κανονικά. Μου έπεσαν τα αυτιά όταν το άκουσα αυτό Δεν τους είπες πως αυτοί οι ίδιοι φτιάχνουν και επεξεργάζονται το site; Στο αυτόματο τα βάζετε πες τους; Εχουν πάθηση οι πελάτες σας να τους έλεγες.Και όταν σε ρωτούσε τι εννοείς, θα απαντούσες τριχόπτωση απο τα κουλά που μας λέτε. 😄
Christos84# Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Έκατσα χτες και διάβασα τις κριτικές του mm και κατάλαβα πώς πολύ δύσκολα θα παραλάβει κάποιος. Βρήκα παρόμοιες περιπτώσεις που το προϊόν φαίνεται διαθέσιμο, οι πελάτες πληρώνουν, αλλά δεν παίρνουν ποτέ αυτό που αγόρασαν. Μετά από 1+ μήνα και χωρίς καμία ενημέρωση κι αφού τους ενοχλούν, τους λένε ότι δεν υπάρχει απόθεμα απ τον προμηθευτή, κι ομως το προϊόν φαίνεται ακόμα διαθέσιμο στο σαιτ τους. Πραγματικά απορώ πώς έχει καταντήσει έτσι αυτό το κατάστημα. Κρίμα για το κόσμο που πλήρωσε με κάρτα ή με δόσεις. 1
Dantε Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Πηραν και τον αδελφο μου και του ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο και οτι δε ξερουν ποτε θα φερουν. Το θεμα ειναι γιατι βγαζουν προσφορα,ενω απο οτι φαινεται κανενας δε παρελαβε.Δηλαδη προσφορα με μηδεν διαθεσιμοτητα.Και να πω οτι σκοπευαν να φερουν παει στο καλο.
xoldboyx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Dantε είπε Πηραν και τον αδελφο μου και του ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο και οτι δε ξερουν ποτε θα φερουν. Το θεμα ειναι γιατι βγαζουν προσφορα,ενω απο οτι φαινεται κανενας δε παρελαβε.Δηλαδη προσφορα με μηδεν διαθεσιμοτητα.Και να πω οτι σκοπευαν να φερουν παει στο καλο. To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz
SeNNinhA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Seldon68 είπε Δεν κατάντησε έτσι ήταν πάντα. Ολες οι αλυσιδες το ιδιο ειναι. Τα ιδια κανουν καθε φορα. Κωτσος, Γερμανος, Media, Public, Πλαισιο.... Καθε φορα τα ιδια με τις προσφορες. Ακυρωσεις ή προτασεις για κατι αλλο. Και μαλιστα ακομη και σε περιπτωσεις που περιμενουν οντως νεες παραλαβες. Τα ριχνουν σε προβλημα του συστηματος που ομως κανενας δεν ασχολειται να το βελτιωσει! Κανονικα εχετε δικαιωμα καταγγελιας για αθεμιτες τακτικες. Κανονικα θα πρεπει να παραδωσουν τις παραγγελιες και εαν αδυνατουν να παρεχουν το προιον να παρεχουν ενα αντιστοιχης ή καλυτερης ποιοτητας.
nick_81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Το έφαγα και εγώ το τηλεφωνικό άκυρο μου. Μου αντιπρότειναν το p40 lite e (🤣🤣) η το p 40 lite, ή αν θέλω κάποια άλλη συσκευή να το συζητήσουμε και είπα θα το σκεφτώ. Επειδή δεν καιγόμουν για κινητό και απλά το ήθελα για δώρο αξίζει για αντιπρόταση σε αυτά τα λεφτά το p40 lite ή να ζητήσω το nova5t; Κάνα σαμμυ Α51 μάλλον όχι ε?
lionheart75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα δεν με έχουν πάρει ακόμα αλλά θα τους μαυρίσω αρχικά στο skroutz και μετά βλέπουμε που αλλού. Δεν πειράζει, όπως πάνε και συμπεριφέρονται στους πελάτες είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα βαρέσουν κανόνι. Εν τω μεταξύ μετά από όλο αυτό τον ντόρο και το κράξιμο και εδώ στο φόρουμ, κατάφεραν επιτελούς να το κατεβάσουν και από την σελίδα τους. Και αυτό έγινε τώρα το απόγευμα καθώς το μεσημέρι το είχαν κανονικά διαθέσιμο στα 349€ όπως έγραψα μια σελίδα πίσω. Μιλάμε για φοβερά αντανακλαστικά. 8 λεπτά πριν, nick_81 είπε Το έφαγα και εγώ το τηλεφωνικό άκυρο μου. Μου αντιπρότειναν το p40 lite e (🤣🤣) η το p 40 lite, ή αν θέλω κάποια άλλη συσκευή να το συζητήσουμε και είπα θα το σκεφτώ. Επειδή δεν καιγόμουν για κινητό και απλά το ήθελα για δώρο αξίζει για αντιπρόταση σε αυτά τα λεφτά το p40 lite ή να ζητήσω το nova5t; Κάνα σαμμυ Α51 μάλλον όχι ε? Τίποτα λιγότερο από Nova 5T στα ίδια χρήματα (175€) και το A51 δεν είναι καθόλου κακό στη τελική. Βέβαια πολύ αμφιβάλω αν θα δώσουν τα Νοva 5T ή Α51 σε αυτά τα χρήματα. Το P40 lite το βρίσκεις φθηνότερα από 175€ με λίγα λόγια για τα μπάζα αντιπρόταση. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από lionheart75
athanaso77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Εν τω μεταξύ μετά από όλο αυτό τον ντόρο και το κράξιμο και εδώ στο φόρουμ, κατάφεραν επιτελούς να το κατεβάσουν και από την σελίδα τους. Και αυτό έγινε τώρα το απόγευμα καθώς το μεσημέρι το είχαν κανονικά διαθέσιμο στα 349€ όπως έγραψα μια σελίδα πίσω. ...και τώρα διαθέσιμο το έχουν στα 349! Η παρωδία συνεχίζεται... Απλά τραγικοί!!! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από athanaso77 1
TikiTaka23 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις με πήρανε τηλέφωνο και μενα από το κατάστημα της Λάρισας και και μου είπανε πως έγινε τυπογραφικό λάθος και αν αν ενδιαφερομαι για κάτι άλλο στα ίδια λεφτά η αλλιώς να ακυρωθεί η παραγγελία. Τους είπα να αφήσουνε την παραγγελία για λίγες μέρες ακόμη ενεργή μήπως γίνει κάτι και έρθει τελικά και μου είπανε πως έχει ακυρωθεί ηδη😆.
t-shock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για καποιον λογο, έχουν εξαφανιστεί όλες οι παραγγελίες μου απο το mediamarkt μεσα από τον λογαριασμό μου Θα μας πουν οτι δεν τα παραγγειλαμε και ποτε Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από t-shock
AiWaaa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι media markt πλεον παιδια... Ειναι Retail World aka Public.. Μην σας κανουν εντυπωση αυτη την περιοδο τα λαθοι σε τιμες καθυστερησεις και αλλα ευτραπελα.. Απο τοτε που εγινε η συγχωνευση το συστημα των media markt(aka του γερμανου) εφαγε πεταμα μαζι με ολα τα δεδομενα(αποθεματα,παραγγελειες,λογαριασμους πελατων κτλ) και μπηκε στην θεση του του Public το οποιο οπως λεγαν ολοι δεν κανει για τα καταστηματα των Media.. Οι τιμες στο σαιτ περνανε αυτοματα απο τον λεγομενο αυτοκρατορα ai που κανει παραγγειλεις προσφορες κτλ δεν μπαινει ανθρωπινο χερι.. Οποτε οταν εχεις ενα συστημα που δυσλειτουργει ειναι λογικο να εχει χαθει η μπαλα οποιος δεν εχει υπομονη καλυτερα να κοιταει γενικα αλλου μεχρι να στρωσουν τα πραγματα..(Logistic Manager Warehouse). Καλη υπομονη παιδες και μην μας βριζεται πολυ.. Οποιος γενικα θελει βοηθεια για καποια παραγγελεια εας μου στειλει ενα πμ απλα μην σπαμμαρετε Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από AiWaaa 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα