emiliosk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παλίό κινητό μεν, αλλά πιστευώ ενδιαφέρει πολλά άτομα τα οποία δεν θέλουν να πάρουν κάποιο πολύ μεγάλο κινητό https://www.mediamarkt.gr/product/smartphones-smartliving/smartphones/huawei-p20-64gb-dual-sim--twilight/1324449 Δυστηχώς δεν υπάρχει μέτρος σύγκρισης στο skroutz, αλλά από ότι βλέπω δεν έχει παίξει κάτω απο 199 Ευρώ. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου 3 3
katsikoula Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Να ξέρετε ότι και εμείς που δεν θέλουμε κινητό-tablet (6+ inches) είμαστε άνθρωποι! 😅 4 1
k_dinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν έχει πάρει ή θα πάρει android 10. Πολύ καλή συσκευή για τα χρήματά της. Η οθόνη όμως δεν είναι AMOLED σε αντίθεση με το P20 pro
ison Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, k_dinos είπε Δεν ξέρω αν έχει πάρει ή θα πάρει android 10. Πολύ καλή συσκευή για τα χρήματά της. Η οθόνη όμως δεν είναι AMOLED σε αντίθεση με το P20 pro Θεωρητικα ειχε παρει το Μαρτιο
thanasisxask Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Το p20 έχει καιρό που την έχει πάρει. Σε αυτά τα χρήματα που το έχει είναι πραγματικά μία πολύ καλή προσφορά.
vforvaggelis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Το εχω το κινητο. Εχει παρει την 10. Ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κινητο overall!
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Να βαζετε καθαρους συνδεσμους. Ποσες φορες πρεπει να το πουμε;
archimidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ο Κωτσόβολος στην ίδια τιμή, έχω μια δωροεπιταγή 50€ και το σκέφτομαι για αντικατάσταση Lenovo Moto G5S. μου αρέσει που δεν είναι πάνω από 6" Με χαλάει που δεν παίρνει έξτρα κάρτα μνήμης. Ως πιο παλιό μοντέλο φαντάζομαι έχει google store σωστά; Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα στο μέλλον σχετικά με αυτό το θέμα; Σε αυτά τα χρήματα άλλη πρόταση; Μας ενδιαφέρει η κάμερα να είναι αξιοπρεπής...
dchatz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και γω θα ήθελα να μάθω τι παίζει με Google Services
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ειδα @Mediamarkt και θυμήθηκα τα 3 παπακια που μου έστειλαν στη προηγούμενη προσφορά με το xiaomi android box χωρίς καμία ειδοποίηση ακόμα 1 1
TheDay2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ειδα @Mediamarkt και θυμήθηκα τα 3 παπακια που μου έστειλαν στη προηγούμενη προσφορά με το xiaomi android box χωρίς καμία ειδοποίηση ακόμα Ακυρωνουν μαζικα. Θα σου ερθει. 1
@topos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Super κινητό για όποιον θέλει "μικρό".Για τους υπόλοιπους ένα note 8/9 pro μαλλον είναι καλύτερο σχεδον παντού.
AntiCambeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 64 Gb Rom χωρίς micro sd=Deal breaker. 2 1
vforvaggelis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, archimidis είπε Ως πιο παλιό μοντέλο φαντάζομαι έχει google store σωστά; Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα στο μέλλον σχετικά με αυτό το θέμα; 1 ώρα πριν, dchatz είπε Και γω θα ήθελα να μάθω τι παίζει με Google Services Παιζει κανονικα με google services, δεν εχει επηρεαστει. Τα νεοτερα μοντελα θα εχουν το θεμα.
kazampidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, archimidis είπε και ο Κωτσόβολος στην ίδια τιμή, έχω μια δωροεπιταγή 50€ και το σκέφτομαι για αντικατάσταση Lenovo Moto G5S. μου αρέσει που δεν είναι πάνω από 6" Με χαλάει που δεν παίρνει έξτρα κάρτα μνήμης. Ως πιο παλιό μοντέλο φαντάζομαι έχει google store σωστά; Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα στο μέλλον σχετικά με αυτό το θέμα; Σε αυτά τα χρήματα άλλη πρόταση; Μας ενδιαφέρει η κάμερα να είναι αξιοπρεπής... ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ ΜΌΝΟ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ , ΝΟΜΊΖΩ KΑΡΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ ΓΙΑ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα