Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Αγόρασα τη συσκευή και μέχρι τώρα την έχω λιώσει. Το τηλέφωνο είναι με μία λέξη απίστευτο! Όποιος θέλει να το κάνει ακόμη καλύτερο μπορεί να ακολουθήσει τον παρακάτω μίνι οδηγό. 1). Για το σετάρισμα, ακολούθησα το: Samsung Galaxy S10 First 30 Things You Should Do Immediately To Make It 10x Better. Υπάρχει βιντεάκι βήμα προς βήμα: 2) Για τον εντοπισμό της σαβούρας που έχει η Samsung προεγκατεστημένο και δεν χρησιμοποιώ: List of System Apps Package Names (Pre-installed) on the Galaxy S10 Series από: https://www.getdroidtips.com/how-to-remove-bloatware-on-samsung-galaxy-s10-without-root-uninstall-samsung-apps/ Όλες οι εφαρμογές και οι διεργασίες μπορούν να αφαιρεθούν, εκτός από το ONE UI. Αυτό δεν το ακουμπάμε και απορώ γιατί το έβαλε στη λίστα. 3). Για την αφαίρεση του bloatware χρησιμοποίησα το package disabler pro. Υπάρχει στο play store, αλλά προτίμησα να το αγοράσω κατευθείαν από τη σελίδα του προγραμματιστή με 3.5 ευρώ. Υπάρχουν και ανάλογα free προγράμματα, αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά και αξιόπιστα είναι. Δεν το έψαξα πολύ. Όποιος ξέρει κάποιο free, ας το ανεβάσει. Έκανα copy από τη λίστα που βρήκα στη σελίδα ( 2).... getgedroidtips ) και paste στη γραμμή αναζήτησης του package disabler pro. Μία-Μία τις εφαρμογές και στη συνέχεια check το disable. Μου πήρε λίγο παραπάνω, αλλά τουλάχιστον είμαι σίγουρος πως ότι διέγραψα, έγινε με ασφάλεια, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στο λειτουργικό. 4). Όπως έγραψε ένας φίλος σε διπλανό forum, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις τις αλλαγές που έκανες με το package disabler pro. Στην εφαρμογή πάνω δεξιά θα δεις 3 τελείες----> export to xml file ----> export σε όποια θέση θέλεις. Στην ίδια συσκευή ή σε οποιαδήποτε άλλη, όταν χρειαστεί, εγκαθιστάς την εφαρμογή -----> πας import xml file -----> import και έχεις τις ρυθμίσεις σε 1 λεπτό. Το τηλέφωνο άλλαξε πολύ. Έγινε πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο. Χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο. Βελτιώθηκε αρκετά η αυτονομία της μπαταρίας. Όποιος θέλει ας το δοκιμάσει και ας γράψει εντυπώσεις. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon 2 1
zx1234r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Εξαιρετικά τα tips. Εγώ το έπαιξα λίγο πιο safe και έσβησα τις εφαρμογές με adb. Βέβαια κάποιες άλλες είμαι λίγο διστακτικός αλλά θα το κοιτάξω. Επίσης, τα links σου κάνουν redirect πάλι εδώ στο post σου, διόρθωσε τα. 1 1
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, zx1234r είπε Επίσης, τα links σου κάνουν redirect πάλι εδώ στο post σου, διόρθωσε τα. Ευχαριστώ! Μόλις φθάσω στη δουλειά θα το διορθώσω! 1
Wheysted Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ φίλε δοκίμασα και εγώ με το package disabler pro και τα κατάφερα Ευχαριστώ και πάλι Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Wheysted 1
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Wheysted είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε δοκίμασα και εγώ με το package disabler pro και τα κατάφερα Ευχαριστώ και πάλι Χαίρομαι πολύ που αυτός ο μίνι οδηγός σε βοήθησε. Εύχομαι να την χαρείς τη συσκευή! 1
Wheysted Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Χαίρομαι πολύ που αυτός ο μίνι οδηγός σε βοήθησε. Εύχομαι να την χαρείς τη συσκευή! Τώρα το δοκιμάσω φίλε να δω άμα λειτουργεί έχω και ενα s10Ε λες να δουλευει και σε αυτό γιατί είχα θέμα με την μπαταρία του 1
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Wheysted είπε Τώρα το δοκιμάσω φίλε να δω άμα λειτουργεί έχω και ενα s10Ε λες να δουλευει και σε αυτό γιατί είχα θέμα με την μπαταρία του Δοκίμασε το, δεν χάνεις τίποτα. Οι εφαρμογές που θα αφαιρέσεις, λίγο πολύ ίδιες θα είναι. 1
Wheysted Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Πήγα να σβήσω την εφαρμογή και μου αναίρεσε όλες τις επιλογές που είχα κάνει ρε παιδια και τα πέρασα από την αρχή παλι... 1
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, Wheysted είπε Πήγα να σβήσω την εφαρμογή και μου αναίρεσε όλες τις επιλογές που είχα κάνει ρε παιδια και τα πέρασα από την αρχή παλι... Ω ρε φίλε, κρίμα! Διπλός κόπος! Ηθικό δίδαγμα: δεν σβήνουμε την εφαρμογή! 1
Wheysted Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Ω ρε φίλε, κρίμα! Διπλός κόπος! Ηθικό δίδαγμα: δεν σβήνουμε την εφαρμογή! Αρχισα να σβηνω και μονος μου μερικες δεν το φανταστικα οτι γινοταν αυτο οπως στο linux χωρις root, ευχαριστω πολυ φιλε που το μοιραστικες γιατι εχω 3 samsung συσκευες με ολοκαινουργιες μπαταριες!!! Σου χρωσταω κερασμα πιτογυρα!!!
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαχα δεκτό. Εσύ τα πιτόγυρα και εγώ τις μπύρες!!! Δείχνω και μια εικόνα της μπαταρίας. Μετά το σετάρισμα όπως το βιντεάκι και την απεγκατάσταση των άχρηστων. Φόρτιση στις 3 το πρωί. Τώρα 8 το βράδυ, είμαι στο 48%. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon 1
Wheysted Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η εικονα τα λεει ολα πιστευω Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Wheysted 1
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια χαρά!!! Όπως έγραψε ένας φίλος σε διπλανό forum, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις τις αλλαγές που έκανες με το package disabler pro. Στην εφαρμογή πάνω δεξιά θα δεις 3 τελείες----> export to xml file ----> export σε όποια θέση θέλεις. Στην ίδια συσκευή ή σε οποιαδήποτε άλλη, όταν χρειαστεί, εγκαθιστάς την εφαρμογή -----> πας import xml file -----> import και έχεις τις ρυθμίσεις σου έτοιμες-κομπλέ σε 1 λεπτό. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon 1
Wheysted Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Μια χαρά!!! Όπως έγραψε ένας φίλος σε διπλανό forum, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις τις αλλαγές που έκανες με το package disabler pro. Στην εφαρμογή πάνω δεξιά θα δεις 3 τελείες----> export to xml file ----> export σε όποια θέση θέλεις. Στην ίδια συσκευή ή σε οποιαδήποτε άλλη, όταν χρειαστεί, εγκαθιστάς την εφαρμογή -----> πας import xml file -----> import και έχεις τις ρυθμίσεις σου έτοιμες-κομπλέ σε 1 λεπτό. Με φτιαξες με αυτο το package disabler παντως φιλε!!! Δεν πιστευω να χω θεμα με την εγγυηση Θα το βαλω και σε a70 με 4500mah και snapdragon μπαταρια να δω ποσο θα βγαλει Ξερουμε τιποτα τι εγινε με τον exynos του s10 μετα τα updates? Ειχα διαβασει οτι εχει καλυτερο single core performance απο το s10 snap Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Wheysted 1
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Κανένα θέμα με εγγύηση. Πρόκειται για software. Άλλωστε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, είσαι οκ. Εγώ έχω S10 lite με snapdragon. Με τον exynos δεν ξέρω τι γίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα