Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σαρέσει δεν σαρέσει αυτή η "καραμέλα", ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι αυτό που διαμορφώνει τις τιμές, όχι η προσωπική σου άποψη για το πόσο αξίζει κάτι.

Θυμάμαι έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα και νομίζω συμφωνήσαμε οτι διαφωνούμε, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνουμε πάλι...

Επίσης η δική μου άποψη διαμορφώνει τις επιλογές μου και όχι η άποψη του οποιοδήποτε τυχάρπαστου!

Για να μην το κουράζουμε εσύ μείνε στο ζουμί...δηλαδή το ποιός θα πιάσει ποιόν στο τέλος...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

ακομα ενα τοπικ που εκτροχιαστηκε με τις τιμές των ενοικίων

Η πληθώρα παρόμοιων νημάτων, όπως και η συχνότητα με την οποία ακόμα και σε όχι τόσο σχετικά νήματα η κουβέντα πάει εκεί, φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος, που όλο και διογκώνεται.

Απλά ως συνήθως οι πλευρές είναι δύο και δε γίνεται να υπάρξει εποικοδομητική συζήτηση.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Θυμάμαι έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα και νομίζω συμφωνήσαμε οτι διαφωνούμε, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνουμε πάλι...

Επίσης η δική μου άποψη διαμορφώνει τις επιλογές μου και όχι η άποψη του οποιοδήποτε τυχάρπαστου!

Για να μην το κουράζουμε εσύ μείνε στο ζουμί...το ποιός θα πιάσει ποιόν δηλαδή...

Δεν θυμάμαι κάπου να σχολίασα τις επιλογές σου, τις απόψεις που γράφεις δημόσια σχολίασα, αυτό είναι το νόημα των φόρουμ.

Επίσης αν νομίζεις ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε τότε μια χαρά μπορείς να σταματήσεις να μου απαντάς, δεν σε υποχρεώνει κανένας :)

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dolly100 είπε

Εδώ και 6 χρόνια νοικιάζω διαμέρισμα στα ΒΡΙΛΗΣΙΑ . Ο ενοικιαστής από τους πρώτους μήνες , έδειξε πολύ κακό χαρακτήρα . Πάντα έδινα αγώνα για να πληρωθώ το ενοίκιο . Ποτέ δεν πλήρωνε κοινόχρηστα , ΕΥΔΑΠ  , αποχετευτικά  κλπ . Τα πλήρωνα εγώ και με χίλια βάσανα , εκβιασμούς , πίεση από δικηγόρο , κατέβαλε τα διαφορα ποσα . 

Από το Μάρτιο 2020 σταμάτησε ο ενοικιαστής κάθε είδους πληρωμή . Οφειλές κοινόχρηστων από Μάρτιο 2019 , ΕΥΔΑΠ . 

Εκανα έξωση τον Ιούνιο 2020 , όταν άνοιξαν τα δικαστήρια . Βγήκε η απόφαση και σήμερα 1/9 ήταν η παράδοση του διαμερισματος . 

Τηλεφωνικα συμφωνήσαμε στις 12:30 να πάμε για να γίνει η παράδοση . Το πρωί λαμβάνω sms από την συνεργάτιδα του ότι θα βρούμε τα κλειδιά στο ντουλαπάκι του καλοριφέρ και ο ίδιος βρίσκεται εκτός Αθηνών . 

Πηγαινουμε , βρίσκουμε τα κλειδιά και όταν ανοίξαμε το διαμέρισμα , πάθαμε ΣΟΚ ! Μια χωματερή από σκουπίδια , έπιπλα φθαρμένα , βρωμικο διαμέρισμα το οποίο χρόνια έμεινε χωρίς καθαριότητα . Το μπάνιο δεν βλέπετε από τη βρώμα . Η λεκάνη της τουαλέτας μαύρη . 

Το εγκεφαλικό το γλυτωσα ! Όμως το διαμέρισμα είναι βομβαρδισμένο ! Χρειάζεται φορτηγό και συνεργείο να το αδειάσει , Το μπάνιο θέλει όλο ξήλωμα και βέβαια βάψιμο και όλες οι σχετικές επιδιορθώσεις . 

Εχω συμβόλαιο που αναφέρει ότι η παράδοση του διαμερισματος πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση . 

Χρέος 6 ενοικίων , ΕΥΔΑΠ απλήρωτοι λογαριασμοί € 534 , κοινόχρηστα 16 μηνών απλήρωτα € 1200 .

Εχω απόφαση δικαστηρίου αλλά την αγνοεί και μέχρι τώρα δεν έδωσε δεκάρα . 

Θα ήθελα την γνώμη σας . Επίσης ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ με οφειλή €534 είναι στο όνομα του . Είμαι εγώ υπόλογη για το λογαρισμο ? 

Ευχαριστώ  πολύ 

Συγγνώμη, γράφεις "από τους πρώτους μήνες έδειξε πολύ κακό χαρακτήρα... ποτέ δεν πλήρωνε κοινόχρηστα κλπ". Δηλαδή, τι άλλο περιμένες να συμβει και να γίνει σωστός ενοικιαστής; Να κερδίσει το τζοκερ; 

νομίζω έπρεπε να τον διώξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται...

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τα περισσότερα από αυτά που γράφεις απλά φαντάζεσαι πως είναι έτσι, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όντως είναι ελάχιστοι αυτοί που μπορούν να τα δώσουν, από την άλλη όμως είναι και ελάχιστα αυτά τα διαμερίσματα. Τα πρώην airbnb που έχουν βγει στην αγορά μακροχρόνιων μισθώσεων όχι μόνο είναι ελάχιστα αλλά και έχουν βγει και με εξωφρενικές τιμές, μέχρι στιγμής δεν έχουν επηρεάσει τα μισθώματα. Όλοι έλεγαν ότι το Σεπτέμβρη θα πιάσουν πάτο τα ενοίκια για αυτό το λόγο αλλά τελικά μπήκε και δεν έγινε τίποτα, τώρα λένε ότι θα πατώσουν τον Οκτώβρη....

Δεν θυμάμαι να έγραψα κάπου για διαταγή πληρωμής, για διαταγή απόδοσης μισθίου έγραψα η οποία βγαίνει μέσα σε 40 ημέρες, σε τόσο σύντομο διάστημα δεν προλαβαίνουν να συσσωρευτούν "ένα σκασμό λογαριασμοί" όπως φαντάζεσαι. Σε σπίτια με τέτοια μισθώματα αν ο ιδιοκτήτης κινηθεί γρήγορα δεν θα χάσει σχεδόν τίποτα, τα έξοδα της έξωσης απλά πληρώνονται από την εγγύηση.

Οι τιμές στις οποίες αναφέρεσαι ως "νορμάλ" στην πραγματικότητα είναι "ευκαιρίας", νορμάλ ήταν σε κάποιες άλλες στιγμές στο παρελθόν.

https://www.kathimerini.gr/1093830/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/anwmalh-prosgeiwsh-gia-thn-airbnb-sthn-a8hna

Και φυσικά έχουν βγει με ακριβές τιμές. Αυτο δεν έγραψα παραπάνω;

Oσο για τη διαταγη πληρωμής. Ναι εσυ έγραψες μισθίου, εγω έγραψα πληρωμης. Το ιδιο πράγμα εννοουμε και στις αγωγές συνηθως ειναι μαζι αυτά. Τι ακριβως ξεψυρίζεις και ψάχνεις να βρεις το λάθος στη λεπτομέρεια οσων γράφουν; Το κυπριακό θα λύσουμε εδω πέρα;

Kαι εννοείται οτι ο άλλος όσο γρηγορα και να κινηθεί πάλι θα χάσει. Αν ο άλλος πληρωνε κανονικά ενοικιο αλλά οχι ρευμα νερό και κοινόχρηστα, και σκάσει το κανόνι, όσο γρηγορα και να κινηθεις, το φέσι σε εσένα θα μείνει. Μπορει να μην ειναι τεράστιοι λογαριασμοί αλλά 3-4 απληρωτοι λογαριασμοι ΔΕΗ μονο, άνετα χτυπάνε το 500ρικο και λιγα λέω.

Τέλος, σαφως και οι τιμές ειναι νορμάλ ανάλογα με την εκάστοτε κατοικία. Όταν ο άλλος ζητάει 600 ευρω για το μη ανακαινισμένο 2άρι στο Κουκάκι χωρίς θέρμανση, επειδη απλά ειναι στο Κουκάκι, ε δεν ειναι νορμαλ πως να το κάνουμε. Και το μοναδικο διαμέρισμα στη γη να έχει μείνει με ζητηση ολο τον πλυθησμο της γης δε θα ειναι ποτέ νορμάλ. Θα ειναι απαράδεκτα ακριβο. 

Και ναι ο νόμος προσφοράς και ζητησης ειναι πάντα σχετικος. Και στη κατοχή το ψωμί ήταν ανυπαρκτο και έκανε 1.000.000 δραχμές, αυτο δε σημαίνει πως δεν ηταν πανάκριβο. 

Το οτι ζητάνε κάτι πολλοί διότι η στέγη ειναι αναγκαία δε σημαίνει πως η τιμη ειναι φυσιολογική αν την 10πλασιάζεις. Δεν ειναι iphone που η τιμη οντως οριζεται βάσει της ζητησης και αποτελεί ειδος πολυτελείας.Πρωτη ανάγκη ειναι η στέγη!

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

https://www.kathimerini.gr/1093830/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/anwmalh-prosgeiwsh-gia-thn-airbnb-sthn-a8hna

Και φυσικά έχουν βγει με ακριβές τιμές. Αυτο δεν έγραψα παραπάνω;

Αυτό έγραψες και εσύ, το συμπέρασμα που έγραψες όμως ήταν λανθασμένο, τα πρώην airbnb που βγήκαν στην αγορά μακροχρόνιας μίσθωσης δεν την επηρέασαν καθόλου ενώ εσύ το έγραψες σαν επιχείρημα για το ακριβώς αντίθετο.

3 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Oσο για τη διαταγη πληρωμής. Ναι εσυ έγραψες μισθίου, εγω έγραψα πληρωμης. Το ιδιο πράγμα εννοουμε και στις αγωγές συνηθως ειναι μαζι αυτά. Τι ακριβως ξεψυρίζεις και ψάχνεις να βρεις το λάθος στη λεπτομέρεια οσων γράφουν; Το κυπριακό θα λύσουμε εδω πέρα;

Δεν ξέρω αν εσύ άλλα γράφεις και άλλα εννοείς, αλλά η διαταγή πληρωμής είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από την διαταγή απόδοσης, με το ένα απαιτείς χρήματα ενώ με το άλλο κάνεις έξωση, το ένα παίρνει από μήνες έως χρόνια να βγει ενώ το άλλο 40 ημέρες. Επίσης πολύ σπάνια γίνονται μαζί αυτά τα δύο, τον λόγο τον έχεις γράψει ήδη σε προηγούμενο μήνυμα, επειδή δεν μπορείς να πάρεις τίποτα από κάποιον που δεν έχει.

9 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Kαι εννοείται οτι ο άλλος όσο γρηγορα και να κινηθεί πάλι θα χάσει. Αν ο άλλος πληρωνε κανονικά ενοικιο αλλά οχι ρευμα νερό και κοινόχρηστα, και σκάσει το κανόνι, όσο γρηγορα και να κινηθεις, το φέσι σε εσένα θα μείνει. Μπορει να μην ειναι τεράστιοι λογαριασμοί αλλά 3-4 απληρωτοι λογαριασμοι ΔΕΗ μονο, άνετα χτυπάνε το 500ρικο και λιγα λέω.

Μόνο κάποιος εντελώς ηλίθιος ιδιοκτήτης θα άφηνε το ρεύμα στο όνομα του, μην παίρνεις την εξαίρεση σαν κανόνα. Νερό και κοινόχρηστα είναι πολύ λίγα, θα πάρει χρόνια για να μαζευτούν τόσα πολλά, άσε που είναι εξαιρετικά σπάνιο να πληρώνει κάποιος κανονικά 600-800€ ενοίκιο και να αφήνει απλήρωτο το νερό πχ που είναι 15-20€ το δίμηνο.

23 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Τέλος, σαφως και οι τιμές ειναι νορμάλ ανάλογα με την εκάστοτε κατοικία. Όταν ο άλλος ζητάει 600 ευρω για το μη ανακαινισμένο 2άρι στο Κουκάκι χωρίς θέρμανση, επειδη απλά ειναι στο Κουκάκι, ε δεν ειναι νορμαλ πως να το κάνουμε. Και το μοναδικο διαμέρισμα στη γη να έχει μείνει με ζητηση ολο τον πλυθησμο της γης δε θα ειναι ποτέ νορμάλ. Θα ειναι απαράδεκτα ακριβο. 

Και ναι ο νόμος προσφοράς και ζητησης ειναι πάντα σχετικος. Και στη κατοχή το ψωμί ήταν ανυπαρκτο και έκανε 1.000.000 δραχμές, αυτο δε σημαίνει πως δεν ηταν πανάκριβο. 

Το οτι ζητάνε κάτι πολλοί διότι η στέγη ειναι αναγκαία δε σημαίνει πως η τιμη ειναι φυσιολογική αν την 10πλασιάζεις. Δεν ειναι iphone που η τιμη οντως οριζεται βάσει της ζητησης και αποτελεί ειδος πολυτελείας.Πρωτη ανάγκη ειναι η στέγη!

Όταν ο άλλος για κάτι συγκεκριμένο ζητάει 600 και τα παίρνει με ευκολία αυτό σημαίνει πως τα 600 είναι νορμάλ για να μην πω λίγα, άσχετα αν εσύ το βαφτίζεις ακριβό, απαράδεκτο ή δξ πως αλλιώς.

Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Επειδή ήταν πρωί πριν, να το διευκρινήσουμε λίγο: εκτός από διαταγή απόδοσης μισθίου, του έβγαλες και διαταγή απόδοσης μισθωμάτων;

Εάν ναι, και εφόσον η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή (λογικά θα είναι), τότε μίλα με τον δικηγόρο σου πως θα προχωρήσετε για να πάρεις τα χρήματα σου. Μπορείς να κάνεις κατάσχεση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς π.χ.

Βγήκε διαταγή απόδοσης διαμερισματος και διαταγή απόδοσης μισθωμάτων + δικαστικά έξοδα €250 

. Δεν έχει ΠΛΗΡΩΣΕΙ ένα ευρώ , το διαμέρισμα σε τραγική κατάσταση με ένα σωρό παλιά έπιπλα , χωματερή από χαρτιά . Απλήρωτους λογαριασμούς . Το διαμέρισμα 120 τμ στα ΒΡΙΛΗΣΙΑ με ενοίκιο κατατεθειμένο στην εφορία €620 . 

Πηγα σήμερα στο Δήμο Βριλησσίων και ο λογαριασμός έφτασε τα €640 , παρόλο που είναι στο όνομα του και στο ΑΦΜ του , μου είπαν ότι εγώ είμαι υπόλογη . Πρέπει να τον εξοφλήσω για να αρχίσει με τον νέο ενοικιαστή . Είναι απλήρωτος ο λογαριασμός από το 2016 . Στην ερώτηση μου γιατί δεν κάνατε διακοπή αφού δεν πλήρωνε , μου απάντησαν ότι απαγόρευεται να γίνει διακοπή νερού σε κατοικήσιμο διαμέρισμα .

Η δικηγορος με ενημερώνει για τα κόστη να προχωρήσουμε σε κατασχέσεις στις τράπεζες και αν βρούμε κάτι .

Δεν γνωριζω τώρα που μένει και το κινητό του είναι κλειστό .

Α και χθες με απείλησε τηλεφωνικά  ότι εάν μιλήσω στα ΒΡΙΛΗΣΙΑ και τον εκθέσω θα μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και θα ζητάει εκατοντάδες ευρώ για Διαφυγόντα κέρδη ! 

Τρελαίνεσαι ναι η όχι ? 

Προσπαθω να φορτώσω φωτογραφίες από το διαμέρισμα αλλά δεν τα έχω καταφέρει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί είναι οι "άπλες" που δεν έχουν (πρωτίστως ηθικό) πρόβλημα να πληρώνουν καπέλα αλλά και 10 ενοίκια μπροστά αν χρειαστεί και μετά σε φεσώνουν όπου μπορούν και δεν μπορούν και ζητάνε και τα ρέστα!

Αλλά αυτός είναι ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, dolly100 είπε

Βγήκε διαταγή απόδοσης διαμερισματος και διαταγή απόδοσης μισθωμάτων + δικαστικά έξοδα €250 

. Δεν έχει ΠΛΗΡΩΣΕΙ ένα ευρώ , το διαμέρισμα σε τραγική κατάσταση με ένα σωρό παλιά έπιπλα , χωματερή από χαρτιά . Απλήρωτους λογαριασμούς . Το διαμέρισμα 120 τμ στα ΒΡΙΛΗΣΙΑ με ενοίκιο κατατεθειμένο στην εφορία €620 . 

Πηγα σήμερα στο Δήμο Βριλησσίων και ο λογαριασμός έφτασε τα €640 , παρόλο που είναι στο όνομα του και στο ΑΦΜ του , μου είπαν ότι εγώ είμαι υπόλογη . Πρέπει να τον εξοφλήσω για να αρχίσει με τον νέο ενοικιαστή . Είναι απλήρωτος ο λογαριασμός από το 2016 . Στην ερώτηση μου γιατί δεν κάνατε διακοπή αφού δεν πλήρωνε , μου απάντησαν ότι απαγόρευεται να γίνει διακοπή νερού σε κατοικήσιμο διαμέρισμα .

Η δικηγορος με ενημερώνει για τα κόστη να προχωρήσουμε σε κατασχέσεις στις τράπεζες και αν βρούμε κάτι .

Α και χθες με απείλησε τηλεφωνικά  ότι εάν μιλήσω στα ΒΡΙΛΗΣΙΑ και τον εκθέσω θα μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και θα ζητάει εκατοντάδες ευρώ για Διαφυγόντα κέρδη ! 

Τρελαίνεσαι ναι η όχι ? 

Σιγουρα μετακομισε πολυ κοντα, να φανταστω ότι ειναι ΕΕ στην περιοχη;

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.

Όσοι γκρινιαζεται είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά να γνωρίζετε ότι υπάρχουν νόμοι κανονισμοί και συμβόλαια όταν όλα γίνονται νόμιμα και φτάνεις στο αμήν, και συμφέρει πας στα δικαστήρια και τελειώνει το θέμα...

Δημοσ.

1. Μιλάς με την δικηγόρο σου για να του βγάλεις διαταγές πληρωμής για τα χρωστούμενα, κατάσχεση σε τράπεζες κλπ... Στα τόσα έξοδα, θα πλήρωνα το ποσό να του κάνω κατάσχεση σε τυχόν λογαριασμούς και στις 4 συστημικές τράπεζες!

2. Επίσης μιλάς με την δικηγόρο σου για αγωγή και μήνυση για την κατάσταση στην οποία σου παρέδωσε το διαμέρισμα.

Αν είναι επαγγελματίας και πληρώνεται μέσω τράπεζας (υποχρεωτικά για τιμολόγια άνω 500€) θα σε παρακαλάει για να του ξεμπλοκάρεις τις τράπεζες. Απειλές κλπ. εννοείται τα αναφέρεις στην δικηγόρο σου!

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KiriosMarios είπε

Καμία μείωση δε θα γίνει. Να μάθει ο ελληναρας να συγκατοικεί. Με το ταίρι του ή με άλλους ανθρώπους όπως σε όλη την Ευρώπη.

ΑΥΤΟ!

Άργησα να το μάθω. Τα οικονομικά μου βελτιστοποιήθηκαν εκθετικά όταν άρχισα την συγκατοίκηση με την κοπέλα μου. Πλέον έχουμε και καβάτζα στην άκρη ενώ πριν με το ζόρι πληρώναμε ο καθένας τα δικά του (σε ξεχωριστά σπίτια).

Μακάρι να το καταλάβει ο κόσμος όσο γρηγορότερα γίνεται.

Δημοσ.

Και γιατί ρε συ φιλαράκι θα πρέπει να συγκατοικήσω  με τον κάθε, η κάθε μία, και να ανέχομαι τα τερτίπια του καθένα μέσα στο σπίτι για να πρέπει να πληρώνω 600 και 800 ευρώ ενοίκιο γιατί του άλλου τόσα του λείπουν? Να ρίξουν τις τιμές στα κωλόσπιτά τους και να μάθουν αυτοί να ζούνε με νορμάλ έσοδα όπως όλος ο κόσμος.  Και όταν με το καλό κάνεις ένα παιδάκι με την κοπέλα σου που συγκατοικείτε και αυτό ενηλικιωθεί τότε να το διώξετε από το σπίτι σας γιατί έτσι κάνουν στην ευρώπη.

• Like 15
  • Confused 6
  • Sad 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dolly100 είπε

Τρελαίνεσαι ναι η όχι ? 

Μία ερώτηση από περιέργεια, τα έπιπλα αυτά που λες ότι ήταν μέσα ήταν δικά σου ή άλλων; Από αυτά που διαβάζω σκέφτομαι μήπως δεν έμενε αυτός μέσα αλλά έβαζε άλλους μετανάστες και το νοίκιασε μαύρα με τρέλα ενοίκια. 

Πάντως από κάτι τέτοιους αρκετοί προτιμούν να μην νοικιάσουν καθόλου το σπίτι τους και σε λίγο θα έρθει το σύστημα του εξωτερικού με πλήρης ανάκριση με επίδειξη συμβολαίων εργασίας και συστάσεις. Είναι θέμα χρόνου. 

3 ώρες πριν, KiriosMarios είπε

Καμία μείωση δε θα γίνει. Να μάθει ο ελληναρας να συγκατοικεί. Με το ταίρι του ή με άλλους ανθρώπους όπως σε όλη την Ευρώπη.

Καλά αυτό μην είσαι σίγουρος ότι θα γίνει, αυτό προϋποθέτει να δεχτεί και ο ιδιοκτήτης να νοικιάζει ένα διαμέρισμα σε 2 άτομα και ο καθένας ξεχωριστά να είναι υπολογος για τυχόν οφειλές μετά αν ο ένας χάσει την δουλειά του ή αποχωρήσει θα πρέπει ο συγκατοικος να πληρώνει όλους τους λογαριασμούς του ακινήτου, προϋποθέτει να είναι το ακίνητο επιπλωμένο. Δεν ειναι κατι που θα εξαπλωθεί εύκολα και γρήγορα στην Ελλάδα τόσο από ενοικιαστές όσο και από ιδιοκτήτες, δεν αποκλείεται να συμβεί όμως γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Όπως τα είπε εξαιρετικα  ο απο πάνω μου.

Το λέω χρόνια, έπρεπε με κάποιο τρόπο να υπήρχε μητρώο ενοικιαστών / πλατφόρμα αξιολόγησης. Ο καλός θα πλήρωνε λίγα, ο κακός στα ύψη. Δυστυχώς πολλοί το έχουν σύστημα. Αλλάζουν σπιτια, τα καταστρέφουν / τα φορτώνουν λογαριασμούς και μετά πάνε σε άλλο σπίτι και πάλι απο την αρχη

Τι να πληρωνε παραπάνω ρε φιλε;;; εδω σου λεει η γυναικα ουτε τα βασικα δε πλήρωνε. Αυτοι θα έπρεπε να μένουν στο δρομο

και να μην τους βάζει κανεις στο σπιτι του. Ετσι και αλλιως οτι καθαριοτητα εχει ο δρομος έχουν και αυτοι εσωτερικά οποτε.... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...