Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Ας πουμε αυτη η τιμη, σε ένα πληρως ανακαινισμένο ισογειο. Μονο που ειναι ισόγειο, χάνει μεγάλο από το μέρος της αξίας του. Λίγοι και απελπισμένοι πάνε σε ισόγεια, εκτος αν έχουν κήπο κτλ.

Αν το δωσεις πάνω απο 350, θα δυσκολευτεις να βρεις ενοικιαστη και θα ρισκάρεις το κανονι.

Μονοκατοικια ηθελα να γραψω.

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δυστυχως οπως ειπαν και αλλοι η προσφορα και η ζητηση τα οριζει ολα. Και εγω εχω ενα ισογειο 70 τετραγωνικων που σκεφτομαι να σουλουπωσω και να νοικιασω αλλα ΑΝ το κανω οκ δεν θα ειναι κατω απο 300-350ε τον μηνα (ειναι και διπλα σε μετρο).

Ας πουμε οτι τα 300 ειναι μια οκ τιμή για ενα σουλουπωμένο ισογειο... αλλα οχι υπογειο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, gthe είπε

Εγώ καταλαβαίνω την λογική σου. Προφανώς το 25% είναι μια τεράστια αύξηση. Αλλά επίσης ρώτησα αν 12 χρόνια έχεις το ίδιο μίσθωμα. Ισχύει; Γιατί αν το έχεις όντως, μιλάμε για αναπροσαρμογή μισθώματος πλέον και όχι αυξηση. Αν λοιπον όντως γύρω γύρω έχουν τόσο τα αντίστοιχα σπίτια, ο ιδιοκτήτης σου μετά από 12 χρόνια (δεν τα θεωρείς μπόλικα?) θέλει να αναπροσαρμόζει το ακινητο του στις σημερινες τιμές. Ακούγεται greedy αυτό? Πρέπει λοιπόν να κατηγορηθεί για αυτό στοχευμένα, με ευχες να τον φεσώσει ο επόμενος κτλ; Αν τα 12 χρόνια δλδ δεν ζήτησε αυξηση δεν μετράει ας πούμε;

εχω μείνει σε 2 σπίτια του με την ανάλογη προσαρμογή πηγαίνοντας από το μικρότερο στο μεγαλύτερο.

από το 2014 μέχρι τώρα δεν υπήρξε αλλαγή όντως για αυτό και θεωρώ την αύξηση ως κίνηση δίκαια πέρα για πέρα. Διαφωνώ με το +25% γιατί έτσι ουσιαστικά μέσα σε έναν χρόνο μου ζητάει όσα δεν πήρε τόσα χρόνια.

Αν το θεωρείς σωστό όταν η χώρα δεν είχε ανάπτυξη 25% σε αυτά τα χρόνια, ούτε οι μισθοί παρά το κόστος ζωής πάω πάσο.

Οντας ενοικιαστής που του πληρώνω βλάβες 50/50 ενω δε θα πάρω τον ηλιακό φεύγοντας, ούτε τον απορροφητήρα (και δεν ήμουν ο πρώτος που μπήκε σπίτι) και είχα σωρό από άλλα προβλήματα άσε που έβαλα μούσκουλα όταν πήγανε κάτι μάγκες να τον ξυλοφορτώσουν 70 χρ. άνθρωπο, και έχοντας προτείνει 12,5 % και 5%/έτος εφεξής το τοποίο απορριφθηκε, διορθώνω την ευχή, οι επόμενοι να είναι χειρότεροι από τον τύπο του θέματος.

Επεξ/σία από Αντώνης Τ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Nαι, το κάνουν και παιρνουν το μάθημά τους όταν βαράει το κανόνι. Αλλά αντι να μάθουν, επαναλαμβάνουν το ιδιο λάθος διοτι πιστευουν οτι οσο πιο ακριβο τόσο καλύτερος ο ενοικιαστης.

Δεν καταλαβαίνουν οτι άνθρωπος που διαθέτει 600 ευρω για ενοικιο, αφενως δεν ειναι μονιμος, συντομα θα του φυγει δηλαδη, αφετέρου, αν τα χει και γουστάρει να τα δινει ενοικιο, δε θα κάτσει στα 600 αλλά θα πάει στη διαμερισματάρα του 1000ρικου.

Η Αθηνα ειναι ωραια μονο Νοεμβριο - Μάρτιο. Απο εκει και πέρα.... επαρχια δαγκωτο. Εγω αν δεν ειχα σπιτι στην Αθηνα θα σκεφτομουν μονιμη εγκατασταση. Σου λέω πάω το πρωι στη δουλειά μου... γυριζω ξαπλώνω και το απογευμα πάω για μπάνιο. Η Ποιοτητα ζωης δε συγκρινεται. Το πρωι εισαι σε 10 λεπτά στη δουλειά , εχεις τη θάλασσα διπλα. Και πληρώνεις και 250-350 ευρω για ενα σπιτι 80τμ με θέα. 

9 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

εχω μείνει σε 2 σπίτια του με την ανάλογη προσαρμογή πηγαίνοντας από το μικρότερο στο μεγαλύτερο.

από το 2014 μέχρι τώρα δεν υπήρξε αλλαγή όντως για αυτό και θεωρώ την αύξηση ως κίνηση δίκαια πέρα για πέρα. Διαφωνώ με το +25% γιατί έτσι ουσιαστικά μέσα σε έναν χρόνο μου ζητάει όσα δεν πήρε τόσα χρόνια.

Αν το θεωρείς σωστό όταν η χώρα δεν είχε ανάπτυξη 25% σε αυτά τα χρόνια, ούτε οι μισθοί παρά το κόστος ζωής πάω πάσο.

Οντας ενοικιαστής που του πληρώνω βλάβες 50/50 ενω δε θα πάρω τον ηλιακό φεύγοντας, ούτε τον απορροφητήρα (και δεν ήμουν ο πρώτος που μπήκε σπίτι) και είχα σωρό από άλλα προβλήματα άσε που έβαλα μούσκουλα όταν πήγανε κάτι μάγκες να τον ξυλοφορτώσουν 70 χρ. άνθρωπο, και έχοντας προτείνει 12,5 % και 5%/έτος εφεξής το τοποίο απορριφθηκε, διορθώνω την ευχή, οι επόμενοι να είναι χειρότεροι από τον τύπο του θέματος.

Ρε μονο τα λεφτά τους ενδιαφέρουνε. Αυτο που ειπε και ενας άλλος πιο πάνω τα βρηκανε έτοιμα και προσπαθουν να βγάζουν κερδος απο αυτο. 600 ευρω ενοικια σε τέτοια εποχη που ο μεσος εργαζομενος παιρνει 1000-1200 το πολύ; και πολλα παιζει να λέω. Δεν παιζουν αυτά. Εμενα οποιος μου έκανε τέτοια προταση θα καταλαβαινα οτι δεν τον ενδιαφέρει κανενας αλλος μονο η τσέπη του. Ε νταξει ρε φιλε δε πάει ετσι ομως. Εγω τωρα πρεπει να κάνω σερβις στο αμάξι.... 150 ευρω μου ζητάνε έξτρα. + ασφαλεια 85 -> 240 ευρω περιπου έξτρα λεφτα.

Οι εργοδοτες δεν δινουν... οι ιδιοκτητες δεν κατεβάζουν... η αντιπροσωπεια λέει "θα σου βάλω καλα υλικα" ε δε πα να πνιγουνε ολοι στη τελικη θα κοιτάξουμε και εμεις τη πάρτη μας. Οχι αγροτης ακομη και σκουπιδιάρης πηγαινα επαρχία. Αι στο καλο επιτέλους. Εδω σκέφτομαι να ξενοικιάσω το σπιτι που νοικιάζω τωρα με 260 γιατι βρηκα αλλου με 250 ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ θερμανση- ΔΕΗ - Ιντερνετ.... θα γλιτωσω μανι μανι ενα 200αρι εξτρα το μηνα απλα το κακο ειναι οτι Ιουλιο-Αυγουστο σε βγάζει γιατι το εκμεταλευεται τουριστικά. 

πραγματικα αν το σκεφτεις καταλαβαινεις πως σκεφτεται η κοινωνια... ο αλλος εχει περιουσια που έτυχε να την κληρονομησει την εκμεταλλευεται , και κάθεται και εσυ που δουλευεις και προσφέρεις στο κοινωνικο σύνολο , πρέπει να του δινεις και το 50% του μισθου σου. Θα καλοπερνάει αυτος και εσυ θα ζοριζεσαι καθε μηνα να τα φέρεις βολτα. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Eκει αλλάζει το πράγμα. Και λιγα το δίνεις!!! :P 

Μια χαρά το δινει και ειναι σιγουρο πως θα τα παιρνει. Εγω αμα έβρισκα μονοκατοικια σε καμια φιλαδέλφεια με 300-350 ευρώ θα την έκλεινα για μια 3ετια εννοειται. Κάθε μηνα πληρωμή στην ώρα της. Και εγγυηση οτι το σπιτι θα παραδοθει οπως δόθηκε. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Άσχετα απο αυτα εγω πάνω απο 400 ευρω το μήνα σε σπιτι δε δινω. Τέλος το θεωρω κλεψιά. Αν ειναι έτσι ο άλλος βρηκε μια περιουσια και τη νοικιάζει 600 ευρω το μηνα 3 διαμερισματα και βγάζει 1800 ευρω και κάθεται ή ενα διαμερισμα 600 ευρω + επιδομα ανεργου ή κανα αλλο φανταστικο επιδομα θα βγάζει κανα 1000αρικο στο φτερο και θα ξυπνάει καθε μερα στις 12 χαχα !!! Να γράφει στο ινσομνια ή αλλου ιστοριες. Ε οχι ρε φιλε. Να πάνε να δουλέψουν! 

Δηλαδη θές να μας πεις οτι αυτη τη περιοδο ένας 35αρης με 5 χρονια προυπηρεσια θα πάρει 1500 ευρω; 

1000αρικακι και θα ειναι απικο 12 ωρες την ημέρα. Στο 2020 ειμαστε οχι στο 2004. Το 70% των νεων παιρνει μισθο κάτω απο 1000 ευρώ. Αλλα ο ελληναρας συνεχιζει να δινει σπιτι με 500 ευρω το μήνα. Αν μετά δεν εχει να πάρει λεφτά τρεχει και στα δικαστηρια να παριστάνει τον αδικημενο. 

600 ευρω για να ειμαι πάνω στον άλλον... η θάλασσα που ειναι; το καλοκαιρι; πλεον 1000 φορές επαρχια. Βρισκεις ενα καλο μέρος και ανοιγεις και μια επιχειρηση. Η Αθηνα πάει τελειωσε. Ολοι εκει μαζευτηκαν. Σου σπάνε τα νευρα και καθε μερα στους δρομους 2 ωρες να φτάσεις στη δουλειά... να παρκαρεις δεν έχεις. Αντε γειαααα !

Πωλητής φερμακευτικων / συμπληρωματων / καλυντικων καθαριζουν με την προμηθεια 2000 το μηνα!!!! πραγματικα που ζεις;;;;

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Eκει αλλάζει το πράγμα. Και λιγα το δίνεις!!! :P 

1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε

Μια χαρά το δινει και ειναι σιγουρο πως θα τα παιρνει. Εγω αμα έβρισκα μονοκατοικια σε καμια φιλαδέλφεια με 300-350 ευρώ θα την έκλεινα εννοειται. Κάθε μηνα πληρωμή στην ώρα της. Και εγγυηση οτι το σπιτι θα παραδοθει οπως δόθηκε. 

Δεν ξερω ΑΝ θα το κανω και ΠΟΤΕ, για να το φτιαξω το σπιτι θελω ενα 10αρικο στο νερο οποτε ας ασχοληθω πρωτα και ολα θα γινουν μετα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε

Πωλητής φερμακευτικων / συμπληρωματων / καλυντικων καθαριζουν με την προμηθεια 2000 το μηνα!!!! πραγματικα που ζεις;;;;

Πωλητης σε φαρμακειο δηλαδη καθαριζει 2000 ευρω το μήνα; τι εννοεις με τη προμηθεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Σωστός, η πλειονότητα των εργαζομένων αυτή τη στιγμή παίρνει τουλάχιστον 2.000 οπότε μπορούν να δίνουν τουλάχιστον 1,000 για ενοικίαση. Δε καταλαβαίνω την γκρίνια μερικών.

Επεξ/σία από Αντώνης Τ.
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε

Πωλητης σε φαρμακειο δηλαδη καθαριζει 2000 ευρω το μήνα; τι εννοεις με τη προμηθεια;

Πωλητες σε φαρμακευτικες εταιρειες, συμπληρωματων διατροφης, καλυντικων 1200 ευρω μεικτα ειναι ο μισθος και 800 με 1000 η προμηθεια (bonus) + αυτοκινητο + κινητο!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Δεν εννοει πωλητης σε καταστημα. Εννοει πωλητης ξερωγω της apivita που πηγαινει απο φαρμακειο σε φαρμακειο ή απο σπίτι σε σπίτι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Μην ασχολεισαι, πωλητης Herbalife η LR ειναι και κανει PR :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Που να πουλήσεις και χερμπαλαιφ να δεις τι βγάζεις.

έντιτ: Σαρκαστικό σχόλιο, χωρίς παρεξήγηση, δεν προμοτάρω.

Επεξ/σία από Αντώνης Τ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Το 30% των αυτοκινητων στην Αττική ειναι εταιρικα, σιγουρα δεν πληρωνονται με €1000 η τον βασκικο!!!!! τωρα εαν οταν εβρεχε μυαλα καποιοι κρατουσαν ομπρελα και σκεφτοντουσαν το δημοσιο και την λουφα.......αλλοι σκεφτονταν την καριερα!!!!! ποιος απο τους δουλεύει για τον βασικο και ποιος αγγιζει το 3000 χιλιαρο!

7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

πως καταλαβαινεις πραγματικα τον ασχετο!!!!!!!!! εαν μπεις σε φαρμακειο τότε θα καταλαβεις τι δουλειές υπαρχουν......βεβαια οταν εβρεχε μυαλα καποιοι κρατουσαν ομπρελα!!!!

Επεξ/σία από Dinos1973
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...