exydos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μου έχουν προτείνει το εξής Setup για γκειμινγκ υπολογιστη και χρειαζομαι την αποψη απο ατομα που ξερουν, και το budget ΜΑΧ μεχρι 1200 ! Όπως επίσης ψάχνω και μια οθόνη που δεν έχω βρεί ακόμη.Το χρειαζομαι για να παίζω παιχνίδια όπως GTA FiveM, Lol Η πρόταση είναι η εξης : 8600k i5 , GTX 1660 Ti, B360M, 550W trofodotiko, HyperX fury 16GB Kit , SSD - HHD - Kouti Random, HyperX cloud2, Motorspeed CK108, Razer Deathadder v2 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από exydos
stra777 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τα ίδια χρήματα η και λιγότερα φτιάχνεις καλύτερο pc από αυτό που σου έχουν προτείνει (αν και δεν αναφέρεις ακριβώς ποια κομμάτια σου έχουν προτείνει). στο budget ειναι μέσα η οθόνη και τα περιφερειακά (πληκτρολόγιο-ποντικι κλπ); Περίμενε τους γνώστες του "αθλήματος" να σου απαντήσουν . Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από stra777
exydos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μεσα στο μπατζετ ειναι ολα μαζι ναι και οθονη, πληκτρολογιο ακουστικα, ποντικι. Καλως θα περιμενω μια καλυτερη προταση
radiohead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, exydos είπε Μεσα στο μπατζετ ειναι ολα μαζι ναι και οθονη, πληκτρολογιο ακουστικα, ποντικι. Καλως θα περιμενω μια καλυτερη προταση Καλησπέρα. Το βιάζεσαι το PC η μπορείς να το καθυστερήσεις μέχρι χειμώνα; 1
niko13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Καθυστερησε το φιλε μου γιατι οτι gpu κι αν παρεις τωρα κριμα θα ειναι με το χορο που ανοιξε η nvidia😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα