Προς το περιεχόμενο

Office 2019

Jim skou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω τα office 2010 στον υπολογιστή μου. Πρόσφατα αγόρασα καινούργιο λάπτοπ και αποφάσισα να περάσω τα office στο λάπτοπ αφού τα είχα κάνει απεγκατασταση...αλλά δυστυχώς μου εμφανίζει ένδειξη ότι πληρω τους χρήστες. Ύστερα νομίζοντας ότι δεν έχω κάνει καλή απεγκατασταση έκανα επαναφορά του υπολογιστή και το πρόβλημα δεν έφυγε μου βγαίνει πάλι η ίδια ένδειξη. Υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει σωστά???

Δημοσ.

Το 2010 εχεις ή το 2019 που λες στον τιτλο? Για το μηνυμα, ποσταρε ενα screenshot που να φαινεται ακριβως τι λεει.

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τον ειρμό.

Είπες ότι αγόρασες νέο λάπτοπ και έβαλες το office (2010 φαντάζομαι) αφού το έκανες απεγκατάσταση. Δηλαδή; πως το έκανες απεγκατάσταση πριν το κάνεις εγκατάσταση; Μήπως εννοείς ότι έκανες απεγκατάσταση το προεγκατεστημένο office 365 που συνήθως υπάρχει στα 10άρια;

Τι εννοείς με το "μου εμφανίζει ένδειξη ότι πληρω τους χρήστες"; Πότε στο έβγαλε αυτό, πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση ή μετά; Το 2010 δεν είναι συνδρομητικό, ούτε multi user (αν δεν κάνω λάθος).

Δοκίμασες να το απεγκαταστήσεις με τις οδηγίες αυτές;

Δημοσ.

Στον παλιό μου υπολογιστή είχα τα office 2010 όταν πήρα λοιπόν καινούργιο λάπτοπ αποφάσισα να μεταφέρω τα office στο καινούργιο λάπτοπ. Έτσι λοιπόν έκανα απεγκατασταση τα office από το παλιό για να τα κάνω εγκατάσταση στο καινούργιο λάπτοπ. Όταν λοιπόν κάνω εγκατάσταση και περνάω και τους κωδικούς όλα εντάξει... Μετά πάει να κάνει ενεργοποίηση του προγράμματος και μου βγάζει ότι για τα συγκεκριμένα office έχω υπερβεί τους χρήστες. Το θέμα είναι ότι μετά από αυτό νόμιζα ότι δεν τα είχα κάνει καλή απεγκατασταση και έκανα στο παλιό το λάπτοπ φορμάτ για να έρθει πάλι στην εργοστασιακή του μορφή. Και εν τέλει μου βγάζει πάλι το ίδιο στο καινούργιο λάπτοπ. 

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο την ms τοτε να σου το φτιαξουν. Δεν θυμαμαι τα 2010 να "δενονται" με καποιο ms account οπως δενονται τα 2016/2019...

Δημοσ.

Αν η άδεια χρήσης στο παλιό λάπτοπ ήταν ΟΕΜ τότε δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις σε άλλο σύστημα. Αν ήταν retail τότε μπορείς. 

Όπως και να ΄χει, πάρε όπως είπε οπ jim τηλ στην ms hellas και ζήτα να απενεργοποιήσουν την άδεια από το παλιό σύστημα γιατί κάηκε και το πέταξες και να στην ενεργοποιήσουν στο νέο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που μου προσφέρατε. Θα επικοινωνήσω το γρηγορότερο δυνατόν με την MS HELLAS για να μου το φτιάξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...