basilis_k6 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Το απάντησε χωρίς να έχει καν σχέση με το ερώτημα μου. Είδε απλά το σύστημα μου και σκέφτηκε "για να του την πω" ουτε καν. χαλαρωσε... που να το δω το σύστημα σου δλδ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Αν καποιος μπορει να δωσει 3000 για να παιξει fornite οι νεες καρτες ειναι μονοδρομος Αυτός που τα έχει σκάσει για oled 8k οθόνη σίγουρα μπορεί να δώσει 3,4,5 ή και παραπάνω χιλιάρικα για να παίξει fortnite. Για τους υπόλοιπους όμως τώρα πλέον που δεν θες μια περιουσία για 2κ ή 4κ gaming μια χαρά θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
17N_Terrorist Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Σας προκαλώ να πάτε στις Αγγελίες των VGA... Για πολλά γέλια... 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, 17N_Terrorist είπε Σας προκαλώ να πάτε στις Αγγελίες των VGA... Για πολλά γέλια... Το μεγάλο πάρτυ θα γίνει στις αγγελίες των οθονών τώρα που θα τρέξουν όλοι να πάρουν 4k. 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 η 3070 φαινεται n καλή λύση στο οικονομικο και με επιδόσεις σουπέρ, συμφώνως άρθρου .Εαν είναι έτσι Τότε η προηγούμενη σειρά καταποντιζεται τιμολογιακά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και εγω τα ιδια ελεγα οτι μεταχειρες ΜΑΞ 500 θα πεσουν η 2080Ti Και λιγοτερο και με κοροιδευαν βεβαια με το δικιο τους,εκανε τεραστιο αλμα η NVIDIA στης επειδοσης απο γενια σε γενια,δυστηχως RTX 2XXX και 1080τι θα πεσουν αρκετα σε μεταχειρησμενα οτι και να κανεις και εγω εχασα λεφτα οπως ολοι μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Καμιά 3060 στα 250-300 θα παίξει ή εκεί θ'αλωνίσει η amd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ουτε καν. χαλαρωσε... που να το δω το σύστημα σου δλδ?! Τεσπα. Ας λήξει το θέμα εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, georgetsl είπε η 3070 φαινεται n καλή λύση στο οικονομικο και με επιδόσεις σουπέρ, συμφώνως άρθρου .Εαν είναι έτσι Τότε η προηγούμενη σειρά καταποντιζεται τιμολογιακά . η 3070 3080 μόνο με το φπα πάει 870ε. βάλε και λίγο μεταφορικά και κερδος πάμε έυκολα στα 950 χωρις να ειναι και καμια σοβαρη υλοποίηση. αν χτυπαει χιλιάρικο και οι 2080 πέσουν 100 ευρω τοτε δεν ειναι παράλογο να προτιμήσει καποιος μια 2080 super στα 700e. Ειναι σημαντική διαφορά χρημάτων. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από basilis_k6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ πήρα πρόσφατα μια 2080 super υποθέτοντας πως η νέα γενιά θα είναι ακόμα πιο ακριβή. Τα σημερινά νέα ήταν λάκτισμα στα αχαμνά αλλά τώρα όπως και να έχει θα την ευχαριστηθώ μέχρι να βγουν οι επόμενες super. Οι οποίες θα είναι η απάντηση στο big Navi 2. Στην τελική η προηγούμενη 1080 με κράτησε 4 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε τον πέτσινο, εμένα πάντως μου άλλαξε τα σχέδια. Εκεί που είχα απογοητευτεί με το pc hardware και την σχέση επιδόσεων/τιμής (θέλω 4κ/60) και έλεγα να κλάσω εντελώς το pc για κονσόλα(ες) τωρα θα πάω για 3080 (θα περιμένω βέβαια και Λίζα μπας και κάνει και αυτή την έκπληξη). 500-600 που θα έδινα για ps5 θα τα δώσω για κάρτα και κατούρημα στις κονσόλες πριν κάν κυκλοφορήσουν, enjoy your 30 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, playfsx είπε Με την 3070 στα 500$ να φλερτάρει σε επίδοσης την 2080ti επιτέλους θα πέσουν η τιμές! Φοβερό άλμα έκανε πάλι η nvidia! Δεν νομιζουν να πεφτουν ειδη ενας την εχει 1100 ευρω μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Αν ισχύουν όλα αυτά πιστεύω για 1080/1440 vfm η 3070. Πολύ καλή κίνηση η πράσινη ξαναλέω σύμφωνα με τις φήμες αλλά και τιμολογιακη πολιτική καλύτερα από την 2***σειρά . Αναμένουμε απάντηση της amd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus8511q Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Δεν νομιζουν να πεφτουν ειδη ενας την εχει 1100 ευρω μεσα περιμενε λιγακι και θα εχουμε πανηγυρια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NOODLE είπε Αν ισχύουν όλα αυτά πιστεύω για 1080/1440 vfm η 3070. Πολύ καλή κίνηση η πράσινη ξαναλέω σύμφωνα με τις φήμες αλλά και τιμολογιακη πολιτική καλύτερα από την 2***σειρά . Αναμένουμε απάντηση της amd Για 1080p το βλεπω δυσκολο ανετα και 4Κ εδω που 2080τι στο 4κ παιζει οτι υπαρχει 4κ60 τι λεμε τωρα δεν ειναι φημες ειδη σημερα εγινε και η παρουσιαση λεγοντας η 2070 γρηγοροτερη απο 2080τι Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από panakos_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα