Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Σύμφωνα ΜΟΝΟ με τα TFLOPS η RTX 3060 οταν ανακοινωθει να εχει ιδια αποδοση στα games οσο μια RTX 2080ti στα 350-399€. και Ισως mid range RTX/GTX 3050??? αποδοση RTX 2080 στα 250-300€ Good Job Nvidia και ειμαι AMDακιας 1
busellatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπερβολες να συγκρινετε playstaion με τα γομαρια 3070-3090 .Αλλη κατηγορια τιμης. 2200 ευρω playstation με 500 watt καταναλώση δεν θα υπαρξει ποτε. Λυπησου τα παιδακια , μετα θα ζητανε και 3990Χ 64/128 για cpu 🤪. Που αν το σκεφτεις 450 ευρω κονσολα κομπλε με 150 watt και 11 teraflop ποιο vfm ειναι σε σχεση με την 3090 ...και ιδιο μεγεθος 😄 Ανεβασε πολυ τον πηχη στον ιδιο της τον εαυτο και κατεστρεψε την 2080 σειρα (και αυτους που εσκασαν τα 1000ευρα ). Οι τιμες στον θεο σε σχεση με τον ανταγωνισμο και ειναι λογικο μεχρι να βγει κατι αντιστοιχο. Περιμενουμε την AMD να βγαλει με 1700 ευρω καρτα γραφικων που θα πιανει 4-5 slots και θα βγαζει φλογες και σπινθηρες απο πισω. Η δυο τετοιες μαζι στα 3400 ευρω και τροφοδοτικο 1200 watt των 400 ευρω να τις αντεχει και να τις προστατευει να οδηγουν ενα 8κ monitor των 1500 ευρω.... δηλαδη οσοι πηραν τον 3990Χ 64/128 θα παρουν και την 3090 (τυχαιο τα ονοματα τους ειναι κοντα 🤣) Επισης η AMD εμεινε πισω και πρεπει να παει την 5700ΧΤ στα 220 ευρω αν θελει πωλησεις.😉 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από busellatos 1
kurkosdr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Darthrevan7 είπε Καημένοι console plebs , χαίρονταν τόσο καιρό για νίκες υπέρ του pc και τα σχετικά . Καημένοι console plebs που έχουν ένα περισσευούμενο νεφρό να τους βαραίνει και που δεν πλήρωσαν πριν λίγους μήνες τα κέρατα τους για μια Turing κάρτα που πλέον αξίζει τα μισα 6
GreekLegend2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Βρωμάτε φτώχια εσείς οι console players. Εμείς οι hardcore pc gamers έχουμε λεφτά να στάξουμε για τις νέες rtx. 🤫😎 2 1
rofl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Ε βάλε ένα 24% φαπα.καταστημα , διαθεσιμότητα, υλοποίηση καλή aib κτλ. Σε ευρώ αν όχι 700 ,650-670€ στανταρακι 499$=499€(το έχουμε κάνει φλατ Ευρώπη την ισοτιμία) είναι η τιμή έναρξης χωρίς φόρους κτλ. τοσο ειναι η τελικη τιμη πωλησης για founders γερμανια λεμε. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Η κακομοιρια του μεσου Ελληνα που τα μισα σχολια ασχολουνται με το τι θα κανουν οι χρηστες των καρτων Turing τωρα και πως θα τις πουλησουν δεν εχει προηγουμενο.. Πρωτον ολοι αυτοι επαιζαν μηνες οταν εσεις δεν παιζατε με αυτες και δευτερον οι χρηστες που αναβαθμιζουν καθε γενια και τα σκανε θα τα σκασουν και στην επομενη. Ειδικα αυτοι που περνουν ultra high end καρτες.. Μιρλα οταν δεν εχουμε και κραξιμο και μνησικακια και κουτοπονηρια για τον διπλανο για το πως θα πουλησει τωρα την καρτα του. Τι να πω παμε παρακατω.. Ελπιζω τουλαχιστον να υπαρχουν και καποια (ειμαι σιγουρος ελαχιστα) σχολια για χαβαλε και να μην ειναι ολα κακοπροαιρετα.. Εγω παντως ειμαι αυτος στην φωτογραφια.. Οσονουπω λογικα αν τα νουμερα επαληθευτουν .. Παρα πολλα χρονια ειχαμε να δουμε τετοια αυξηση επιδοσεων σε μια σειρα Nvidia. Για την ακριβεια στο high end απο την 8800GTX τοσο μεγαλη αυξηση επιδοσεων και σε συνολικη σειρα δεν μπορω να θυμηθω κατι παρομοιο με βαση τα θεωρητικα νουμερα. 1080ti ειναι 70% πανω απο 980ti. Εγραψα εδω τι συνεβη οσο πιο κατανοητα γινοταν 4 ώρες πριν, akefaloskavalaris είπε Εντυπωσιακές επιδόσεις, οι τιμές όμως δεν σας φαίνονται ανησυχητικές; Όταν βγάζει το πιο φτηνό μοντέλο στα 500$ (δηλαδή 600+$ μόλις βγει) Πριν μερικά χρόνια η ναυαρχίδα της Nvidia η GTX980ti είχε τιμή κυκλοφορίας 550$. Τώρα η φτηνότερη που ανακοινώνει έχει τιμή 500$! Επίσης, από άποψη σχέσης απόδοσης - τιμής, μας παρουσιάζει την 3070 στα 500$, την 3080 στα 700$ και την 3090 στα 900$;;; ΛΑΘΟΣ! Την 3090 την έχει 1500$ !!! Like WTF? Και εδώ το σχόλιό μου έρχεται να γίνει καθαρά κοινωνικό. Πως ο δυτικός άνθρωπος έχει καταντήσει να ετεροκαθορίζεται τόσο πολύ από τα υλικά αγαθά που κατέχει, που θα πληρώσει υπερπολλαπλάσια χρήματα από την πραγματική - λειτουργική τους αξία για να "έχει το καλύτερο" και να αντλεί αξία από αυτό. Έτσι εταιρείες σαν την Apple και καταναλωτικές πρακτικές σαν αυτήν εδώ της Nvidia όχι μόνο επιβιώνουν, αλλά και επιβραβεύονται. Κρίμα. Υ.Γ. Το διόρθωσα βάσει παρατήρησης, το επιχείρημα στέκει. Και ακόμα και όταν κυκλοφορήσει η 3060, πάλι οι τιμές είναι ανησυχητικές. Παντα θα υπαρχουν αυτοι που βγαζουν τη μερα 500-1000 ευρω για να μην πω πολλα παραπανω οποτε θα βγαινουν και αναλογα προιοντα. Δεν με χαλαει ο καθενας ζυγιζει το budget του και παει εκει που θελει. Εγω ειμαι στα 500-600 ευρω max για gpu. Καποιος αλλος εχει ταβανι τα 800 αλλος τα 1000 αλλος τα 200. Δεν πρεπει να ενοχλει κανεναν ολο αυτο. Γιατι δεν υπαρχουν κινηταρες με 200 ευρω(p40 lite)? Καποτε ασχολιομουν με τα πανακριβα προιοντα μεχρι που καταλαβα οτι δεν εχει νοημα ας κοιταμε το budget που εχουμε ο καθενας και βλεπουμε τι μπορουμε να παρουμε με αυτο. 4 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε 2660 για μας τους Πλεμπαιους ποτε θα βγει! Φλεβάρη? Ιανουαριο συνηθως ερχετε η 060 σειρα και λιγο αργοτερα οι 26xx οπως προπερσι.
evkar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και το πρώτο mini review εδώ https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-hands-on-with-nvidia-rtx-3080 . Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι , αλλά αν αληθεύουν τα νούμερα ,μιλάμε για μεγάλες διαφορές και συντριβή των καρτών της προηγούμενης γενιάς. Κρίμα για όσους έσκασαν ένα σωρό λεφτά ,και βλέπουν τόσο γρήγορη απαξίωση των καρτών τους. Που να βγουν και οι 3060 στα 300 ή και πιο κάτω ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Γίνεται ένας χαμουλης στις αγγελίες και όλος ο κόσμος πουλάει rtx στο insomnia, μερικοί 700+ ευρώ, άλλοι ζητάνε rtx 2080ti 250 η 300, δεν κατηγορώ κανέναν αλλα ο καθενας το συμφέρον του πραγματικα, κανένας ρεαλισμός...Μια rtx 2080ti θα την έδινα 400 ας πούμε max 500 και παλι πολλα μου φαίνονται τα 500 με γνώμονα ότι με αλλα 200 ευρω θα παρω μια καλύτερη κάρτα γραφικών 3070, στην Ελλάδα πάντα γιατι δεν πρόκειται να κάνει 500 ευρω εδώ αλλα 700. Για να μην παρεξηγηθώ δεν κρίνω κανέναν ο καθενας οτι θελει πουλάει και σε οποια τιμή θελει και επισης ο καθενας οτι θελει ζητάει σε οποια τιμή θέλει, απλα λίγη λογικη δεν βλάπτει.
giannis3190 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Rtx 2080 ti έχω και εγώ και δε μπορώ να καταλάβω όλη αυτή τη τρέλα με τις μεταπωλήσεις .....υπέρκαρτα είναι παίζει τα πάντα σε 4κ ultra γραφικά εκτός απ το Red dead redemption 2 που και αυτό είναι πάνω από 45+ Fps ....σε 2 χρόνια θα βγάλουν RTX 4000 κλπ....όποτε προσπέραση για εμενα ( Μακάρι να τις πουλήσουν σε καλές τιμές μη χάσουν και λεφτά ) 1 1
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, panakos_thess είπε Για 1080p το βλεπω δυσκολο ανετα και 4Κ εδω που 2080τι στο 4κ παιζει οτι υπαρχει 4κ60 τι λεμε τωρα δεν ειναι φημες ειδη σημερα εγινε και η παρουσιαση λεγοντας η 2070 γρηγοροτερη απο 2080τι Τι παιζει η 2080ti? Και ναι προφανως μπορεις να πιασεις παραπανω με χαμηλοτερα settings αλλα το ιδιο μπορεις να κανεις με ολες τις καρτες για αυτο παντα τα benchmarks ειναι στα τερματα Red Dead Redemption 2 Horizon Zero Dawn Deus Ex Mankind Divided Ghost Recon Breakpoint Metro Exodus Control 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε msrp δεν ειναι χωρις φπα?! 400 δολλαρια ειναι 418 ευρω. Βαλε και το φπα και παμε 499. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ryzen 9 μαζί 3070 νομίζω θα είναι πολύ καλή επιλογή για "οικονομικό" gaming
manthos_27 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι πάθανε όλοι στις αγγελίες και πουλάνε τις κάρτες τους μύγα τους τσίμπησε 😂😂😂 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από manthos_27
Herald Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Antropov είπε Κονσόλα θα πάρεις.με 5-6 κατοσταρικα. Το pc θα σου κοστίσει πάνω από 1700 και βάλε Μη σου πω και 3000. Υγ1. Ένα pc με 3060 που θα κοστίζει 350 περίπου δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 750 ευρώ. Βέβαια δεν έχει νόημα να μιλάμε για καινούργιο PC, ο pc gamer έχει ήδη pc, απλά αναβαθμίζει μια κάρτα γραφικών με 350 ευρώ.
ChrisAttart Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τελείωσα το keynote .... ΑΥΤΗ ΤΗΝ NVIDIA ΘΕΛΟΥΜΕ !!! Μερικές σκέψεις χωρίς ιδιαίτερη σειρά .. 3070 πάνω από την 2080ti όπως δλδ όλοι θέλαμε και έπρεπε να ειναι η 2070 στην 1080ti ... Τιμουλα καλουτσικη και απολύτως λογική για τις inflated τιμές της εποχής 3080 το current flagship της εταιρίας όπως ήταν κάποτε η 1080 πριν βγει η 1080ti . 2 φορές πιο δυνατή από 2080 , κάτι που δεν κατάφερε ποτέ η 2080 στην 1080 ωραίο generational leap . Τιμουλα πάλι λογική 3090 .... Πάλι ευχαριστημένος είμαι ... Η 3090 είναι κάρτα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Titan , αυτή αντικατέστησε στο lineup , δεν αντικαθιστά την 2080ti (για εκεί θα δούμε στάνταρ 3080ti ) . Απλά άνοιξε τον δρόμο και στους συνεργάτες της να βγάλουν κάρτες όχι μόνο in-house . Απλά μην μπερδεύεστε με αυτό και την βάζετε σε σύγκριση με την 2080ti . Τιμουλα για Titan κάρτα είναι μια χαρά , 1200 έκανε η Pascal Titan και 2500+ η Titan RTX .... Btw πανέξυπνο που γύρισαν τη σειρά Titan σε φυσιολογικά για τη σειρά επίπεδα τιμής , και της πάτησαν και μια μετονομασια σε 3090 και όχι φάση Titan Ampere ... Έτσι ο κόσμος που ,η ίδια ξέρει (από τις πωλήσεις της 2080ti), ότι θα τα εσκαγε τα 1300+ αλλά όχι τα 2500+ , θα το κάνει πολύ πιο εύκολα το βήμα αλλά ταυτόχρονα και όσοι λέγαμε ότι είναι πάρα πολλά τα 1400+ ευρώ για gaming flagship gpu, μπορούμε να πούμε ότι "νταξ , το flagship είναι η 3080 , η 3090 είναι Titan ) Και όσο αναφορά τις τεχνολογίες που έρχονται μαζί , RTX , DLSS κλπ.... έχω να πω ότι η Nvidia ευχαριστεί τους κατόχους 2000series για το beta testing Γενικά βλέπω ότι έφερε το lineup σε στυλ Pascal με λίγο παραπάνω τιμή στις αντίστοιχες κατηγορίες καρτών . Με αντίστοιχα κέρδη σε επιδόσεις όπως είχε η σειρά 1000 στην σειρά 900 ... Είναι λες και βλεπω ένα πιο σύγχρονο Pascal (1000series) launch Και το λάτρεψα .... κάτι το οποίο δεν έγινε σε καμμιά περίπτωση στο 2000series keynote/launch ... Αυτά ... Edit : θεωρία συνομωσίας > έχει κρατήσει την 3080ti στην άκρη μέχρι να βγει το big Navi , ώστε να απαντήσει με κάρτα όπως ήταν η 1080ti με την Titan Xp φάση τραγικά πιο φθηνή αλλά πολύ κοντά σε επιδόσεις και παθαίνουμε όλοι εγκεφαλικό
DVaderLa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Η κακομοιρια του μεσου Ελληνα που τα μισα σχολια ασχολουνται με το τι θα κανουν οι χρηστες των καρτων Turing τωρα και πως θα τις πουλησουν δεν εχει προηγουμενο.. Πρωτον ολοι αυτοι επαιζαν μηνες οταν εσεις δεν παιζατε με αυτες και δευτερον οι χρηστες που αναβαθμιζουν καθε γενια και τα σκανε θα τα σκασουν και στην επομενη. Ειδικα αυτοι που περνουν ultra high end καρτες.. Μιρλα οταν δεν εχουμε και κραξιμο και μνησικακια και κουτοπονηρια για τον διπλανο για το πως θα πουλησει τωρα την καρτα του. Τι να πω παμε παρακατω.. Ελπιζω τουλαχιστον να υπαρχουν και καποια (ειμαι σιγουρος ελαχιστα) σχολια για χαβαλε και να μην ειναι ολα κακοπροαιρετα.. Εγω παντως ειμαι αυτος στην φωτογραφια.. Οσονουπω λογικα αν τα νουμερα επαληθευτουν .. Παρα πολλα χρονια ειχαμε να δουμε τετοια αυξηση επιδοσεων σε μια σειρα Nvidia. Για την ακριβεια στο high end απο την 8800GTX τοσο μεγαλη αυξηση επιδοσεων και σε συνολικη σειρα δεν μπορω να θυμηθω κατι παρομοιο με βαση τα θεωρητικα νουμερα. Για 3090 δε θα παω εγώ, πιο πιθανό για 3080. Το θέμα είναι ομως και τι επεξεργαστή θες για να μην την κανεις bottleneck... Κατι μου λέει οτι οι 6 πυρήνες του 8700Κ δε θα φτάνουν πια, και θα θες 8 και πάνω. Και τελικά θα πάμε σε συστήματα φούρνους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα