Lenattack Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Σήμερα έκανα format το σκληρό μου και εγκατέστησα ξανά τα XP... Μέχρι εδώ όλα καλά.... Όταν όμως πήγα να ανοίξω τα έγγραφά μου από τον 2ο σκληρό μου σηνειδητοποίησα ότι δεν είχα απενεργοποιήσει την ιδιωτική προβολή.... Τώρα μπορώ να κάνω κάτι; Εκεί μέσα είναι τα πάντα.... Σας ικετεύω πεστε μου ότι διορθώνεται το κακό.... Ευχαριστώ Ελένη......
gv Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 ti einai i "ιδιωτική προβολή" 9a trela9oume me autous tous ellinikous orous !!!
Lenattack Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μάλλον δεν το έθεσα σωστά... Υπήρχαν 2 users στον Υπολογιστή.... Και οπότε τον δικό μου φάκελο δεν επιτρεπόταν να το δει ο άλλος user... Τώρα όμως που κατάργησα τους 2 παλιούς users και έχω έναν νέο δεν έχω πρόσβαση.... Δεν έχω κάνει partitions απλα έχω 2 σκληρούς... στον ένα λειτουργικό και προγράμματα και στον άλλο έγγραφα.... Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει είναι ανάγκη...
Dreamchaser Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Αν καταλαβα καλα το προβλημα σου ειναι παρομοιο με ενα που ειχα αντιμετωπισει παλιοτερα.Δες εδω, μπορει να βοηθησει: http://www.pctech.gr/viewthread.php?tid=11078
Lenattack Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Σ' ευχαριστώ πολύ.... Έχω πάλι τα έγγραφά μου.... Και πάλι ευχαριστώ... Φιλάκια Ελένη ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.