Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.... 

Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα p40 pro 

Προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Google services με διάφορους τρόπους που είδα στο YouTube αλλά δυστυχώς τίποτα... Όλα τα βίντεο που είδα είναι προ 3 ή 4 μηνών... Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό! Υπάρχει κανείς που να τα έχει βάλει τώρα στα κοντά...! Αν δεν τα καταφέρουμε πάει προς πώληση δυστυχώς 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, dimitrispantos87 είπε

Καλησπέρα σας.... 

Προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Google services με διάφορους τρόπους που είδα στο YouTube αλλά δυστυχώς τίποτα... Όλα τα βίντεο που είδα είναι προ 3 ή 4 μηνών... Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό! Υπάρχει κανείς που να τα έχει βάλει τώρα στα κοντά...! Αν δεν τα καταφέρουμε πάει προς πώληση δυστυχώς 

Συγγνώμη που το λέω αλλά αφού ήξερες φίλε μου ότι δεν έχει Google services γιατί το πήρες;  λογικό είναι όλες αυτές οι πατέντες που αναφέρει ο ένας κι ο άλλος να σταματήσουν να δουλεύουν μετά από λίγο ή  να μην δουλεύουν σωστά εξ αρχής...

Δημοσ.

Δοκίμασε και το apkpure App, είναι ένα εναλλακτικό store απ' ό,τι κατάλαβα εφάμιλλο του PlayStore. Γενικά δες και τα σχόλια κ ερωτήσεις κατόχων στο skroutz.

Δημοσ.

Όταν πας και αγοράζεις τηλέφωνο χωρίς Google services τι περιμένεις; ότι και να κάνεις σωστά Google services δεν θα έχεις, μπαλώματα είναι. 

Το αποδέχεσαι και δουλεύεις χωρίς Google με άλλα store ή αν σου είναι απαραίτητα το πουλάς και αγοράζεις άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chios είπε

Όταν πας και αγοράζεις τηλέφωνο χωρίς Google services τι περιμένεις; ότι και να κάνεις σωστά Google services δεν θα έχεις, μπαλώματα είναι. 

Το αποδέχεσαι και δουλεύεις χωρίς Google με άλλα store ή αν σου είναι απαραίτητα το πουλάς και αγοράζεις άλλο. 

Έχεις δίκιο ! Ηταν λάθος μου και επειδή δεν ειμαι και ο σούπερ σχετικός είχα δει βίντεο στο Youtube και έδειχνε εύκολο ! μπορεί για κάποιον άλλον να είναι φυσικά ! οποτε παμε για πωληση ... κριμα και ειναι φοβερη συσκευη  

1 ώρα πριν, koutsis είπε

Συγγνώμη που το λέω αλλά αφού ήξερες φίλε μου ότι δεν έχει Google services γιατί το πήρες;  λογικό είναι όλες αυτές οι πατέντες που αναφέρει ο ένας κι ο άλλος να σταματήσουν να δουλεύουν μετά από λίγο ή  να μην δουλεύουν σωστά εξ αρχής...

εχεις δικιο ! λάθος αγορα !!! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jimphotographygr είπε

Έχεις δίκιο ! Ηταν λάθος μου και επειδή δεν ειμαι και ο σούπερ σχετικός είχα δει βίντεο στο Youtube και έδειχνε εύκολο ! μπορεί για κάποιον άλλον να είναι φυσικά ! οποτε παμε για πωληση ... κριμα και ειναι φοβερη συσκευη  

εχεις δικιο ! λάθος αγορα !!! 

Εγώ θα έλεγα αφού σου αρέσει η συσκευή δώσε μια ευκαιρία μήπως και συνηθίσεις χωρίς τη Google. Τόσα λεφτά έδωσες...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimitrispantos87 είπε

Και εγώ τέτοιος είμαι!! Από p30 pro έφυγα και πήγα εκεί!! 

Βοηθα τότε το παλικάρι, ξέρεις πως να βάλεις Google services?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dimitrispantos87 είπε

Καλησπέρα σας.... 

Απ όσο ξερω δεν εγκαθιστας ολο το google store. Απλα με εμεσο τροπο μεσω τριτων εφαρμογων εγκαθιστάς συγκεκριμενες εφαρμογες που δεν μπορεις να βρεις στο AppStore της Huawei.

Εσυ ποια εφαρμογη σου λειπει απο το Huawei Store και χρειαζεσαι να εγκαταστησεις?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...