red1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 thanks Ful αλλά δεν έχω λογαριασμό στο myphone.gr
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, red1 είπε thanks Ful αλλά δεν έχω λογαριασμό στο myphone.gr Δεν χρειαζεται να φτιαξεις,μπορεις απλα να παρακολουθεις το εκει θεμα και αυτα που γραφονται.
dimitris1090t Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με πήραν σήμερα τηλέφωνο απο την courier να παραλάβω την παραγγελία αλλά επειδή το καθυστέρησαν πολύ δεν το χρειάζομαι πλέον. Είναι η συσκευή με το μπλέ χρώμα. Αν ένδιαφέρεται κανείς απο Βόλο ή κάπου κοντά στον Βόλο για να έρθει να παραλάβει ας μου στείλει μήνυμα να του στείλω τα στοιχεία . Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από dimitris1090t
babyonboard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dimitris1090t είπε Με πήραν σήμερα τηλέφωνο απο την courier να παραλάβω την παραγγελία αλλά επειδή το καθυστέρησαν πολύ δεν το χρειάζομαι πλέον. Είναι η συσκευή με το μπλέ χρώμα. Αν ένδιαφέρεται κανείς απο Βόλο ή κάπου κοντά στον Βόλο για να έρθει να παραλάβει ας μου στείλει μήνυμα να του στείλω τα στοιχεία . Δε το ποσταρες το πρωί... Μόλις ήρθε ο κουμπάρος μου από κει και γω έφυγα χθες. Δε με θέλει. Καρμικο. Πάω αύριο να φτιάξω το δικό μου Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από babyonboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα