Προς το περιεχόμενο

OnePlus Nord 8GB/128GB 362 Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Επειδή το περιμένω από Κώτσο, ήθελα να σε ρωτήσω:

α) για τα notification που λες δεν έχει AOD η οθόνη; για αναπάντητες, sms, gmail, viber, messenger κλπ;;;

β) ακουστικά δεν έχει η συσκευασία, σωστά; link από το ανταπτοράκι που αγόρασες από amazon;

Αν υπολογίσεις την τιμή που έχει τώρα το nord (449 ευρώ), συμφωνώ! Αλλά στην τιμή που το πήραν κάποιοι από Κώτσο (362 ευρώ ή 290 ευρώ με τιμολόγιο) η διαφορά των 50 ευρώ (ή 110 ευρώ, ανάλογα) είναι σημαντική

Καλησπέρα Samsung ;) 
A) Αways on display...για κάποιον λόγο (oxygen OS ? Oneplus ?), μονο αν σηκώσεις την συσκευή/πατήσεις οθονη ενεργοποιείται, κοινώς, δεν είναι πάντα "on" :D 
To 'κανονικό" ΑOD θα το λάβουμε με το Android 11.

Για να σου απαντήσω όμως, ναι, τα νοτιφιΚέϊσιο εμφανίζονται κανονικά στην  "always on" οθόνη, αυτό που ανέφερα εχει να κάνει συγκεκριμένα με το Gmail oπου εκει μερικές φορές δεν έρχονται παρα μόνο αμα κάνεις tap/ξυπνήσεις την οθόνη.

Β) Η συσκευασία φίλε περιέχει manual, φορτιστή, καλώδιο, θήκη (μια χαρά είναι), αυτοκόλλητα και το παπαράκι για να ανοίξεις την θύρα SIM, δυστυχώς, ουτε ακουστικά, ούτε αντάπτορας (λογικό ίσως σ'αυτη την τιμή).
κατόπιν αρκετού ψαξίματος (βάση κριτικών) κατέληξα σ'αυτόν εδώ : https://www.amazon.es/gp/product/B085KWWRWV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Έχει DAC 32bit ενσωματωμένο και λειτουργεί με τα πάντα, οι δε κριτικές του ειναι πολύ καλές και απο ηχο ειναι καλό κρίνοντας απο review στο youtube.
Λίγο ακριβό καθώς ειναι Κινεζιά (ο πωλητης στο Amazon ειναι επίσης απο Κίνα) αλλά. απο το να δοκιμάσω 2-3 άχρηστα και να τα πετάξω με τη μία είπα να δοκιμάσω κάτι "καλό".

Επισης, επειδή η διαθεσιμότητα και η τιμή των επίσημων oneplus (sandstone) θηκών είναι αλλού για αλλού, η Hybrid της Spigen (στα 10+€) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.
Δεν πρόλαβα να παραγγείλω την επίσημη sandstone θήκη απο Κώτσο (στη τιμή των 15€) και τώρα έχει εξαφανιστεί - και 25€ γιούρια για ενα κομμάτι πλαστικό δεν τα δίνω (skroutz), οπότε και...Spigen ultra hybrid : https://www.amazon.es/gp/product/B083G84HMW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Tα παρήγγειλα και τα 2 και τα περιμένω ;)

Σχετικά με το τελευταίο που αναφέρεις, δε διαφωνώ πουθενά και σε τίποτα φίλος, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο τη σχέση τιμής- απόδοσης, ελπίζω όμως μη φάω κανα' ξενέρωμα με burn-in λόγω amoled στο μέλλον (στο reddit εχει αρκετές περιπτώσεις για oneplus).
Ελπίζω να σε κάλυψα

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, red1 είπε

Παρέλαβα 3 μέρες μετά την παραγγελία του στα 362€ και εγώ...
Το δουλεύω εδω και 5-6 μέρες και :

Το γκρι πήρες ; Πιστεύω ότι δε εχει aod λόγω amoled , για notification led έχει καποια βιντεακια youtube ... 

Εγω τ περιμενω σε μπλε 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Επειδή το περιμένω από Κώτσο, ήθελα να σε ρωτήσω:

α) για τα notification που λες δεν έχει AOD η οθόνη; για αναπάντητες, sms, gmail, viber, messenger κλπ;;;

β) ακουστικά δεν έχει η συσκευασία, σωστά; link από το ανταπτοράκι που αγόρασες από amazon;

Αν υπολογίσεις την τιμή που έχει τώρα το nord (449 ευρώ), συμφωνώ! Αλλά στην τιμή που το πήραν κάποιοι από Κώτσο (362 ευρώ ή 290 ευρώ με τιμολόγιο) η διαφορά των 50 ευρώ (ή 110 ευρώ, ανάλογα) είναι σημαντική

το μόνο που βλέπω ανώτερο σε ξερά specs είναι η οθόνη στο nord  λόγω hz. Tώρα βέβαια αν δεν το πίασεις στο χέρι σου και αν δεν χρησιμοποιήσεις και το software ότι και να πεις.... ψηφίζω samsung λόγω ανώτερου hardware και λόγω του ότι το one ui είναι πολύ καλό. One plus δεν είχα ποτέ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη όσον αφορά το software

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, terry308 είπε

Το γκρι πήρες ; Πιστεύω ότι δε εχει aod λόγω amoled , για notification led έχει καποια βιντεακια youtube ... 

Εγω τ περιμενω σε μπλε 

Γκρι φίλε Terry ;) 
Mα...ακριβώς επειδή έχει amoled θα έπρεπε να εχει (κανονικό) AOD :D 
Τα διάφορα app για notifications...ναι μεν πανέμορφα αλλά...ξεζουμίζουν τη μπαταρία φίλε, γι'αυτό δεν έβαλα τίποτα, υπομονή μέχρι το android 11 !

• Like 1
Δημοσ.

Για τη δικιά μου παραγγελία που έγινε 2/9 ακόμα τίποτα! Πήγα και στο mall να το δω από κοντά και μου είπαν ότι είχαν πουλήσει και το εκθεσιακό🤔🥰🥰🥰

Ελπίζω τουλάχιστον να μην το συσκευασαν και να το έστειλαν σε καμια προπαραγγελια... 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Για τη δικιά μου παραγγελία που έγινε 2/9 ακόμα τίποτα! Πήγα και στο mall να το δω από κοντά και μου είπαν ότι είχαν πουλήσει και το εκθεσιακό🤔🥰🥰🥰

Ελπίζω τουλάχιστον να μην το συσκευασαν και να το έστειλαν σε καμια προπαραγγελια... 

1/9 η δική μου, στο μπλε... είπαν 15/9 θα παραλάβουν... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, terry308 είπε

Μόλις μίλησα με τηλ. εξυπηρέτηση. Μου είπαν για παραλαβή πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου 😴

Ότι να ναι... 

Επεξ/σία από samsunglife
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Περίεργο Τέρρυ, εγω είχα βάλει παραγγελία 1/9 και παρέλαβα 3 μέρες μετά (ενω μου ειχαν πει αρχικά πως θα πήγαινε 7-8 του μήνα...
Τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας απ'οτι καταλαβαίνω αλλά εσύ π.χ δεν παρέλαβες, δεν καταλαβαίνω...

Κατα την παραγγελία μου (1/9) με ενημέρωσαν πως θα παραλάμβαναν στις κεντρικές αποθήκες τους 3/9.

Ίσως εχει να κάνει με το χρώμα ? Εγω πήρα το Onyx Grey - μήπως το marble blue είχε άλλη διαθεσιμότητα ?

ΥΓ: Aφου θα περιμένετε παιδιά, παραγγείλετε απο τώρα θηκούλα (spigen/oneplus sandstone) και usb type c adaptor (σε περίπτωση που δεν εχετε ηδη) για να είστε έτοιμοι (γιατί εγώ έκανα το τελείως αντίθετο :D )

Επεξ/σία από red1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, red1 είπε

μήπως το marble blue είχε άλλη διαθεσιμότητα ?

Μάλλον λογω χρώματος μας αργούν και στο myphone.gr, έχουν παραλάβει όσοι ήθελαν Onyx Grey 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Μάλλον λογω χρώματος μας αργούν και στο myphone.gr, έχουν παραλάβει όσοι ήθελαν Onyx Grey 

Eμ, μου θέλατε το "funky" χρώμα, αμα πηγαίνατε για το "ξενέρωτο" γκρίζο θα ήσασταν τώρα κομπλέ :D 
Πέρα απο την πλάκα, θα μείνετε ευχαριστημένοι με το κινητό κύριοι, στη τιμή αυτή είναι VFM, γρήγορο και αρκετά μαζεμένο στις διαστάσεις του (σε σχέση με άλλες "παντόφλες" των 6+ ιντσών) 

Αυτο που με "χαλάει" ειναι η έλλειψη κανονικού AOD ή/και notification light γιατί πρέπει να τσεκάρω κάθε 3 και λίγο το κινητό για να δω άμα μου ήρθαν ειδοποιήσεις, τι να κάνουμε, υπομονή μέχρι το android 11*...

* Aν και, απ'ότι διαβάζω στα ιντερνέτια, ο κίνδυνος burn-in είναι υψηλότερος με το AOD

Δημοσ.

φίλος μου παρήγγειλε το μπλε από αυτή τη προσφορά και του είπαν σε κάνα μήνα.

θεωρώ στανταρ ότι έστειλαν και τα εκθεσιακά, πιστεύω είναι πάγια τακτική κωτσόβολου. Φίλος μου είχε πάρει ναυαρχίδα σε πολύ καλή τιμή και του ήρθε ανοιγμένο και γρατσουνισμένο το κουτί. Εγώ ήθελα πρόσφατα να πάρω το mi9 και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν και αυτό ότι είναι εκθεσιακό. Όταν βλέπετε πολύ καλή τιμή κωτσόβολο να είστε επιφυλακτικοί.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, red1 είπε

Eμ, μου θέλατε το "funky" χρώμα, αμα πηγαίνατε για το "ξενέρωτο" γκρίζο θα ήσασταν τώρα κομπλέ :D 

Εγώ είχα παραλάβει το μπλε όταν το είχαν 393 πάντως κι αρκετά γρήγορα... 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, red1 είπε

Αυτο που με "χαλάει" ειναι η έλλειψη κανονικού AOD ή/και notification light γιατί πρέπει να τσεκάρω κάθε 3 και λίγο το κινητό για να δω άμα μου ήρθαν ειδοποιήσεις, τι να κάνουμε, υπομονή μέχρι το android 11*...

σοβαρα δεν εχει τπτ απο τα δυο? αφαιρουν χρήσιμα πράγματα που είχαμε πριν δεκα χρονια. εγω παντως χωρις αυτο δεν το αγόραζα ουτε μιση τιμη γιατι απλα δεν παλεύεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 λεπτά πριν, deadp είπε

Εγώ είχα παραλάβει το μπλε όταν το είχαν 393 πάντως κι αρκετά γρήγορα... 

Dead, προσωπικά, ποτέ δεν είχα θέμα με τον Κώτσοβολο , μάλιστα, η TY τους ειναι (για 'μενα) πολύ καλή - εδώ με πήρε μια κυρία 2 μέρες μετά την παραγγελία για να επιβεβαιώσουμε το κατάστημα παραλαβής και να με ενημερώσει πως θα παραλάμβανα νωρίτερα απο το το κανονικό, φαντάσου, μου ειπε να περάσω απο το μαγαζί να παραλάβω ακόμα και αν δεν μου ερχόταν η ειδοποίηση SMS στο τηλεφωνο...
Βέβαια, απ'οτι διαβάζω στα ιντερνέτια, αυτό ακριβώς ειναι και το θέμα με τον Κώτσο, οτι δεν υπάρχει καθόλου συνέπεια στο συγκεκριμένο οπότε...

20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

σοβαρα δεν εχει τπτ απο τα δυο? αφαιρουν χρήσιμα πράγματα που είχαμε πριν δεκα χρονια. εγω παντως χωρις αυτο δεν το αγόραζα ουτε μιση τιμη γιατι απλα δεν παλεύεται.

Bασίλη μου, το κινητό έχει AOD αλλά δεν είναι μονίμως ενεργοποιημένο στην οθόνη "κανονικό" AOD , είπαμε, android 11 σε λίγο καιρό.LED λαμπάκι δεν έχει δυστυχώς.
Συμφωνώ κατά τα άλλα αλλά...εδω έχει ναυαρχίδες των 800+ ευρώ που δεν εχουν 3.5mm jack, infrared κτλπ, στις mid-range θα κολλήσουν ? :D 

ΕDIT : Ρε παιδιά, δεν βλέπω κανα' topic/thread για το Nord στο φόρουμ, μήπως να κάναμε ένα ?

Επεξ/σία από red1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...