Προς το περιεχόμενο

OnePlus Nord 8GB/128GB 362 Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OnePlus Nord 8GB/128GB Gray Onyx Dual Sim στα 362€ στον Κωτσόβολο. Δεν ενδιαφέρομαι για κινητό προς το παρόν γι'αυτό δεν ξέρω αν προχωράει κανονικά η παραγγελία. Όσοι ψάχνουν budget κινητό ίσως να τους ενδιαφέρει. 

Εδώ η σελίδα με όλα τα μοντέλα που είναι στην προσφορά

Στο επίσημο site παίζει στα 450, όπου νομίζω ότι η τιμή είναι εκεί και στα ελληνικά μαγαζιά. Είχε ξανά παίξει σε αυτήν την τιμή αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν παύει να αξίζει.

Αν δεν είναι προσφορά παρακαλώ να σβηστεί, ενδεχομένως υπάρχουν και άλλα κινητά σε προσφορά αλλά δεν το έψαξα τόσο

Επεξ/σία από Chrisgs
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papars είπε

Η αγορά με 39Α είναι εύκολη στον κωτσο;

Ναι απλά με μια προσωποποιημένη πας και την ταυτότητα και στο από φορολογούν επί τόπου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Ναι, συνεχίζεται το θέμα με ενημέρωση πως η τιμή μειώθηκε.

Αστο δεν πειραζει καλυτερα ξεχωριστο να φαινεται και τη τιμη στον τιτλο γιατι πολλες φορες χανονται ετσι προσφορες και δεν τις βλεπουν μερικοι.

Εκτος αν αλλαξει ο τιτλος με την νεα τιμη αλλα και παλι μπερδεμα θα ειναι.

Εχω χασει κι εγω πολλες προσφορες ετσι γιατι νομιζα ισχυε ακομα η τιμη του τιτλου και δεν εμπαινα καν στο θεμα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αστο δεν πειραζει καλυτερα ξεχωριστο να φαινεται και τη τιμη στον τιτλο γιατι πολλες φορες χανονται ετσι προσφορες και δεν τις βλεπουν μερικοι.

Εκτος αν αλλαξει ο τιτλος με την νεα τιμη αλλα και παλι μπερδεμα θα ειναι.

Εχω χασει κι εγω πολλες προσφορες ετσι γιατι νομιζα ισχυε ακομα η τιμη του τιτλου και δεν εμπαινα καν στο θεμα.

Είναι ένα μπέρδεμα κι αυτό. Γιατί τελικά μπορεί να έχουμε 4-5 θέματα για το ίδιο πράγμα αν ανοίγουμε καινούριο κάθε φορά που πέφτει η τιμή. Οπότε το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι να έχουμε τη δυνατότητα να τροποποιούμε τον τίτλο οποιαδήποτε στιγμή. Ώστε όλα τα σχόλια, εμπειρίες χρηστών κτλ. να μαζεύονται κάτω από έναν τίτλο. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Είναι ένα μπέρδεμα κι αυτό. Γιατί τελικά μπορεί να έχουμε 4-5 θέματα για το ίδιο πράγμα αν ανοίγουμε καινούριο κάθε φορά που πέφτει η τιμή. Οπότε το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι να έχουμε τη δυνατότητα να τροποποιούμε τον τίτλο οποιαδήποτε στιγμή. Ώστε όλα τα σχόλια, εμπειρίες χρηστών κτλ. να μαζεύονται κάτω από έναν τίτλο. 

Εννοειται οτι οταν αλλαζει κατι στην τιμη θα πρεπει να γινεται αλλαγη ειτε στον τιτλο ειτε με νεο θεμα ετσι κι αλλιως.

Δημοσ.

Παρέλαβα πάντως εγώ γκρι! Κινηταρα αλλά προτιμούσα το μπλέ οποίος είναι από Θεσσαλονίκη έχει μπλέ και θέλει ανταλλαγή με μαύρο ας μου στείλει!

Δημοσ.

Παρέλαβα 3 μέρες μετά την παραγγελία του στα 362€ και εγώ...
Το δουλεύω εδω και 5-6 μέρες και :

+ Ωραία Amoled οθόνη και ευτυχώς δεν έχω κανενα απολύτως θέμα με tinting κτλπ
+ Tα 90Hz της οθόνης...επιστρέφεις/δοκιμάζεις πάλι κινητό με οθόνη στα 60Hz και απλά "δεν", δεν υπάρχει γυρισμός...
+ Γρήγορο/snappy στα πάντα, παιχνίδια δεν παιζω αλλά για ολα τα υπόλοιπα, τα πάντα ανοίγουν αστραπιαία.
+ Πολύ καλή κεραία wifi
+ Iκανοποιητικότατες φωτό, δεν εχω φορέσει Gcam ακόμη οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω

- Μπαταρία : του έχω κάνει ελάχιστες φορτίσεις αλλά η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα με (πολύ) μέτρια χρήση (βλέπε: οχι gaming, καμια κλήση και μηνυμα στο viber/messenger κτλπ, ανοιγμα εφαρμογών για 2FA, τσεκάρισμα google για λίγα λεπτά κτλπ)...Screen on time βαριά 5ωρο εχω φτάσει (πάντα με auto brighness), δεν ξέρω, ίσως η μπαταρία πρέπει να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης μέχρι να στρώσει ?
- Η απουσία audio jack είναι...αισθητή για 'μας που προερχόμαστε απο κινητό που την διέθετε.Αλώνισα τα ιντερνέτια για να βρώ ενα ΚΑΛΟ usb type c - 3.5mm και τα περισσότερα ειναι για πέταμα απ'οτι διάβασα ή δεν συνεργάζονται καλά/σωστά, τίσμπησα ενα απο Amazon που εχει και DAC πάνω το οποίο είχε πολύ καλές κριτικές στα 8+ ευρώ, για να δούμε.
Για οποιον θέλει wireless/BT, τα oneplus bullets wireless Z αποτελούν μονόδρομο καθώς έχουν μπαταριάρα (20 ώρες), υποστηρίζουν Warp (fast) charge, έχουν καλό ήχο (απ'οτι λένε) και η τιμή τους είναι καλή (στα 50€ μαζί με μεταφορικά απο Amazon Ισπανίας).
- Notifications/ειδοποιήσεις : Με το gmail, μερικές φορές, έρχονται ΜΟΝΟ οταν ανοίξεις οθόνη/κανεις wake up την οθόνη και ΔΕΝ φταίνε οι επιλογές που έχoυμε ορίσει στο gmail - εψαξα στο ιντερνετ και το πρόβλημα κρατάει εδώ και χρόνια σε oneplus κινητά για κάποιον λόγο.

Γενικά, πλην το θέμα των notifications απο gmail είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, και στα 362 που το πήρα δεν το συζητώ καν, βέβαια προέρχομαι απο "αρχαιολογία" Χperia XA Ultra οπότε και λογικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, red1 είπε

Παρέλαβα 3 μέρες μετά την παραγγελία του στα 362€ και εγώ...
Το δουλεύω εδω και 5-6 μέρες και :

+ Ωραία Amoled οθόνη και ευτυχώς δεν έχω κανενα απολύτως θέμα με tinting κτλπ
+ Tα 90Hz της οθόνης...επιστρέφεις/δοκιμάζεις πάλι κινητό με οθόνη στα 60Hz και απλά "δεν", δεν υπάρχει γυρισμός...
+ Γρήγορο/snappy στα πάντα, παιχνίδια δεν παιζω αλλά για ολα τα υπόλοιπα, τα πάντα ανοίγουν αστραπιαία.
+ Πολύ καλή κεραία wifi
+ Iκανοποιητικότατες φωτό, δεν εχω φορέσει Gcam ακόμη οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω

- Μπαταρία : του έχω κάνει ελάχιστες φορτίσεις αλλά η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα με (πολύ) μέτρια χρήση (βλέπε: οχι gaming, καμια κλήση και μηνυμα στο viber/messenger κτλπ, ανοιγμα εφαρμογών για 2FA, τσεκάρισμα google για λίγα λεπτά κτλπ)...Screen on time βαριά 5ωρο εχω φτάσει (πάντα με auto brighness), δεν ξέρω, ίσως η μπαταρία πρέπει να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης μέχρι να στρώσει ?
- Η απουσία audio jack είναι...αισθητή για 'μας που προερχόμαστε απο κινητό που την διέθετε.Αλώνισα τα ιντερνέτια για να βρώ ενα ΚΑΛΟ usb type c - 3.5mm και τα περισσότερα ειναι για πέταμα απ'οτι διάβασα ή δεν συνεργάζονται καλά/σωστά, τίσμπησα ενα απο Amazon που εχει και DAC πάνω το οποίο είχε πολύ καλές κριτικές στα 8+ ευρώ, για να δούμε.
Για οποιον θέλει wireless/BT, τα oneplus bullets wireless Z αποτελούν μονόδρομο καθώς έχουν μπαταριάρα (20 ώρες), υποστηρίζουν Warp (fast) charge, έχουν καλό ήχο (απ'οτι λένε) και η τιμή τους είναι καλή (στα 50€ μαζί με μεταφορικά απο Amazon Ισπανίας).
- Notifications/ειδοποιήσεις : Με το gmail, μερικές φορές, έρχονται ΜΟΝΟ οταν ανοίξεις οθόνη/κανεις wake up την οθόνη και ΔΕΝ φταίνε οι επιλογές που έχoυμε ορίσει στο gmail - εψαξα στο ιντερνετ και το πρόβλημα κρατάει εδώ και χρόνια σε oneplus κινητά για κάποιον λόγο.

Γενικά, πλην το θέμα των notifications απο gmail είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, και στα 362 που το πήρα δεν το συζητώ καν, βέβαια προέρχομαι απο "αρχαιολογία" Χperia XA Ultra οπότε και λογικό

Επειδή το περιμένω από Κώτσο, ήθελα να σε ρωτήσω:

α) για τα notification που λες δεν έχει AOD η οθόνη; για αναπάντητες, sms, gmail, viber, messenger κλπ;;;

β) ακουστικά δεν έχει η συσκευασία, σωστά; link από το ανταπτοράκι που αγόρασες από amazon;

7 ώρες πριν, efo355 είπε

Εγώ πάντως νομίζω ότι το καλύτερο Midrange είναι το galaxy s10 lite γύρω στα 400 από bestprice.

Αν υπολογίσεις την τιμή που έχει τώρα το nord (449 ευρώ), συμφωνώ! Αλλά στην τιμή που το πήραν κάποιοι από Κώτσο (362 ευρώ ή 290 ευρώ με τιμολόγιο) η διαφορά των 50 ευρώ (ή 110 ευρώ, ανάλογα) είναι σημαντική

Επεξ/σία από samsunglife

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...