RX5700XTCat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πηγα λοιπων μετα απο λιγο καιρο και εγω να αγορασω μια 144 hz οθονη , πηρα την Turbo-X Nemesis NC236FG πριν λιγο την ανοιξα και ενα αυτοκολλητακι που εκρυβε μια βιδα στο κατω μερος της οθονης ειχε σχιστει ( μαλλον ειχε βγει η βιδα απο κατω για καποιο λογο ) , Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν την εβγαλα εγω . Τους πηρα λοιπων τηλεφωνο να δω τι θα γινει με την εγγυηση , χωρις καν να το ειχα στησει η να το ειχα βαλει στην πριζα και μου λενε οτι θα δουνε αυτοι εαν το εχω ανοιξει η οχι . Τωρα αυτοι πως θα καταλαβουν αν το εσκισα εγω η οχι δεν ξερω , Θα με κατηγορησουν οτι το εκανα εγω; Δεν ξερω τι να περιμενω , εχει κανεις καμια ιδεα για το τι να περιμενω ; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από RX5700XTCat
niko13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Το κουτι της οθονης ηταν σφραγισμενο? Εγω σε πρωτη φαση θα ημουν εκτος ευατου γιατι μαλλον μου εστειλαν ανακατασκευασμενη οθονη ετσι οπως το περιγραφεις. Ποιος εκτος απο το καταστημα θα ανοιγε οθονη? Να κανει τι?δεν ειναι tower... Μη μασας, αγριομιλησε αν χρειαζεται, εχεις κ καποια δικαιωματα σαν καταναλωτης. 1
RX5700XTCat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @niko13Τωρα το απογευματακι πηγα και την πηρα , απο οτι φαινοταν ηταν κλειστη . Δεν ειδα κανενα seal παντως εκτος απο την απλη διαφανες ταινια που κρατουσε το κουτακι κλειστο , επισης ενα αυτοκολλητο απο τα Κ.Α.Τ πανω απο την ταινια . Εαν οντως μου εστειλαν ανακατασκευασμενη οθονη οπως το ειπες και εσυ δεν τα βλεπω καλα τα πραχματα.... *(Εννοειται οτι την αγορασα απο πλάισιο) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από RX5700XTCat 1
niko13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δηλαδη τωρα σοβαρα θα βρεθει καποιος στο πλαισιο να σου πει πως πηρες μια οθονη κ μετα απο 3 ωρες ειπες να την ανοιξεις? Δεν στεκει... Και καντηλια αν χρειαστει! Εγω θα απαιτουσα τα χρηματα πισω και θα επερνα αλλη απο διαφορετικο καταστημα
RX5700XTCat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αρχικα σκεφτομουν να ζητησω αντικατασταση , αλλα τωρα που το λες θα ζητησω τα χρηματα μου πισω και θα παω να παρω καμια lg απο κανενα κωτσοβολο.... Θα σε ενημερωσω με το τι θα γινει στο τελος... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από RX5700XTCat
RX5700XTCat Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Καλουτσικα πηγαν τα πραματα , πηγα και τους ειπα το προβλημα και δεν μου εφεραν αντιρηση σε τιποτα , μονο λιγο αργη ηταν η εξυπηρετηση αλλα παρολα αυτα ολα οκ. Ζητησα τα χρηματα πισω αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να παω στο ταμειο και θα παρει καμποση ωρα , οποτε απλα τους ειπα να μου δωσουν μια αλλη και ολα καλα. Μαλλον πρεπει καποιος να ειχε παρει την οθονη πριν απο εμενα και μετα να την γυρισε , μονο αυτη ειναι η λογικη εξηγηση διοτι τωρα που συγκρινω τα κουτια και τις ζελατινες , οι προηγουμενες ηταν καπως ταλαιπωρημενες μεσα στο κουτι λιγακι σχισμενες σε ενα σημειο και μια ζελατινη που καλυβε το logo δεν βγηκε ομοιομορφα μαλλον γιατι ζεστανανε την οθονη για να ξεκολλησουν το αυτοκολλητο με αποτυχια? Δεν ξερω , παντως τωρα φαινεται οκ! Ευχαριστω πολυ @niko13 για την υποστηριξη! 1
petran91 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και από δική μου εμπειρία σε αυτά τα θέματα στο πλαίσιο δεν έχει μα και μου. Είχα πάρει πληκτρολόγιο corsair των 130€ και όταν πήγα σπίτι βρήκα πάνω του χτυπηματάκια. Το γύρισα την επόμενη μέρα και το δέχτηκαν χωρίς να πουν τίποτα δίνοντας μου καινούριο. 1
niko13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, RX5700XTCat είπε Καλουτσικα πηγαν τα πραματα , πηγα και τους ειπα το προβλημα και δεν μου εφεραν αντιρηση σε τιποτα , μονο λιγο αργη ηταν η εξυπηρετηση αλλα παρολα αυτα ολα οκ. Ζητησα τα χρηματα πισω αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να παω στο ταμειο και θα παρει καμποση ωρα , οποτε απλα τους ειπα να μου δωσουν μια αλλη και ολα καλα. Μαλλον πρεπει καποιος να ειχε παρει την οθονη πριν απο εμενα και μετα να την γυρισε , μονο αυτη ειναι η λογικη εξηγηση διοτι τωρα που συγκρινω τα κουτια και τις ζελατινες , οι προηγουμενες ηταν καπως ταλαιπωρημενες μεσα στο κουτι λιγακι σχισμενες σε ενα σημειο και μια ζελατινη που καλυβε το logo δεν βγηκε ομοιομορφα μαλλον γιατι ζεστανανε την οθονη για να ξεκολλησουν το αυτοκολλητο με αποτυχια? Δεν ξερω , παντως τωρα φαινεται οκ! Ευχαριστω πολυ @niko13 για την υποστηριξη! Ευχομαι να πανε ολα καλα και να την ευχαριστηθεις φιλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα