Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, πέρασα στη σχολή Πληρ. και Τηλ. στην Αρτα και ψαχνομαι γιατι δεν εχω ιδέα απο αποστάσεις κτλπ.

Ειμαι 38 και σποπεύω να παω, αν βρώ δουλειά, πιθανότατα στα Γιαννενα.

Η ερώτηση είνα,ι εαν είναι εφικτό να μένω Γιάννενα και να πηγαίνω Αρτα οποτε χρειάζεται.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι καλές σπουδές σε όλους!

Δημοσ.

Μιας και ρώτησες για αποστάσεις, Άρτα-Ιωάννινα είναι ~1 ώρα να πας, ~140 χιλιόμετρα aller-retour, και 3.10€ αν περνάς από το σταθμό διοδίων Τερόβου με αυτοκίνητο.

Για μία στις τόσες είναι doable, για πιο συχνά δε νομίζω ότι σε συμφέρει.

Υπάρχει από τώρα προοπτική για δουλειά στα Γιάννενα και όχι στην Άρτα, γι' αυτό σκέφτεσαι να μένεις εκεί, ή απλά είναι θέμα προτίμησης;

Δημοσ.

Αν πηγαίνεις από τον καινούριο δρόμο είναι γύρω στη 1 ώρα Γιάννενα-Άρτα και 140 χλμ πήγαινε-έλα που είπε ο φίλος, αλλά πληρώνεις 3,10+3,10 και το κόστος αν το σκεφτείς είναι αρκετό για καθημερινή διαδρομή. Δεν ξέρω τι παίζει με τα epass.

Υπάρχει και η επιλογή της παλιάς εθνικής, όπου η επιβάρυνση στον χρόνο είναι ελάχιστη (10 λεπτά max), όμως σου βγαίνει η πίστη μέχρι να φτάσεις.

Τωρα εξαρτάται από το ποσό συχνά θες εσυ να πηγαίνεις στη σχολή. Αν αυτό είναι καθημερινά, θα δυσκολευτείς. Όχι ότι είναι αδύνατο, αλλά θα χάνεις 2 ώρες στον δρόμο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι και μια ώρα ρε παιδιά από τον καινούργιο δρόμο Ιόνια οδό . Μια ώρα κάνω για Αγρίνιο. 

Τριάντα πέντε, σαράντα λεπτά το πολύ. 

Επεξ/σία από HALF EVIL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...