thant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Indalx είπε Πως παει η φαση? Κοίτα να δεις.. Αν πας στο δημόσιο φαντάσου κάτι τέτοιο... Ενα φεγγάρι που είχα αφραγκίες πήγα στο νοσοκομείο να δουν ενα δόντι.. έφυγα με καθαρισμό(!) και πονούσαν τα ούλα μου 5 μέρες. Εννοείται ότι δεν πλήρωσα τίποτα. Τυχερός... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από thant 1 1
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, thant είπε Κοίτα να δεις.. Αν πας στο δημόσιο φαντάσου κάτι τέτοιο... Ενα φεγγάρι που είχα αφραγκίες πήγα στο νοσοκομείο για δουν ενα δόντι.. έφυγα με καθαρισμό(!) και πονούσαν τα ούλα μου 5 μέρες. Εννοείται ότι δεν πλήρωσα τίποτα. Τυχερός... οποτε δεν ειμαι η μοναδικη που νιωθει οτι της φερονται σαν ζωο στα ελληνικα νοσοκομεια γενικα; Τραγικες εμπειριες οσες φορες ετυχε να παω. 1 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, evabb είπε Αν ο φρονιμιτης ειναι εγκλειστος (δλδ δεν εχει φυτρωσει εντελως σαν κανονικο δοντι) τοτε πρεπει να πας σε γναθοχειρουργο γιατι πρεπει να κοψει το ουλο και μετα να τραβηξει το δοντι. Αυτο θεωρειται εγχειρηση εστω κι αν γινεται με τοπικη αναισθησια. Στα νοσοκομεια ξερω οτι αν καποιος παει να βγαλει 3-4 φρονιμιτες μαζι τοτε μπορει να του κανουν και ολικη αναισθησια. Σε ιατρειο μονο με τοπικη αναισθησια κανουν δουλεια. Αν ο φρονιμητης ειναι πληρως φυτρωμενος τοτε τον αφαιρει και κανονικος οδοντιατρος και ειναι 5 λεπτα υποθεση και δεν κοστιζει ιδιαιτερως ακριβα. Οσο αφορα την ερωτηση «νοσοκομειο ή ιδιωτικο» πρεπει να σκεφτεις ποσο γρηγορα πρεπει να βγει αυτος ο φρονιμητης (ειναι επειγον ή πρεπει απλα να γινει καποια στιγμη;) και ποσο γρηγορα μπορεις να βρεις ραντεβου σε νοσοκομειο για να κανεις την επεμβαση (αν προκειται για εγκλειστο). Εγω στο νοσοκομείο στην Κέρκυρα, λένε οτι αυτος που είχαμε ηταν απο τους καλύτερος γναθοχειρούργους στην Ελλάδα. 4 φρονιμήτες έγκλειστους, ολική νάρκωση, 3 ώρες. Την επόμενη εξιτήριο χωρίς πόνο και πρήξιμο. 2 1
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μια χαρά είναι τα Δημόσια σήμερα αρκεί να πετύχεις γιατρό και ημερομηνία πράγμα πολύ δύσκολο. Το θέμα είναι όμως ότι δεν καλύπτουν όλες τις εργασίες οπότε υποχρεωτικά αν δε είναι κάποια εξαγωγή πας έξω και τα κάνεις πακέτο. 1
evkar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 πήγαινε βρε σε δημόσιο νοσοκομείο που θα τους δώσεις 170 ευρώ για αφαίρεση φρονιμίτη. Προσωπικά , ήμουν στο σινεμά , με έπιασε πόνος ,αφόρητος, στον φρονιμίτη , παρατάω την ταινία , και πάω στο Αλεξάνδρας που διανυκτέρευε και είχε και οδοντοιατρικό . Έπεσα σε ένα καλό παιδί οδοντίατρο , και μου λέει κάτσε να στον βγάλω γιατί σε έχει πεθάνει στον πόνο και στον φρονιμίτη δεν πίανει ούτε παυσίπονο , γιατί δίπλα ακριβώς περνά ένα κεντρικό νεύρο και εξ αντανακλάσεως ο πόνος είναι αφόρητος κυριολεκτικά. Σε πέντε λεπτά είχε τελειώσει. 1 1
trabakoulas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, lambroszekis είπε Το ΚΑΤ αν βρίσκεσαι Αθήνα έχει πολύ καλό τμήμα γναθο. Στο προτείνω. Θα πληρώσεις 22€ για κάθε εξαγωγή. Όλα σχετικά είναι παιδιά. Συγγενής μου πριν κάνα χρόνο πήγε στο ΚΑΤ γιατί είχε ακούσει επίσης κάτι τέτοιο. Της σπάσανε το σαγόνι, έβαλε λάμα, φαντάζεστε γενικά για τι πόνο και ταλαιπωρία μιλάμε, δεν μπορούσε να φάει για πόσο καιρό. Έχει μπει σε διαδικασία μηνύσεων, ίσως πάρει κάποια αποζημίωση κάποια στιγμή... αλλά τι να το κάνεις... 1
vagos789 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Στα δημοσια μπορει να σου κανει δουλεια ο κορυφαιος μπορει και ο ασκουμενος που βγηκε χτες απο την σχολη,ειναι λαχειο,χωρις αυτο να σημαινει οτι οι ιδιωτες ειναι ολοι καλοι Τωρα σε οτι αφορα φρονιμιτη, ειχα βγαλει καποτε δυο μαζι,μετα αντιβιωση και δυνατα παυσιπονα,ο πονος που ενιωσα ηταν κατι βιβλικό 1
Brainmorf Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα καλύτερα έχω να πω για το προσωπικό στο Γναθοχειρουργικό του Αττικόν. Ζήτησαν 200 ευρώ οι ιδιώτες σε διάφορες περιοχές , με 12 ευρώ που έδωσα στο λογιστήριο του Νοσοκομείου έγινε η αφαίρεση ενός κλειστού φρονιμίτη ( κάτω ) και του πάνω ( από την ίδια πλευρά ) νομίζω είχε βγεί κανονικά αλλά δεν ρώτησα. Άψογοι οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό , αναλυτικές οδηγίες για το τι φάρμακα χρειάζονται για τρείς μέρες. Υπομονή να περάσει η εβδομάδα τώρα... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από Brainmorf 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις