Προς το περιεχόμενο

βοήθεια με υποβρύχια πλάνα gopro

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους. θα μπορούσε κάποιος να με βοήθήσει και να μου πει γιατίτο βίντεο δείχνει τοσο πιξελιασμενο σε διαφορες φασεις στα υποβρυχια πλανα ? πχ απτο 0:25 εως το 0:50 και σε αρκετες φασεις αργοτερα. ειναι τραβηγμένο σε 4κ/50fps και δείχνει εξισου άσχημο και στην αρχική του μορφή. η καμερα ειναι μια gopro hero8. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω παρει φιλτρα αλλα δεν προλαβα να τα δοκιμασω. το ΣΚ μαλλον πρεπει να γινει δοκιμη. αλλα και παλι μου φαινεται περιεργο ...

Μήπως είναι θέμα bitrate; Το έχεις στο default που είναι variable; Δοκίμασε να βάλεις το video player να σου δείχνει το bitrate για να δεις αν υπάρχει μεγάλη πτώση σε αυτά τα καρέ ή βάλε στις ρυθμίσεις της gopro maximum.

Φιλε επειδη κ εγω ασχολουμαι με το ψαρονρουφεκο και κανω κ εγω βιντεο στο youtube (AndrianBLUE ειναι το καναλι μου)

1ον Απο το edit χανεις ποιοτητα γιατι στην ουσια κανεις  edit ενα ηδη συμπιεσμενο βιντεο και το ξανα συμπιεζεις.

2ον Μου φαινεται οτι εχεις υπερβολικο saturation και ισως κανεις καπου αλλου  το παρακανεις στο edit στα βιντεο σου (αν πειραζεις το HSL πχ στο premiere) και σε συνδυασμο με τον θορυβο απο το iso δημιουργει μεγαλυτερο προβλημα.

3ον Οταν ανεβαζεις βιντεο στο youtube τρωει εξτρα συμπιεση οποτε χανεις ακομα περισσοτερη ποιοτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, jimskeet2002 είπε

Φιλε επειδη κ εγω ασχολουμαι με το ψαρονρουφεκο και κανω κ εγω βιντεο στο youtube (AndrianBLUE ειναι το καναλι μου)

1ον Απο το edit χανεις ποιοτητα γιατι στην ουσια κανεις  edit ενα ηδη συμπιεσμενο βιντεο και το ξανα συμπιεζεις.

2ον Μου φαινεται οτι εχεις υπερβολικο saturation και ισως κανεις καπου αλλου  το παρακανεις στο edit στα βιντεο σου (αν πειραζεις το HSL πχ στο premiere) και σε συνδυασμο με τον θορυβο απο το iso δημιουργει μεγαλυτερο προβλημα.

3ον Οταν ανεβαζεις βιντεο στο youtube τρωει εξτρα συμπιεση οποτε χανεις ακομα περισσοτερη ποιοτητα.

Καλημέρα φιλαράκι! σε ακολουθώ εδώ και κάνα μήνα. ;)

το saturation ειναι σιγουρο γιατι πειραζα τα χρωματα και το γνωριζω. και οπως ειπα στην αρχη ,ακομη και τα οριτζιναλ αρχεια εχουν το θεμα του πολυ εντονου θορυβου.

θα δοκιμασω το σκ τα φιλτρα που έχω παρει και ισως λιγοτερα fps/iso. Έκανα φορμάτ και την κάρτα μήπως και...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Καλημερα! :)

Αν εχει θορυβο το αρχικο αρχειο λογικα ειναι λογω ψηλου iso. Εγω το εχω βαλει να ανεβαινει μεχρι 400.

Τωρα που ξανα ειδα το βιντεο και στο pc οντως το saturation ειναι υπερβολικα ανεβασμενο.

Το φορματ στην καρτα δεν θα αλλαξει κατι.

Επισης ουτε τα φιλτρα νομιζω θα αλλαξουν κατι. Εγω τραβαω χωρις φιλτρα.

Δες το iso οπως ειπα. Μπορει να το αφηνεις να ανεβει ψηλα πολυ και η καμερα να ανεβαζει iso αντι να ριξει shutter speed.

το ειχα 800 μαξ.  μαλλον θα πρεπει να παιξω στο 400. τα χρωματα δεν με πειραζουν γιατι εγω τα εκανα  αλλα αυτο το πιξελιασμα ειναι πολυ ενοχλητικο.

για να δουμε μηπως λυθει με αυτες τις αλλαγες. αν οχι με βλεπω να την στελνω στη gopro για αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...