neosstoforum Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν καταφέρετε να το προσθέσετε στην συλλογή σας από τον υπολογιστή δοκιμάστε με κινητό. https://store.ubi.com/cn/game?pid=56c4947a88a7e300458b45de 9 18
thomason993 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Το πήρα στο ps4 σε προσφορά 3 ευρώ πριν 2 μήνες και το έκανα platinum πριν 2 μέρες. Το καλύτερο Far Cry από άποψη ιστορίας με διαφορά, το ευχαριστήθηκα απίστευτα. Σε ένα αξιοπρεπές pc που τρέχει άνετα στα 60fps θα είναι ακόμα καλύτερο.. 1
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Το ειχα πλατινα στο ps3 πριν αρκετα χρονια. Ευκαιρια να το ξανα παιξουμε οπως πρεπει στον υπολογιστη. Δεν βλεπω καπου να δινει δυνατοτητα να αγορασουμε τα DLC του παιχνιδιου.
czarjuly Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα μου μπλόκαρε το κινητό Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από czarjuly
elpenor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Thanks Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από elpenor
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, elpenor είπε Εμένα από κινητό δεν με αφήνει να κάνω login, από το PC κατάφερα να κάνω login και μου γράφει ότι έχει προσθέσει το παιχνίδι όμως δεν το βλέπω μέσα στο UPlay. Όταν πατάω το δεξί κουμπί στην παραπάνω εικόνα ανοίγει το Uplay App και κάνει ότι ξεκινάει το FarCry όμως αμέσως βγάζει αυτό: Edit: Τώρα δεν με αφήνει ούτε από το PC να κάνω login cn_ubisoft. Μήπως το πήραν χαμπάρι και το κλείδωσαν; Υπάρχει κάποιος που το πήρε και τώρα το βλέπει στη λίστα των games του Uplay App; (Αν τελικά δεν εμφανίζεται ποτέ στο Uplay καλύτερα να σβήσει το θέμα..... να μην ταλαιπωρηθούν και άλλοι) Πρεπει να μπεις απο κινητο η απo chrome πατα ctrl+shift+I μπες σε mobile και καντο activate απο εκει. Δεν γινεται αλλιως. Το εγραψα στο προσφορες στο pc gaming thread. 1 2
elpenor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Πρεπει να μπεις απο κινητο η απo chrome πατα ctrl+shift+I μπες σε mobile και καντο activate απο εκει. Δεν γινεται αλλιως. Το εγραψα στο προσφορες στο pc gaming thread. Εμφανίστηκε, μάλλον ήμουν πολύ ανυπόμονος, thanks! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από elpenor
neosstoforum Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, elpenor είπε Δοκίμασα και από κινητό (δεν με αφήνει να κάνω login) και από το PC με τον browser σε mobile mode και έβγαλε πάλι ακριβώς το ίδιο μήνυμα "Your game is activated on Uplay Library" αλλά δεν το βλέπω στο Uplay. Anyway το πιο πιθανό είναι να μην το έπαιζα ποτέ, ελπίζω όλοι οι άλλοι να το πάρουν χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Όταν πας να κάνεις login από κινητό ζητάει τον αριθμό σου; Εγώ τον έβαλα, μου ήρθε μήνυμα με έναν εξαψήφιο κωδικό και αφού το έγραψα στο αντίστοιχο πεδίο με άφησε να μπω στον λογαριασμό μου. 1
elpenor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Όταν πας να κάνεις login από κινητό ζητάει τον αριθμό σου; Εγώ τον έβαλα, μου ήρθε μήνυμα με έναν εξαψήφιο κωδικό και αφού το έγραψα στο αντίστοιχο πεδίο με άφησε να μπω στον λογαριασμό μου. Όχι εμένα το 2 factor authentication γίνεται με το email μου. Τελικά όλα καλά το πρόβλημα ήταν η ανυπομονησία μου, από τη στιγμή που μου έγραψε "Your game is activated on your Uplay Library" έπρεπε και εγώ να κάνω λίγη υπομονή. Thanks! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από elpenor 1
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, elpenor είπε Εμφανίστηκε, μάλλον ήμουν πολύ ανυπόμονος, thanks! Χαιρομαι καλο gaming. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Το τσίμπησα για την συλλογή, ευχαριστώ!
Boubis1411 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 ζηταει κωδικο .Τελειωσε η κατι εκανα λαθος ; *** Ακυρο-μπηκα απο κινητο και ολα καλα !
ultraex2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) bro !!! κατεβαινει ολα οκ thanks !!! Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από ultraex2003
definitio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και μένα μου έγραψε ότι προστέθηκε στη συλλογή από τη σελίδα, αλλα όταν πάω στο λογαριασμό μου δεν εμφανίζεται 1 1
tsoutsoudis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εμενα το ιδιο παιδια. Δεν μπορω να το παρω. Edit: Ακυρο παιδια το καταφερα. Συνδεεσαι στην εφαρμογη απο το pc και εμφανιζεται Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από tsoutsoudis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα