Προς το περιεχόμενο

[Free Game] Far Cry 3 @ Uplay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα στο ps4 σε προσφορά 3 ευρώ πριν 2 μήνες και το έκανα platinum πριν 2 μέρες. 

Το καλύτερο Far Cry από άποψη ιστορίας με διαφορά, το ευχαριστήθηκα απίστευτα. Σε ένα αξιοπρεπές pc που τρέχει άνετα στα 60fps θα είναι ακόμα καλύτερο.. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα πλατινα στο ps3 πριν αρκετα χρονια. Ευκαιρια να το ξανα παιξουμε οπως πρεπει στον υπολογιστη. Δεν βλεπω καπου να δινει δυνατοτητα να αγορασουμε τα DLC του παιχνιδιου. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, elpenor είπε

farcry.png.928fbbdaa78777174fb16f322f9d377e.png

Εμένα από κινητό δεν με αφήνει να κάνω login, από το PC κατάφερα να κάνω login και μου γράφει ότι έχει προσθέσει το παιχνίδι όμως δεν το βλέπω μέσα στο UPlay.

Όταν πατάω το δεξί κουμπί στην παραπάνω εικόνα ανοίγει το Uplay App και κάνει ότι ξεκινάει το FarCry όμως αμέσως βγάζει αυτό:

farcry2.png.68cd9324fbfe333f9599b6ec7a3224a9.png

Edit: Τώρα δεν με αφήνει ούτε από το PC να κάνω login cn_ubisoft. Μήπως το πήραν χαμπάρι και το κλείδωσαν;

Υπάρχει κάποιος που το πήρε και τώρα το βλέπει στη λίστα των games του Uplay App;

(Αν τελικά δεν εμφανίζεται ποτέ στο Uplay καλύτερα να σβήσει το θέμα..... να μην ταλαιπωρηθούν και άλλοι)

Πρεπει να μπεις απο κινητο η απo chrome πατα ctrl+shift+I μπες σε mobile και καντο activate απο εκει. Δεν γινεται αλλιως. Το εγραψα στο προσφορες στο pc gaming thread.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρεπει να μπεις απο κινητο η απo chrome πατα ctrl+shift+I μπες σε mobile και καντο activate απο εκει. Δεν γινεται αλλιως. Το εγραψα στο προσφορες στο pc gaming thread.

Εμφανίστηκε, μάλλον ήμουν πολύ ανυπόμονος, thanks!

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elpenor είπε

Δοκίμασα και από κινητό (δεν με αφήνει να κάνω login) και από το PC με τον browser σε mobile mode και έβγαλε πάλι ακριβώς το ίδιο μήνυμα "Your game is activated on Uplay Library" αλλά δεν το βλέπω στο Uplay. Anyway το πιο πιθανό είναι να μην το έπαιζα ποτέ, ελπίζω όλοι οι άλλοι να το πάρουν χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Όταν πας να κάνεις login από κινητό ζητάει τον αριθμό σου; Εγώ τον έβαλα, μου ήρθε μήνυμα με έναν εξαψήφιο κωδικό και αφού το έγραψα στο αντίστοιχο πεδίο με άφησε να μπω στον λογαριασμό μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Όταν πας να κάνεις login από κινητό ζητάει τον αριθμό σου; Εγώ τον έβαλα, μου ήρθε μήνυμα με έναν εξαψήφιο κωδικό και αφού το έγραψα στο αντίστοιχο πεδίο με άφησε να μπω στον λογαριασμό μου.

Όχι εμένα το 2 factor authentication γίνεται με το email μου. Τελικά όλα καλά το πρόβλημα ήταν η ανυπομονησία μου, από τη στιγμή που μου έγραψε "Your game is activated on your Uplay Library" έπρεπε και εγώ να κάνω λίγη υπομονή. Thanks!

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα το ιδιο παιδια. Δεν μπορω να το παρω.

Edit: Ακυρο παιδια το καταφερα. Συνδεεσαι στην εφαρμογη απο το pc και εμφανιζεται

Επεξ/σία από tsoutsoudis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...