indoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Ετοιμαζω την πτυχιακη μου και ενα μερος της ειναι η δακτυλογραφηση καποιων κομματιων απο ενα βιβλιο.Επειδη μου φαινονται αρκετα και θελω να κερδισω λιγο χρονο, μηπως μπορω να σκαναρω τις σελιδες που θελω και στη συνεχεια με ενα προγραμμα αναγνωρισης χαρακτηρων να μετατρεψω τις σκαναρισμενες σελιδες σε κειμενο? Ποιο προγραμμα μου προτεινεται? Θα έχω αποτελεσμα? Ευχαριστω Και καλο μηνα
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Abby fine reader 7 !!!!!Χωρις δευτερη κουβεντα!!!!
indoli Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Πρεπει να πω οτι ειναι γραμμενα σε ελληνικα. Θα εχω κανα προβλημα?Χρειαζεται να κατεβασω και κατι αλλο? Αν υπηρχε και ενα link θα με βοηθουσε πολυ. Παντως, ευχαριστω πολυ Γιαννη
androu Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Νομίζω ότι χρειάζεται ένα addon για την γλώσσα μόνο.. να κατεβάσεις απο ίντερνετ (για το 7) το 6 την είχε προεγκατεστημένη.. Είναι φοβερό πρόγραμμα
redxaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Γιάννης_(Platano) Ένταξη: 18 Αύγ 2001 Δημοσιεύσεις: 6720 Τόπος: ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! Μεσσηνια-Αθήνα -Λυκόβρυση... αλλά η μεγάλη μου αγάπη η Θεσσαλονίκη!!! 2 Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 02, 2004 4:57 pm Abby fine reader 7 !!!!!Χωρις δευτερη κουβεντα!!!! _________________ Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα !!! pou mporoume na to vroume?to exeis parei kai to exeis doulepsei gia na mas peis entipwseis>?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Οι εντυπώσεις είναι άριστες. Κατά τη γνώμη μου το κορυφαίο OCR (Optical Character Recognition) πρόγραμμα. Δουλεύει άψογα και στα ελληνικά αλλά και σε ό,τι γλώσσα θέλετε (αρκεί να κατεβάσετε από το επίσημο site το αντίστοιχο language pack). Συστήνεται ανεπιφύλακτα! Μπορούμε να το βρούμε σε κάθε κατάστημα software.
Γηρυόνης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Ρε παιδιά κάθε φορά που πάω να σώσω κάποιο κείμενο με ελληνικούς χαρακτήρες τους μισούς δε μου τους αναγνωρίζει. Ξέρει κανείς τί παίζει; Έχω το FineReader 7 και κατέβασα την αντίστοιχη γλώσσα.
ata1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Με τι ανάλυση σκανάρεις? Αν είναι άυξησε λίγο το dpi
Γηρυόνης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Οκ θα το δοκιμάσω και θα σας πω παιδιά. Ευχαριστώ.
Γηρυόνης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Το δοκίμασα και στα 300 dpi και σε παραπάνω resolution, πάλι το ίδιο πρόβλημα ρε γμτ... Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.