DAFFY_11 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να κάνω DIRECT UPLOAD RING TONES στα ΝΟΚΙΑ 6110 και 6210 και ενώ φαίνετε ότι ανεβαίνει κανονικά όταν προσπαθήσεις να το βρω μέσα στον κατάλογο αυτό δεν υπάρχει πουθενά. Αν μπορεί κάποιος να βυθίσει PLEASE REPLY!!!!!!<BR>
stamatoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Giati den dokimazeis na tous stileis me sms???
DAFFY_11 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα του DIRECT UPLOAD ποίος ο λόγος να χρεωθώ ένα SMS?????? Και εκτός αυτού εγώ θέλω να αλλάξω όλο το κατάλογο ( περισσότερο στο 6110 )<P><BR>
stamatoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by DAFFY_11:<BR><B>Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα του DIRECT UPLOAD ποίος ο λόγος να χρεωθώ ένα SMS?????? Και εκτός αυτού εγώ θέλω να αλλάξω όλο το κατάλογο ( περισσότερο στο 6110 )<BR></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Ekei pou dialegis direct upload kapou leei position kai dialegis ena noumero, sini8os ine to 1 gia balo to 2 kai dokimase to.<P>Elpizo na se boi8isa!<P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>
DAFFY_11 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2000 Τζίφος. Δεν έγινε τίποτα. Κανείς άλλος ??????<P><BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.