Προς το περιεχόμενο

DIRECT UPLOAD NOKIA RINGTONES

DAFFY_11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να κάνω DIRECT UPLOAD RING TONES στα ΝΟΚΙΑ 6110 και 6210 και ενώ φαίνετε ότι ανεβαίνει κανονικά όταν προσπαθήσεις να το βρω μέσα στον κατάλογο αυτό δεν υπάρχει πουθενά. Αν μπορεί κάποιος να βυθίσει PLEASE REPLY!!!!!!<BR> confused.gif confused.gif confused.gif

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα του DIRECT UPLOAD ποίος ο λόγος να χρεωθώ ένα SMS?????? Και εκτός αυτού εγώ θέλω να αλλάξω όλο το κατάλογο ( περισσότερο στο 6110 )<P><BR> smile.gif smile.gif

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by DAFFY_11:<BR><B>Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα του DIRECT UPLOAD ποίος ο λόγος να χρεωθώ ένα SMS?????? Και εκτός αυτού εγώ θέλω να αλλάξω όλο το κατάλογο ( περισσότερο στο 6110 )<BR></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Ekei pou dialegis direct upload kapou leei position kai dialegis ena noumero, sini8os ine to 1 gia balo to 2 kai dokimase to.<P>Elpizo na se boi8isa!<P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...