georgerapp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε xz3 ειχα. οτι χειρότερο εχει περάσει στα χερια μου απο ναυαρχίδα...με εξαίρεση την θεσπέσια οθοναρα poled της lg που φοραγε! ακου 1000 ευρω σονι στις προσφορές.... ακου.... 400€ και πολυ είναι για sony! χωρίις καν να λαμβανω στα υποψην οτι εχει το χειρότερο σερβις στην Ελλάδα γιατι σε χαλασε τοσο πολυ ; εγω παιδια για κινητο πανω απο 300 δε θα δωσω ποτε . για εναν λογο , επειδη ειμαι νευρικος εαν το ΣΠΑΣΩ να μη στεναχωρηθω , επισης δεν τα σεβομαι , το xz1 το εχω επανω στην βαλιτσα με τις καστανιες , θα το δεις καμια φορα πετρελαιομενο ισως και με πριονιδι . ναι ......το σηκώνω και μιλαω κανονικα . γιατι τα αγαπω; ειχα πριν z5c ενω ξερω απο φιλους διαφορα αλλα brands καθως και εντος σπιτιου . δεν κολλαει , ποτε . ουτε το z5 ουτε αυτο , εαν κολλησει πχ χαρτες σε κακη στιγμη .....θα ΣΠΑΣΕΙ ....τελος . και ΗΤΑΝ ΦΘΗΝΑ , πηρα z5c στα 220 και xz1 στα ιδια . πλεον ειναι ακριβα , δεν θα επερνα sony τωρα . βασικα εαν χαλασει θα βρεθω σε τελμα , διοτι δεν θελω τις rom των xiaomi που ειναι vfm κινητα , ειναι πολυπλοκες που εχω πιασει ενω εχω δει και διαφορα κουλα πχ διαφημισουλες σε ενος γνωστου . και τι θα γινει .....λεω εγω τωρα ....εαν μου πεταξει διαφημιση στο μενου η ψαχτω πολυ για κατι μεσα στις ρυθμισεις ; θα το .....ΣΠ 6 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Ωραιο, αληθινο και original σχολιο, με το γελιο με την καλη εννοια που βγαζει, να εισαι καλα φιλε. Ο,τι πιο γνησιο και ζωντανο εχω διαβασει εδω και μηνες. 1
georgerapp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 να εισαι καλα φιλε μου , χαρηκα που γελασες με το σχολιο μου . 2 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/9/2020 στις 8:36 ΜΜ, georgerapp είπε γιατι σε χαλασε τοσο πολυ ; εγω παιδια για κινητο πανω απο 300 δε θα δωσω ποτε . για εναν λογο , επειδη ειμαι νευρικος εαν το ΣΠΑΣΩ να μη στεναχωρηθω , επισης δεν τα σεβομαι , το xz1 το εχω επανω στην βαλιτσα με τις καστανιες , θα το δεις καμια φορα πετρελαιομενο ισως και με πριονιδι . ναι ......το σηκώνω και μιλαω κανονικα . γιατι τα αγαπω; ειχα πριν z5c ενω ξερω απο φιλους διαφορα αλλα brands καθως και εντος σπιτιου . δεν κολλαει , ποτε . ουτε το z5 ουτε αυτο , εαν κολλησει πχ χαρτες σε κακη στιγμη .....θα ΣΠΑΣΕΙ ....τελος . και ΗΤΑΝ ΦΘΗΝΑ , πηρα z5c στα 220 και xz1 στα ιδια . πλεον ειναι ακριβα , δεν θα επερνα sony τωρα . βασικα εαν χαλασει θα βρεθω σε τελμα , διοτι δεν θελω τις rom των xiaomi που ειναι vfm κινητα , ειναι πολυπλοκες που εχω πιασει ενω εχω δει και διαφορα κουλα πχ διαφημισουλες σε ενος γνωστου . και τι θα γινει .....λεω εγω τωρα ....εαν μου πεταξει διαφημιση στο μενου η ψαχτω πολυ για κατι μεσα στις ρυθμισεις ; θα το .....ΣΠ θα παρεις lg οπως πηρα εγω 400 ευρω και μάλιστα ειχε παιξει σκρουτζ και πιο χαμηλα! και θα τα χεις ολα! snapdragon ip68 δικαρτουμπα, jack ηχεια στερεο μισο κλικ πιο κατω απο επιπεδο sony, αλλα οχι τρελες διαφορες αυτονομια πιο καλο το Lg απο sony!, ενω ταυτόχρονα ειναι πολυ λεπτότερο! οθονη ένα κλικ παλι κατώτερη από την επίσης κατασκευής LG poled οθόνη του sony (η lg εκανε μαλακια και το lg g8 με τη καλη-καλη οθόνη δε το φερε ποτέ ευρωπη, εφερε το g8 s με κατωτερες προδιαγραφες πανελ αλλα και παλι ειναι κορυφαιο σε χρωματα και φωτεινότητα ) Ομως το sony απο το λειτουργικό του εχει πολυ πιο επιθετικό κοφτη φωτεινότητας κατα την υπερθέρμανση απ'οτι η Lg! το lg ειναι βραχος! δε σου ριχνει καθόλου εύκολα φωτεινότητα ακόμα και αν το δουλεύεις μόνιμα στο 100% όπως εγω ui/software το Lg καλύτερο απο το sony καμερες πισω/selfie το Lg πολυ καλύτερο απο το sony δακτυλικο αποτυπωμα κορυφή και αστραπή οπως ηταν και το sony! Lg καλύτερο multitasking ( αλλα σ'αυτο οκ παιζει ρολο οτι διαθέτει περισσότερη ram ως μοντελο 6 Vs 4) το sony με ειχε χαλασει στα εξης φτωχό multitasking και ραμ stereo ηχεια πολυ κατωτερα απο samsung κάτι που δεν το περίμενα απο τη sony θεοβαρο και πανχοντρο με πολυ μετρια αυτονομια σελφι πολυ κακη πισω καμερα κακη στο auto, πολυ κακες macro κοντινες ληψεις (ξερεις φυτα, έγραφα κλπ... ) συν τραγικούς φακους που οπως φαντάζομαι και στο xz1 σου παραμορφώνουν τα ίσια αντικείμενα. τωρα πρεπει να άλλαξε αυτο που έβαλε επιτέλους zeiss λειτουργικό ιδιο και απαράλλαχτο απο εποχες z2..... Ελεος! δεν ειχε gestures! (ουτε το lg έχει για την ωρα... , αλλα ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ θα παρουμε κανονικα gestures με την νεα αναβαθμιση σε Android 10 που φτάνει) Κοιτα, ουτε το Lg ειναι καμια τρελη πρόταση να πεις ισαξιο σε samsung σε ποιότητα , αλλα στα 300-400 ευρω sony, lg τιμανε με το παραπάνω τη φανέλα!! μη μιλάμε ομως για χιλιαρικα.... ειναι αστείο.... Υγ. μην ασχολειστε με xiaomi! χαλια ρομ, μονοκαρτα, δεν παίρνουν sd, οχι jack.... μη αδιάβροχα.... η Lg μετράει στο vfm! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από pacahontas III milagros 1 2 1
georgerapp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Lg μάλιστα !!! Θα το εχω κατα νου . Θελω να είναι ταχύ γρήγορο και κοφτερό , δηλαδη να εχει snap 8.. και ας ειναι και 2 χρόνων πίσω. Δε με νοιαζει η οθονη ο ηχος . Φωτογραφία είμαι γνώστης , τραβάω και με barbie cam . Το κακο xz1 , γιατι ειναι κακο φωτογραφικά εγω το εχω φθασει επιπεδα μπροστά . Οποτε εμεινε αυτό που ειπα . Τα νεύρα μου να κουμαντάρει , οποτε snap 8.. και καθαρο ευκολο ui . Φυσικά αφου χαλασει το xz1 . Lg λοιπον , την εκτιμούσα να ξέρεις , τίμια πολύ . Τι επαθε αυτή ; Έχει σέρβις εδώ ; Απο που αγοράζεις skroutz ; Οταν θα ερθει η ωρα θα ανοίξω θεμα , δυσκολη η επιλογή για τεφαρικι στα 300 πανω κατω αν βγαλεις εξω xiaomi realme. Έχω κόλλημα , να ειναι snap σειρα 8 . 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, georgerapp είπε Lg μάλιστα !!! Θα το εχω κατα νου . Θελω να είναι ταχύ γρήγορο και κοφτερό , δηλαδη να εχει snap 8.. και ας ειναι και 2 χρόνων πίσω. Δε με νοιαζει η οθονη ο ηχος . Φωτογραφία είμαι γνώστης , τραβάω και με barbie cam . Το κακο xz1 , γιατι ειναι κακο φωτογραφικά εγω το εχω φθασει επιπεδα μπροστά . Οποτε εμεινε αυτό που ειπα . Τα νεύρα μου να κουμαντάρει , οποτε snap 8.. και καθαρο ευκολο ui . Φυσικά αφου χαλασει το xz1 . Lg λοιπον , την εκτιμούσα να ξέρεις , τίμια πολύ . Τι επαθε αυτή ; Έχει σέρβις εδώ ; Απο που αγοράζεις skroutz ; Οταν θα ερθει η ωρα θα ανοίξω θεμα , δυσκολη η επιλογή για τεφαρικι στα 300 πανω κατω αν βγαλεις εξω xiaomi realme. Έχω κόλλημα , να ειναι snap σειρα 8 . πανγρηγορο το lg ασε.... λες και εχει παρει redbull τρεχειl! σερβις procordia που προσωπικά εχω πολυ κακές αναμνησεις....,, αλλα και η sony ΜΗΔΕΝ ειναι σε αυτό το θεμα.... ναι σκρουτζ αγοραζεις και best price , το μοντελο αυτό ειχε πεσει και στα 360 και απο eshop! τωρα ξανανεβηκε επειδη δε πουλαει πολύ και μείνανε να το διαθέτουν πολυ λιγα καταστήματα.... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από pacahontas III milagros 1
AntiCambeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε θα παρεις lg οπως πηρα εγω 400 ευρω και μάλιστα ειχε παιξει σκρουτζ και πιο χαμηλα! και θα τα χεις ολα! snapdragon ip68 δικαρτουμπα, jack ηχεια στερεο μισο κλικ πιο κατω απο επιπεδο sony, αλλα οχι τρελες διαφορες αυτονομια πιο καλο το Lg απο sony!, ενω ταυτόχρονα ειναι πολυ λεπτότερο! οθονη μισο κλικ παλι κατώτερη απο sony (η lg εκανε μαλακια και το lg g8 με τη καλη-καλη οθόνη δε το φερε ποτέ ευρωπη, εφερε το g8 s με κατωτερες προδιαγραφες πανελ αλλα και παλι ειναι κορυφαιο σε χρωματα και φωτεινότητα ) Ομως το sony απο το λειτουργικό του εχει πολυ πιο επιθετικό κοφτη φωτεινότητας κατα την υπερθέρμανση απ'οτι η Lg! το lg ειναι βραχος! δε σου ρίχνει καθόλου εύκολα φωτεινότητα ακόμα και αν το δουλεύεις μόνιμα στο 100% όπως εγω ui/software το Lg καλύτερο απο το sony καμερες πισω/selfie το Lg πολυ καλύτερο απο το sony δακτυλικο αποτυπωμα κορυφή και αστραπή οπως ηταν και το sony! Lg καλύτερο multitasking ( αλλα σ'αυτο οκ παιζει ρολο οτι διαθέτει περισσότερη ram ως μοντελο 6 Vs 4) το sony με ειχε χαλασει στα εξης φτωχό multitasking και ραμ stereo ηχεια πολυ κατωτερα απο samsung κάτι που δεν το περίμενα απο τη sony θεοβαρο και πανχοντρο με πολυ μετρια αυτονομια σελφι πολυ κακη πισω καμερα κακη στο auto, πολυ κακες macro κοντινες ληψεις (ξερεις φυτα, έγραφα κλπ... ) συν τραγικούς φακους που οπως φαντάζομαι και στο xz1 σου παραμορφώνουν τα ίσια αντικείμενα. τωρα πρεπει να άλλαξε αυτο που έβαλε επιτέλους zeiss λειτουργικό ιδιο και απαράλλαχτο απο εποχες z2..... Ελεος! δεν ειχε gestures! (ουτε το lg έχει για την ωρα... , αλλα ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ θα παρουμε κανονικα gestures με την νεα αναβαθμιση σε Android 10 που φτάνει) Κοιτα, ουτε το Lg ειναι καμια τρελη πρόταση να πεις ισαξιο σε samsung σε ποιότητα , αλλα στα 300-400 ευρω sony, lg τιμανε με το παραπάνω τη φανέλα!! μη μιλάμε ομως για χιλιαρικα.... ειναι αστείο.... Υγ. μην ασχολειστε με xiaomi! χαλια ρομ, μονοκαρτα, δεν παίρνουν sd, οχι jack.... μη αδιάβροχα.... η Lg μετράει στο vfm! Το δεξιά είναι το LG G8 ThinQ που δεν έχει εισάγει στην Ευρώπη;Πρέπει να έχει φοβερές κάμερες, καλύτερες και απο το LG G8X ThinQ που κυκλοφορεί Ευρώπη: https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9844&idPhone2=9540#diff-*,* Ποιό απο τα 2 έχεις; Σχεδόν τα ίδια είναι, υπερτερεί το LG G8X ThinQ στις κάμερες, στην μπαταρία και στο fast charge: https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9608&idPhone2=9844#diff-
pacahontas III milagros Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το δεξιά είναι το LG G8 ThinQ που δεν έχει εισάγει στην Ευρώπη;Πρέπει να έχει φοβερές κάμερες, καλύτερες και απο το LG G8X ThinQ που κυκλοφορεί Ευρώπη: https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9844&idPhone2=9540#diff-*,* Ποιό απο τα 2 έχεις; Σχεδόν τα ίδια είναι, υπερτερεί το LG G8X ThinQ στις κάμερες, στην μπαταρία και στο fast charge: https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9608&idPhone2=9844#diff- καλησπέρα το LG G8 ThinQ s έχουμε όλοι στην Ελλάδα αφού αυτο μονο εισήχθη απο best price, skroutz, eshop ειναι κορυφαία εναλλακτική της xiaomi! πολύ πιο πλήρης....
Grim Ripper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εγώ έχω το XZ1 απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και έχει εγγύηση μέχρι μέσα Νοεμβρίου του 2020.Εχει εμφανίσει 2 κάθετες λευκές γραμμές μήκους κάπου 5mm χαμηλά ανάμεσα στο back+το κουμπί στην μέση, όμως πρέπει να το προσέξεις με προσοχή και φαίνεται μόνο στο λευκό χρώμα. Αλλος που του είχε εμφανίσει κίτρινες γραμμές στην οθόνη, δήλωσε και πεσμένη μπαταρία και του τα αλλαξαν και τα 2 εντός εγγύησης. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν στην ουσία χαθεί η αδιάβροχοποίηση, 1 φορά που το ξέχασα σε 1 παγκάκι δίπλα μου και βρεχόταν για 2-3 λεπτά απο τα sprinklers, δεν έπαθε τίποτα. Μπορώ να το πάω ο ίδιος Περιστέρι η Πειραιά που μένω κοντά και να μην μπλέξω με ΕΛΤΑ, έξοδα αποστολής κλπ.Σκέφτομαι μην δεν γίνει σωστή δουλειά και το πάρω πίσω με οθόνη που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.Ομως ούτως η άλλως σε κανά χρόνο το πολύ, δλδ στα 3 χρόνια θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας. Δυστυχώς έχω nano sim και δεν θυμάμαι αν έχω τα υπόλοιπα 2 κομμάτια για να την κάνω mini sim για να την έβαζα σε παλιό κινητό μέχρι να πάρω πίσω το XZ1. Εμένα στην Omnitech πάντως μου είχαν πει ότι θα ξαναέχει αδιαβροχοποίηση, προφανώς δεν έχω κάτσει να το δοκιμάσω (όπως ήταν σε εσένα) αλλά κάτι λίγες σταγόνες από βροχή ή από ιδρώτα αν μιλήσω ακόμα εντάξει είναι.
stafaf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, georgerapp είπε Lg μάλιστα !!! Θα το εχω κατα νου . Θελω να είναι ταχύ γρήγορο και κοφτερό , δηλαδη να εχει snap 8.. και ας ειναι και 2 χρόνων πίσω. Δε με νοιαζει η οθονη ο ηχος . Φωτογραφία είμαι γνώστης , τραβάω και με barbie cam . Το κακο xz1 , γιατι ειναι κακο φωτογραφικά εγω το εχω φθασει επιπεδα μπροστά . Οποτε εμεινε αυτό που ειπα . Τα νεύρα μου να κουμαντάρει , οποτε snap 8.. και καθαρο ευκολο ui . Φυσικά αφου χαλασει το xz1 . Lg λοιπον , την εκτιμούσα να ξέρεις , τίμια πολύ . Τι επαθε αυτή ; Έχει σέρβις εδώ ; Απο που αγοράζεις skroutz ; Οταν θα ερθει η ωρα θα ανοίξω θεμα , δυσκολη η επιλογή για τεφαρικι στα 300 πανω κατω αν βγαλεις εξω xiaomi realme. Έχω κόλλημα , να ειναι snap σειρα 8 . Έχει περάσει το LG G8s από τα χέρια μου. Κοφτερό το ui όντως και με όλα τα καλούδια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αδιάβροχο, military specs για τις πτώσεις). Αν δε τρελαίνεσαι για αναβαθμίσεις που εκεί στην Ν. Κορέα είναι λες και φτιάχνουν μπέρμπον στο Κεντάκι, παίζουν με τις τάπες, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. 1 1
czarjuly Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Το θελει απεγνωσμενα ο ξαδερφος μου αυτο το τηλεφωνο της sony το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις;
georgerapp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8071385 Για δες εδω φιλε . Το εχει ένα παλικάρι , ικανοποιημένος δείχνει πολύ . Ρώτα τον οτι θες , οθονη επιδώσεις , gps , σημα , φωτογραφία κ.α . 1
drade Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Στα 999€ από Κωτσόβολο: https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/215662-sony-xperia-1-ii-black?cmicc=skroutz
SeNNinhA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Στις 1/9/2020 στις 7:09 ΜΜ, Jake07 είπε Όπως όλα ίσως? Δεν έχει FM radio..... Για κάποιους εδώ μέσα είναι break dealer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις