AntiCambeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Υποτίθεται πως η Omnitec έχει καλό service, τα τραγικά έχουν γίνει στην Arvato που πλέον ονομάζεται TS Solutions. 4
iliasmach Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ με ένα Xperia xz μέχρι πριν λίγους μήνες που το χρησιμοποιούσα, αγορασμένο από κωτσόβολο ,πηγαινοερχόταν στο service( ARVATO) για 4 μήνες και συνολικά 5 φορές, κάθε φορά αλλάζανε την οθόνη και κάθε φορά ερχόταν πίσω με ξεκολλημένη οθόνη και ο κωτσόβολος έκανε την πάπια ώσπου τελικά μετά από καταγγελίες μου δώσανε πιστωτικό τα χρήματα και αγόρασα το nova 5t . Οπότε αν και μου αρέσουν σχεδιαστικά και στο λογισμικό οι συσκευές της Sony, μετά από αυτήν την ταλαιπωρία στο service δύσκολα θα τους ξαναεμπιστευτώ για αγορά . 1
georgerapp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 H ts solution arvato δεν εχει πια την sony , omnitech και αρκετά αλλά μαγαζιά , εάν στείλετε στην ιδια θα σας απαντήσει με pdf και τα μαγαζιά . Εμενα μου ειχαν ας πούμε στειλει αυτό. Τελικα δε το πήγα πουθενα γιατί βαρέθηκα . Xz1 με μικρα στίγματα στην οθόνη . Αν ειχα λειτουργικό πρόβλημα θα το έστελνα σε ενα απο αυτα . Υ.γ στην arvato μου ειχαν αλλαξει σε xcompact την θύρα otg σε μια ωρα . Το κινητο ηταν του αδελφού μου και την είχε σπάσει αυτός καθότι γίδι , και ομως το περασαν εγγύηση. SERVICE-SONY.pdf 1
Looter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgerapp είπε H ts solution arvato δεν εχει πια την sony , omnitech και αρκετά αλλά μαγαζιά , εάν στείλετε στην ιδια θα σας απαντήσει με pdf και τα μαγαζιά . Εμενα μου ειχαν ας πούμε στειλει αυτό. Τελικα δε το πήγα πουθενα γιατί βαρέθηκα . Xz1 με μικρα στίγματα στην οθόνη . Αν ειχα λειτουργικό πρόβλημα θα το έστελνα σε ενα απο αυτα . Υ.γ στην arvato μου ειχαν αλλαξει σε xcompact την θύρα otg σε μια ωρα . Το κινητο ηταν του αδελφού μου και την είχε σπάσει αυτός καθότι γίδι , και ομως το περασαν εγγύηση. SERVICE-SONY.pdf 95 kB · 5 downloads Στην Arvato για ΚΑΘΕ ευχαριστημένο πελάτη δημιουργούν ορδές ταλαιπωρημένων. Είναι εξάλλου το μυστικό τους , τους διατηρεί στην αγορά και την επικαιρότητα και το διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλμού που περνάει από γενιά σε γενιά. Αλλιώς θα ήταν ένα άχρωμο , άοσμο και άγευστο service. Εμπειρια ζωής η επίσκεψη μου στα γραφεία τους πάνω από τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό. Θα έχω να τη λεω στα παιδιά μου για να νιώθουν ΓΑΤΑΚΙΑ μπροστά σε όσα έχω περάσει. Με χαρά θα έστελνα σε αυτούς μόνο την πεθερά μου 😂😂💩 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Looter 2 1
greekbusters Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 3 σονυ και 2 Huawei μου τα έχουν φτιάξει με το παραπάνω. Ειδικά στα 2 σονυ μου άλλαξαν και πλαίσιο και πλάτη που ήταν χτυπημένα από δική μου υπαιτιοτητα. Συνεχίστε να αναπαράγετε φήμες που κάπου διαβάσατε 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, georgerapp είπε H ts solution arvato δεν εχει πια την sony , omnitech και αρκετά αλλά μαγαζιά , εάν στείλετε στην ιδια θα σας απαντήσει με pdf και τα μαγαζιά . Εμενα μου ειχαν ας πούμε στειλει αυτό. Τελικα δε το πήγα πουθενα γιατί βαρέθηκα . Xz1 με μικρα στίγματα στην οθόνη . Αν ειχα λειτουργικό πρόβλημα θα το έστελνα σε ενα απο αυτα . Υ.γ στην arvato μου ειχαν αλλαξει σε xcompact την θύρα otg σε μια ωρα . Το κινητο ηταν του αδελφού μου και την είχε σπάσει αυτός καθότι γίδι , και ομως το περασαν εγγύηση. SERVICE-SONY.pdf 95 kB · 8 downloads Ποιά είναι καλά service aπο αυτά στην Αττική;Η omnitec δεν είναι μέσα. 4 λεπτά πριν, greekbusters είπε 3 σονυ και 2 Huawei μου τα έχουν φτιάξει με το παραπάνω. Ειδικά στα 2 σονυ μου άλλαξαν και πλαίσιο και πλάτη που ήταν χτυπημένα από δική μου υπαιτιοτητα. Συνεχίστε να αναπαράγετε φήμες που κάπου διαβάσατε Σε ποιά service;
red1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, drade είπε Το σέρβις είναι όντως αποτρεπτικός παράγοντας. Drade επειδή φίλε βλέπω πως εισαι απο Θεσ/νικη : To Χperia XA Ultra μου, οταν χρειάστηκε πριν 2 χρόνια αλλαγή οθόνης (κιτρινίλα πάνω αριστερά της οθόνης/εντός εγγύησης) το πήγα στο sony xperia service center στη Δωδεκανήσου οπου μια (πολύ) ευγενική κοπέλα το παρέλαβε και το έστειλε στην Αθήνα... Μετά απο μόλις 4 μέρες είχα το κινητό στα χέρια μου με αλλαγμένη οθόνη, κοινώς, και πάντα προσωπικά, ειχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος απο το service τους. Απο την άλλη , για άλλες Sony συσκευές (ακουστικά κτλπ) όπου είναι και άλλο/διαφορετικό κέντρο service (Αμπελόκηπους αν θυμάμαι σωστά)...ασ'το, οι τύποι ηταν...δεν θέλω/δεν μπορώ καν να τους χαρακτηρίσω (απορώ πως μένανε σε "μπίζνα" κιόλας). Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από red1
greekbusters Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Σε ποιά service; Στην ts solution μιας και είναι δίπλα στο σπίτι μου και ποτέ δεν είχα θέμα.
iliasmach Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, greekbusters είπε 3 σονυ και 2 Huawei μου τα έχουν φτιάξει με το παραπάνω. Ειδικά στα 2 σονυ μου άλλαξαν και πλαίσιο και πλάτη που ήταν χτυπημένα από δική μου υπαιτιοτητα. Συνεχίστε να αναπαράγετε φήμες που κάπου διαβάσατε Καμία φήμη δεν αναπαράγω,ότι είπα το συμπέρανα μετά από δική μου εμπειρία στο service, και εγώ δεν έπαιρνα τόσο σοβαρά αυτά που διάβαζα στο αντίστοιχο νήμα , και με το Xperia z1 που είχα παλιότερα δεν χρειάστηκε να το στείλω στο service αλλά μετά από την ταλαιπωρία με το Xperia xz κατάλαβα ότι αυτά τα παράπονα που γράφονται δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Και αυτά σου τα λέει ένας άνθρωπος που είχε ως συσκευές τα τελευταία χρόνια τα Xperia sole, z1, xz και σκεφτόμουν να πάω σε xz3 μελλοντικά πριν γίνει αυτό με το service.
georgerapp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ποιά είναι καλά service aπο αυτά στην Αττική;Η omnitec δεν είναι μέσα. Πράγματι στο pdf δεν ηταν μεσα . Εγώ προσωπικά τελικα δε πήγα σέρβις , εάν πήγαινα λογο εργασίας θα το πηγαινα μονος στην κυψέλη.
drade Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, red1 είπε Drade επειδή φίλε βλέπω πως εισαι απο Θεσ/νικη : To Χperia XA Ultra μου, οταν χρειάστηκε πριν 2 χρόνια αλλαγή οθόνης (κιτρινίλα πάνω αριστερά της οθόνης/εντός εγγύησης) το πήγα στο sony xperia service center στη Δωδεκανήσου οπου μια (πολύ) ευγενική κοπέλα το παρέλαβε και το έστειλε στην Αθήνα... Μετά απο μόλις 4 μέρες είχα το κινητό στα χέρια μου με αλλαγμένη οθόνη, κοινώς, και πάντα προσωπικά, ειχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος απο το service τους. Απο την άλλη , για άλλες Sony συσκευές (ακουστικά κτλπ) όπου είναι και άλλο/διαφορετικό κέντρο service (Αμπελόκηπους αν θυμάμαι σωστά)...ασ'το, οι τύποι ηταν...δεν θέλω/δεν μπορώ καν να τους χαρακτηρίσω (απορώ πως μένανε σε "μπίζνα" κιόλας). Νομίζω πως είχα απευθυνθεί στο σέρβις της Δωδεκανήσου για το τάμπλετ μου το Ζ4. Έχει χαλάσει το βύσμα φόρτισης και τα ηχεία και μου απάντησαν (ευγενικά) πως δεν έχουν ανταλλακτικά (υπόψιν επρόκειτο για Ελληνική συσκευή) και πως είναι πολύ δύσκολη η επισκευή οπότε καλύτερα να το στείλω Αθήνα. Ξενέρωσα και ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω..
AntiCambeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το XZ1 απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και έχει εγγύηση μέχρι μέσα Νοεμβρίου του 2020.Εχει εμφανίσει 2 κάθετες λευκές γραμμές μήκους κάπου 5mm χαμηλά ανάμεσα στο back+το κουμπί στην μέση, όμως πρέπει να το προσέξεις με προσοχή και φαίνεται μόνο στο λευκό χρώμα. Αλλος που του είχε εμφανίσει κίτρινες γραμμές στην οθόνη, δήλωσε και πεσμένη μπαταρία και του τα αλλαξαν και τα 2 εντός εγγύησης. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν στην ουσία χαθεί η αδιάβροχοποίηση, 1 φορά που το ξέχασα σε 1 παγκάκι δίπλα μου και βρεχόταν για 2-3 λεπτά απο τα sprinklers, δεν έπαθε τίποτα. Μπορώ να το πάω ο ίδιος Περιστέρι η Πειραιά που μένω κοντά και να μην μπλέξω με ΕΛΤΑ, έξοδα αποστολής κλπ.Σκέφτομαι μην δεν γίνει σωστή δουλειά και το πάρω πίσω με οθόνη που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.Ομως ούτως η άλλως σε κανά χρόνο το πολύ, δλδ στα 3 χρόνια θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας. Δυστυχώς έχω nano sim και δεν θυμάμαι αν έχω τα υπόλοιπα 2 κομμάτια για να την κάνω mini sim για να την έβαζα σε παλιό κινητό μέχρι να πάρω πίσω το XZ1. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Nakligan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εγώ έχω το XZ1 απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και έχει εγγύηση μέχρι μέσα Νοεμβρίου του 2020.Εχει εμφανίσει 2 κάθετες λευκές γραμμές μήκους κάπου 5mm χαμηλά ανάμεσα στο back+το κουμπί στην μέση, όμως πρέπει να το προσέξεις με προσοχή και φαίνεται μόνο στο λευκό χρώμα. Αλλος που του είχε εμφανίσει κίτρινες γραμμές στην οθόνη, δήλωσε και πεσμένη μπαταρία και του τα αλλαξαν και τα 2 εντός εγγύησης. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν στην ουσία χαθεί η αδιάβροχοποίηση, 1 φορά που το ξέχασα σε 1 παγκάκι δίπλα μου και βρεχόταν για 2-3 λεπτά απο τα sprinklers, δεν έπαθε τίποτα. Μπορώ να το πάω ο ίδιος Περιστέρι η Πειραιά που μένω κοντά και να μην μπλέξω με ΕΛΤΑ, έξοδα αποστολής κλπ.Σκέφτομαι μην δεν γίνει σωστή δουλειά και το πάρω πίσω με οθόνη που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.Ομως ούτως η άλλως σε κανά χρόνο το πολύ, δλδ στα 3 χρόνια θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας. Δυστυχώς έχω nano sim και δεν θυμάμαι αν έχω τα υπόλοιπα 2 κομμάτια για να την κάνω mini sim για να την έβαζα σε παλιό κινητό μέχρι να πάρω πίσω το XZ1. Ακριβώς το ίδιο θεματάκι είχα, δεν ενοχλεί, αλλά τώρα θα το πάω αναγκαστικά για σέρβις γιατί δεν ακούγεται το ηχείο των κλήσεων. Εγώ απλά είχα κόψει μόνος την σιμ και τώρα δεν μπαίνει σε κανένα άλλο κινητό 😅 Στις 2/9/2020 στις 11:40 ΠΜ, PaNtErAz είπε Γιατί να μην πάρω Mi 10 Pro με 885; https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Mi-10-Pro.aspx Θα καταλάβεις μόνο αν δουλέψεις κινητό sony, όταν θα σου φαίνονται σαν ψεύτικες όλες οι υπόλοιπες οθόνες, εκτός των samsung note και των iphone
pacahontas III milagros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) xz3 ειχα. οτι χειρότερο εχει περάσει στα χερια μου απο ναυαρχίδα...με εξαίρεση την θεσπέσια οθοναρα poled της lg που φοραγε! ακου 1000 ευρω σονι στις προσφορές.... ακου.... 400€ και πολυ είναι για sony! χωρίις καν να λαμβανω στα υποψην οτι εχει το χειρότερο σερβις στην Ελλάδα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από pacahontas III milagros 1 1
iliasmach Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Όντως στις ναυαρχίδες η Sony έχει φανταστικές οθόνες, και ήταν το μόνο κομμάτι (και το λογισμικό σε κάποιο βαθμό) ίσως που με χάλασε αρκετά όταν πήγα από το Xperia xz στο nova 5t.
Προτεινόμενες αναρτήσεις