Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia 1 II 982,90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε

Πολύ δυνατό στα χαρτιά, αλλά και πάλι πιστεύω ότι κοστίζει παραπάνω από αυτά που προσφέρει. 

Όπως όλα ίσως? 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ακόμα τηλεχειριστήρια βγάζει η Sony; 🤣

Αν εννοείς τις διαστάσεις της συσκευής, είναι αυτές που είναι για βελτιστοποίηση των βίντεο σε κινηματογραφικές διαστάσεις. Είναι καμερό-βίντεο-κεντρικό τηλέφωνο.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, drade είπε

Αν εννοείς τις διαστάσεις της συσκευής, είναι αυτές που είναι για βελτιστοποίηση των βίντεο σε κινηματογραφικές διαστάσεις. Είναι καμερό-βίντεο-κεντρικό τηλέφωνο.

Ακριβώς.

2 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Πολύ δυνατό στα χαρτιά, αλλά και πάλι πιστεύω ότι κοστίζει παραπάνω από αυτά που προσφέρει. 

Αν λάβουμε υπόψη την κάμερα του, μια χαρά τιμή είναι

Δημοσ.

Αν ηταν δωρο τα ακουστικα θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.

Δυστηχως υπαρχει χαλια διαθεσιμοτητα στα Sony κινητα(λιγα καταστηματα),πολυ χαμηλο ενδιαφερον στις αγγελιες(αν θες να το δωσεις/αλλαξεις γνωμη,θα πρεπει να το βαλεις οσο οσο),και γενικα δεν πεφτουν και οι τιμες,που κανουν την αγορα τοσο ακριβως μοντελων παρα πολυ δυσκολη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Δύσκολη μεταπωλητή αξία

Μικρό αγοραστικό κοινό. 

Το πήρες; το παντρεύεσαι.

Καλα specs βεβαια. 

Στις αγγελίες πάντως έφυγαν γρήγορα. Αλλά ναι, δεν νομίζω να είναι τόσο εμπορικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drade είπε

Στις αγγελίες πάντως έφυγαν γρήγορα. Αλλά ναι, δεν νομίζω να είναι τόσο εμπορικά.

Καλύτερα να κρατήσεις για 2ο το παλιό κινητό, η να το πουλήσεις σε γνωστό σου, η ακόμα και να το χαρίσεις πχ σε αδερφό, αδερφή, πατέρα η μητέρα, παρά να το "σκοτώσεις" στις αγγελίες σε ξένο άνθρωπο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το service που έχει η sony στην Ελλάδα είναι από μόνος του αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς κατά την γνώμη μου ,και αν και μου αρέσουν πολύ οι συσκευές της έχοντας 2 συνεχόμενες ναυαρχίδες στην κατοχή μου, όταν χρειάστηκα το service τους η ταλαιπωρία ήταν απίστευτη ,αν εξαιρέσεις αυτό η συσκευή είναι πολύ δυνατή.

Επεξ/σία από iliasmach
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε

Γιατί να μην πάρω Mi 10 Pro με 885;

https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Mi-10-Pro.aspx

Καλύτερη οθόνη + κάρτα μνήμης (απαραίτητο για τις RAW φωτογραφίες)

Για κάμερα δεν ξέρω ποιο έχει καλύτερη, αλλά αν ισχύει ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία από τις mirorless, θα ποντάρω στα 12mp της Sony παρά στα 108 της Xiaomi

Επεξ/σία από k_dinos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...