Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ενώ ένα mail που έρχεται και το διαγράφω μετά από λίγο ξαναέρχεται; σε φάση που αν διαγράψω πχ 10 mail  τα 3-4 θα ξανά έρθουν ως εισερχόμενα κανονικά με ειδοποίηση. Να πω πως έχω συνδέσει και Yahoo, Hotmail στην εφαρμογή. Δε συμβαίνει μόνο στο Gmail λογαριασμό, ποιο πολύ στα αλλά δύο 

Δημοσ.
1 hour ago, mylo said:

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ενώ ένα mail που έρχεται και το διαγράφω μετά από λίγο ξαναέρχεται; σε φάση που αν διαγράψω πχ 10 mail  τα 3-4 θα ξανά έρθουν ως εισερχόμενα κανονικά με ειδοποίηση. Να πω πως έχω συνδέσει και Yahoo, Hotmail στην εφαρμογή. Δε συμβαίνει μόνο στο Gmail λογαριασμό, ποιο πολύ στα αλλά δύο 

Συμβαίνει μόνο όταν διαγράφεις πολλά μαζί ή και όταν διαγράψεις μόνο ένα;
Από ταχύτητα σύνδεσης πώς πας; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Συμβαίνει μόνο όταν διαγράφεις πολλά μαζί ή και όταν διαγράψεις μόνο ένα;
Από ταχύτητα σύνδεσης πώς πας; 

Συμβαίνει και όταν διαγράφω ένα. Πχ ήρθε ένα σε Hotmail από LinkedIn και το έχω διαγράψει 3 φορές. ..

Η ταχύτητα είναι μια χαρά. 

Αυτό που παρατηρώ είναι πως παρόλο που το το διαγράφω αυτά εισερχόμενα συνεχίζει να φαίνεται ο αριθμός 1. Ότι έχω ένα εισερχόμενο δλδ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mylo είπε

Συμβαίνει και όταν διαγράφω ένα. Πχ ήρθε ένα σε Hotmail από LinkedIn και το έχω διαγράψει 3 φορές. ..

Αυτό που παρατηρώ είναι πως παρόλο που το το διαγράφω αυτά εισερχόμενα συνεχίζει να φαίνεται ο αριθμός 1. Ότι έχω ένα εισερχόμενο δλδ

Κάνε απεγκατασταση  και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή μήπως στρώσει, επίσης διέγραψε την cache της εφαρμογής.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mylo είπε

Μήπως όταν τα σβήνεις έχεις μόνο τα data ανοιχτά και μετά εμφανίζονται ξανά όταν μπαίνεις σε Wi-Fi; 

Αυτό μου έκανε εμένα 1 παλιό S4 mini με Android 4.4.4 στις ειδοποιήσεις, ενώ είχα δει όλα τα μηνύματα σε data στο messenger στις συνομιλίες, μόλις έμπαινα σε Wi-Fi έρχονταν όλα τα μηνύματα.

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mylo είπε

Τα διαγράφεις αφού τα ανοίξεις και θεωρηθούν διαβασμένα ;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τα διαγράφεις αφού τα ανοίξεις και θεωρηθούν διαβασμένα ;

Ναι

18 ώρες πριν, koutsis είπε

Κάνε απεγκατασταση  και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή μήπως στρώσει, επίσης διέγραψε την cache της εφαρμογής.

Το Gmail  είναι εφαρμογή συστήματος, δεν διαγράφεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...