atrwtos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Bitbit είπε την πρώτη φορά που συνάντησα τέτοιο κώδικα ήταν σε template η Plugin (δε θυμάμαι), wordpress και ήταν κακόβουλος κώδικας. Εννοείται ότι χρησιμοποιούσα σπασμένη έκδοση (μη βαράτε) Δε θυμάμαι τι ακριβώς πρόβλημα είχα, πέρασαν και χρόνια από τότε, πετούσε διαφημίσεις ίσως και το ανακάλυψα ψάχνοντας στο google. οπότε αν σου κάνει κολπάκια το theme, μάλλον κάτι τέτοιο είναι. Εμένα ήταν για προσωπική χρήση οπότε δε θα πλήρωνα για να το αγοράσω, κατάφερα βέβαια να αφαιρέσω τον κώδικα και δεν εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα. Τώρα αν το χρησιμοποιείς για επαγγελματική χρήση, καλά σου λένε οι από πάνω. Θα την πατήσεις και θα σου κοστίσει περισσότερο. γιατί αν το theme είναι πειραγμένο, πολύ πιθανόν να έχει χωθεί κώδικας και σε άλλο σημείο. Στην περίπτωση μου τότε, είχα βρει σε ένα forum ακριβώς αυτόν τον κώδικα γι αυτό έβγαλα άκρη σχετικά εύκολα. Ήταν δηλαδή γνωστό "πείραγμα" Εκτιμώ βαθύτατα την απάντηση σχετικά με το πρόβλημά μου..μπορείς να μου πεις σε ποιο forum το είδες;;;...ναι και γω είχα ένα προηγούμενο template το αφαίρεσα τον κώδικα αυτόν και όλα καλα..αλλά στο συγκεκριμένο αν τον αφαιρέσω εξαφανίζονται μενου κτλ...το έχουν κάνει έτσι ώστε να μην το βγάλεις να είναι δηλαδη ζωτικής σημασίας για το template. 7 λεπτά πριν, kormos είπε @L34x88iT >> σωστή θέση! Τώρα επί της ουσίας, είναι άδικο/άτιμο να βοηθήσει ο οποιοσδήποτε για τέτοιου είδους λύσεις... Και εντελώς αντικειμενικά πχ "εγώ" που για δική μου χρήση χρειάστηκε ένα template και το πλήρωσα 70€ θεωρούμε χαζός? 🙄 Παρεμπιπτόντως δύο φορές βρήκα πρόβλημα και μου τις έλυσε το support που αγόρασα το template. Οπότε αναθεώρησε τις σκέψεις σου και στήριξε τις δημιουργούς 🤓 Μάλλον..γιατί στην αρχή και 'γω ήθελα να αγοράσω αλλά μετά είδα ότι δε ζητάω και πολλά..δεν αξίζει να πληρώσω για κάτι τόσο απλό..θα μου πεις απλοξεαπλο το πληρώνεις και αυτό...έχω κάποιες γνώσεις όχι τρελά πράγματα..μπορώ να πάρω ένα έτοιμο template και να το φέρω στα μέτρα μου..για 1-2 πράγματα δεν πληρώνω δεν το κάνω ξεκάθαρα.
kormos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, atrwtos είπε Εκτιμώ βαθύτατα την απάντηση σχετικά με το πρόβλημά μου..μπορείς να μου πεις σε ποιο forum το είδες;;;...ναι και γω είχα ένα προηγούμενο template το αφαίρεσα τον κώδικα αυτόν και όλα καλα..αλλά στο συγκεκριμένο αν τον αφαιρέσω εξαφανίζονται μενου κτλ...το έχουν κάνει έτσι ώστε να μην το βγάλεις να είναι δηλαδη ζωτικής σημασίας για το template. Μάλλον..γιατί στην αρχή και 'γω ήθελα να αγοράσω αλλά μετά είδα ότι δε ζητάω και πολλά..δεν αξίζει να πληρώσω για κάτι τόσο απλό..θα μου πεις απλοξεαπλο το πληρώνεις και αυτό...έχω κάποιες γνώσεις όχι τρελά πράγματα..μπορώ να πάρω ένα έτοιμο template και να το φέρω στα μέτρα μου..για 1-2 πράγματα δεν πληρώνω δεν το κάνω ξεκάθαρα. Βολεψου στα δωρεάν Template εφόσον είσαι ο έξυπνος της παρέας και μην ψάχνεις ψιλους στα άχυρα... Μην έχεις και απαιτήσεις για ένα "δανεικό" template που βρήκες/πήρες ώστε να το κάνεις δικό σου 😉 3
atrwtos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μπλα μπλα...βρήκα αυτό το malzilla decode..βοήθησε σημαντικά..αλλά όχι όσο περίμενα 1
Sacadmerde Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, atrwtos είπε Μπλα μπλα...βρήκα αυτό το malzilla decode..βοήθησε σημαντικά..αλλά όχι όσο περίμενα Αφού το βλέπεις... γιατί επιμένεις; Πήγαινε στο stack overflow και ρώτα εκεί. Είτε θα πάρεις χρήσιμη απάντηση, είτε δεν θα πάρεις καθόλου. Εδώ λέει ο καθένας τις συμβουλές του, άσχετα με το θέμα του thread. Προφανώς και μπορούν να το κάνουν, αφού είναι πάγεια τακτική σε αυτό το forum. Υπάρχουν όμως άλλα forums, το stack overflow (SO) π.χ., όπου παίρνεις βοήθεια ή δεν παίρνεις καθόλου. Δεν έχεις όμως την κάθε άσχετη "συμβουλή". Εάν δεν τα ήξερες τα αποπάνω, δοκίμασε το SO. Εάν τα ήξερες, απορώ γιατί συνεχίζεις. Όπως και να έχει, έγραψα και εγώ μία άσχετη με το θέμα συμβουλή.
atrwtos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Sacadmerde είπε Αφού το βλέπεις... γιατί επιμένεις; Πήγαινε στο stack overflow και ρώτα εκεί. Είτε θα πάρεις χρήσιμη απάντηση, είτε δεν θα πάρεις καθόλου. Εδώ λέει ο καθένας τις συμβουλές του, άσχετα με το θέμα του thread. Προφανώς και μπορούν να το κάνουν, αφού είναι πάγεια τακτική σε αυτό το forum. Υπάρχουν όμως άλλα forums, το stack overflow (SO) π.χ., όπου παίρνεις βοήθεια ή δεν παίρνεις καθόλου. Δεν έχεις όμως την κάθε άσχετη "συμβουλή". Εάν δεν τα ήξερες τα αποπάνω, δοκίμασε το SO. Εάν τα ήξερες, απορώ γιατί συνεχίζεις. Όπως και να έχει, έγραψα και εγώ μία άσχετη με το θέμα συμβουλή. Εχω παει αλλού..σε ευχαριστω. 1
Members gsarig Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Members Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Ανεξάρτητα από το τί ακριβώς συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ερώτηση για το αν είναι αγορασμένο ή όχι το theme μόνο άσχετη δεν είναι, γιατί είναι συχνό φαινόμενο τα σπασμένα themes να περιλαμβάνουν κακόβουλο κώδικα. 2
htaccess Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν 6 χρόνια επέλεξα ένα wp theme το οποίο ήταν επί πληρωμη, για λογαριασμό μίας εταιρίας. Ανέβασα το demo (περιείχε κρυπτογραφημένα κομμάτια κώδικα μέσα στα php) σε τοπικό server, έκανα όποιες αλλαγές ήταν απαραίτητες και τους το παρουσίασα, στο τέλος τους άρεσε και το επέλεξαν. Τώρα... ήρθε η ώρα της αγοράς, πάω στο websites τους, πατάω αγορά και στο checkout μου εμφανίζει out of service, δοκιμάζω σε άλλα θέματα αγορά, σε κάποια λειτουργούσε, σε κάποια όχι. Στο κάτω μέρος της σελίδας παρατήρησα ό,τι υπήρχαν σχόλια, πρόσθεσα και εγώ το δικό μου ρωτώντας τους πως μπορώ να αγοράσω το συγκεκριμένο theme, καμία απάντηση και μετά από 15 ημέρες περίπου διαγράφηκε και το σχόλιο μου. Η ιστοσελίδα τελικά ανέβηκε με το παραπάνω theme, αφαιρώντας/τροποποιώντας πρώτα τους πρόσθετους κρυπτογραφημένους κώδικες. Ακόμα και τώρα πάντως.... μετά από 6 χρόνια αν και έχει προγραμματιστεί να αλλάξει εξ` ολοκλήρου το script, είμαι διατεθειμένος να πληρώσω (από την τσέπη μου πλέον) για την χρήση αυτού του theme. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από htaccess 2
παπι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Case 1 πιανω μια χαμοδουλεια των 3ευρω την ωρα, δουλευω μια μερα, αγοραζω το τεμπλειτ του 20ριου και τα 4 ευρω τα κανω μια μπιριτσα. Case 2 παλευω 6 μερες να βγαλω ενα κακοβουλο σκριπτακι χωρις να εχω ιδεα τι κανω. Σιρεσλι 4
kormos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 3/9/2020 στις 8:47 ΜΜ, htaccess είπε Πριν 6 χρόνια επέλεξα ένα wp theme το οποίο ήταν επί πληρωμη, για λογαριασμό μίας εταιρίας. Ανέβασα το demo (περιείχε κρυπτογραφημένα κομμάτια κώδικα μέσα στα php) σε τοπικό server, έκανα όποιες αλλαγές ήταν απαραίτητες και τους το παρουσίασα, στο τέλος τους άρεσε και το επέλεξαν. Τώρα... ήρθε η ώρα της αγοράς, πάω στο websites τους, πατάω αγορά και στο checkout μου εμφανίζει out of service, δοκιμάζω σε άλλα θέματα αγορά, σε κάποια λειτουργούσε, σε κάποια όχι. Στο κάτω μέρος της σελίδας παρατήρησα ό,τι υπήρχαν σχόλια, πρόσθεσα και εγώ το δικό μου ρωτώντας τους πως μπορώ να αγοράσω το συγκεκριμένο theme, καμία απάντηση και μετά από 15 ημέρες περίπου διαγράφηκε και το σχόλιο μου. Η ιστοσελίδα τελικά ανέβηκε με το παραπάνω theme, αφαιρώντας/τροποποιώντας πρώτα τους πρόσθετους κρυπτογραφημένους κώδικες. Ακόμα και τώρα πάντως.... μετά από 6 χρόνια αν και έχει προγραμματιστεί να αλλάξει εξ` ολοκλήρου το script, είμαι διατεθειμένος να πληρώσω (από την τσέπη μου πλέον) για την χρήση αυτού του theme. Αυτό είναι το λογικό!
Sacadmerde Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, παπι είπε Case 1 πιανω μια χαμοδουλεια των 3ευρω την ωρα, δουλευω μια μερα, αγοραζω το τεμπλειτ του 20ριου και τα 4 ευρω τα κανω μια μπιριτσα. Case 2 παλευω 6 μερες να βγαλω ενα κακοβουλο σκριπτακι χωρις να εχω ιδεα τι κανω. Σιρεσλι Case 3 Κάνω την φάση μου, δεν είναι ανάγκη να επιχειρηματολογήσω για τις επιλογές μου στον κάθε άσχετο τυχαίο, και ρωτάω σε forums για λύσεις. Θα ήταν καλή φάση εάν απαντούσε κανείς αντί να ζητάνε τον λόγο για τις επιλογές μου, σαν αυτόκλητοι κριτές. «Σιρεσλι» Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από Sacadmerde 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις