Sonah_T Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα...Θα ήθελα την βοηθεια σας αν γνωρίζετε...Πρόσφατα μετακόμισα από το πατρικό μου στη δίπλα πολυκατοικία...και για να μην πληρώνω 2 τηλέφωνα ειπα να μην βάλω στο καινούριο...αρχικά σκεφτηκα να περάσω lan καλώδιο αλλά προτίμησα να μην τρυπήσω τους τοίχους...Πήρα λοιπόν ένα extender και συγκεκριμενα το TP-Link RE450v3 και το έβαλα στο πιο κοντινό σημείο με το ρουτερ από το δίπλα σπιτι...συμφωνα με το connection test του ps4 έπιανα 43 mbps που είναι πολυ καλα μιας και δίπλα έχω 50αρα...το προβλημα όμως ήταν ότι δεν είχα ιντερνετ στα αλλά δωμάτια παρά μόνο σε εκείνο που ήταν το extender άντε και λιγο στο δίπλα...στην αρχή τραβούσα καλώδιο Ethernet από το extender για το ps4 που ήταν στο σαλονι και ήταν όλα καλα...Σκεφτηκα όμως να πάρω ένα powerline extender για να έχω και ιντερνετ στο υπόλοιπο σπιτι...πήρα λοιπόν το tp-link TL-WPA4226KITv4 και το ένα το συνέδεσα με εθερνετ πάνω στο αλλο extender που είχα ηδη και το αλλο το έβαλα στο σαλονι ώστε να πιάνει παντου...από εκει πήρα ένα αλλο έθερνετ και το έβαλα στο ps4 που είναι δίπλα...Και καπου εδώ αρχίζει το προβλημα...Το ps4 δείχνει κάθε 2’ και 10” ότι το καλώδιο ξεσυνδεεται...δλδ με πετάει από το ιντερνετ...Τι κάνω; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από Sonah_T
ice25 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 αλλαξε καλώδιο για αρχή και αν οχι τότε το extender
Sonah_T Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, ice25 είπε αλλαξε καλώδιο για αρχή και αν οχι τότε το extender Εχω αλλαξει ολα τα καλωδια...Εβαλα cat6 και στα 3 που χρησιμοποιω...Και δεν καταλαβαινω...γιατι να αλλαξω extender? Αφου πριν ηταν ολα καλα...Μηπως εχει κανενα θεμα το powerline?
Sonah_T Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, mikevchq είπε Με wifi χάνει την σύνδεση το PS4; Οχι με ethernet καλωδιο... 40 λεπτά πριν, GRat είπε Yes. Αρα ειναι χαλασμενο το powerline?
GRat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Τα powerline τρέχουν πάνω στα καλώδια του ρεύματος, οπότε τα πάντα μπορούν να κάνουν παρεμβολές. Δεν είναι πολύ καλή λύση αν θες σταθερή σύνδεση.
mikevchq Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Sonah_T είπε Οχι με ethernet καλωδιο... Μάλλον δε το έθεσα σωστά. Το powerline λογικά δημιουργεί και wifi. Αν συνδέσεις το ps πάνω στο wifi του powerline, συνεχίζεις να έχεις αποσυνδέσεις; Edit: Όπως το περιγράφεις πάντως ακούγεται σαν να χάνει την τάση το powerline στη μεριά του ethernet, άρα ίσως είναι ελαττωματικό το powerline Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από mikevchq
Sonah_T Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Βρηκα ακρη παιδια...Μετα απο πολλες δοκιμες με καλωδια, μπριζες και ups μπηκα στις ρυθμισεις του extender και απο dynamic ip το εκανα σε static ip και πλεον ειναι ολα οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα